Rowan Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) Dark Souls II, Looking Glass Knight nebo také Mirror Knight Rok: 2013 Výrobce: Link Dead Studios Velikost: 35cm high x 30cm wide approx Pár slov: Socha nebyla nikdy určena k prodeji, vyrobených bylo údajně něco kolem 50ks, se 100% jistotou mohu říct že toto je jediný kus u nás. Jsem neskutečně šťastný že se mě jej konečně podařilo sehnat,nebylo to vůbec nic jednoduchého, mohu jej zařaditdo své skromné souls sbírky. HAPPY DAY!! a ano má nějaké nedostatky, z toho důvodu půjde na kompletní opravu do profesionálního studia :) opravdu mě to nevadí, jelikož je téměř nemožné ho sehnat, a když se někde objeví tak ceny jsou doslova astronomické!! http://rowan-games.rajce.idnes.cz/Looking_Glass_King_Dark_Souls_2_statue Upraveno Leden 9, 2016 uživatelem Rowan
Erendil Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 Rowan: ty přílohy nějak nezafungovaly :-)
Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 Tak už ho máš doma? No to byl teda fofr :) Tak jsi si splnil dlouho vyřčené přání, tak to má být :) Jinak kdybys nemluvil o nějakých nedostatcích, tak mě ani nenapadne tam nějakíé hledat a ani tak tam teda nic neobvyklého nevidím.
Rowan Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 nejdou přílohy ? :( jako nedostatky jsem myslel že předchozí majitel se k tomu nechoval nejlepe (výhra v soutěži, spadl mu na zem atd ) :(
Moderators drak3go Odesláno Leden 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 Mně přílohy zobrazit jdou, nejsou teda zobrazeny hned v příspěvku jako tomu bývá obvykle, ale musí se klikat na každý jednotlivý soubor, ale pak se ukáží. No to je tak, když něco takového vyhraje někdo, kdo k tomu nemá žádný vztah :roll: Tak snad není nijak vážně poškozena.
Erendil Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 Tak ja koukám z mobilu a tam mi to rozkliknout nejde. Zkusim to z noťasu.
Mandaz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 mně se přílohy také neozbrazují, jen jako název příloha123 a když na ně kliknu tak prý příloha neexistuje :(
Rowan Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 snad opraveno....radeji přidán link na rajcatko....no je ulomený štít a zezadu jeden pasek plus na fotkach jde videt že jsou ulamane nektere trny....nic se nedeje kluci psali že si s tím poradí celkem hravě :) drak3go kazdopadně tato socha ma pro mě hodnotu asi jako pro tebe Uncharted 2 Fortune Hunter.... teda pokud pro tebe ma hodnotu jakou si myslim :D pochopitelně pro mě souls serie znamená vubec nejvíc ve sběratelství jelikož mě to celkově přivedlo k tomu vubec si neco takového zkusit :)
Mandaz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 zdendo už to jede, bombica, asi jsi měl vánoce o pár dní později... :D
Rowan Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) ještě jsem si mimo tu nejdůležitější věc, přivezl par dalších sběratelsky zajímavých kousků, nebudu fotit vše jenom to co by mohlo někoho zajímat :) AC UNITY - WAX SEAL KIT AC UNITY - PEN AND INK PLUME AC ROGUE - PRSTEN AC SYNDICATE - POWERBANK 2200mAh SUPER SMASH BROS - DOG TAG HEROES VII - USB MEČ no přemýšlím že bych nahodil všechny tyto cetky co se mě doma válí :) Upraveno Leden 9, 2016 uživatelem Rowan
Mandaz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 Tak su na rozpacích, nezabanánovali jste mne tu částečně? Přílohy opět nevidím...
Erendil Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 Ne, jsem na tom stejně. Nějak blbě to nahrává
Mandaz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 ha, už to jde, díkes zdendo ;) A nahoď sem všechny pejčoviny ať sa možem kochat
gorerated Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 Ten prsten je aspoň stříbrný? Nebo jen klasický kovošrot? :D
Mandaz Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 podle fotek bych řekl, že to bude skoro určitě nějaká slitina
Rowan Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 pochopitelne to sřibro není vy rypáci :D
Mandaz Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 holt roky praxe v práci se železem nezapřu, poznám to i na fotce od pohledu :lol:
Rowan Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 a teď jedna specialitka která mě uvízla v mých špinavých prackách :D :) Road To BlizzConu 2015 Evropa (Praha) Coin - Pouze 1000 kusů po celém světě Road To Blizzcon 2015 Europe Heroes Of The Storm Coin #RtB2015 Ribbon - Limited Edition Ribbon (you can get this only if you have, Overwatch Ribbon, Community Event Ribbon and Hearthstone card photo ribbon) Limited pcs Survived #RtB2015 - You can only get this with coin, or with special Access (press, member of Blizzard crew, pre-purchase etc.) Hearthstone card photo ribbon Community Event Ribbon Overwatch Ribbon 5x O rings for Ribbons + press karta případné nabídky do sz :D
gorerated Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 Já si to myslel že je to takoví ten klasický aušus ze kterého to dělají, ale je pěknej, kdyby ses ho zbavoval víš komu se ozvat :D hrdě bych ho nosil a lajkům říkal že je stříbrnej :D
headhot Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 koupil jste si nekdo box set FFVII-IX na amazonu. Je to pravda,ze je to tak otresne,jak tam vsichni pisou?
Mandaz Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2016 Já si to myslel že je to takoví ten klasický aušus ze kterého to dělají, ale je pěknej, kdyby ses ho zbavoval víš komu se ozvat :D hrdě bych ho nosil a lajkům říkal že je stříbrnej :D Spíš si pak dej gore radši bacha ať ti neoleze prst a nevypadáš jak tvá profilovka :lol:
gorerated Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Třeba už tak vypadám :D tohle by byla jen třešnička :D
esmo Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Pánové máte už někdo předobjednáno Uncharted 4 Libertalia Collectorku? Věřím, že ano, jen bych se chtěl zeptat odkud? Na Gamestopu to vychází 3000,-, což je o 900 méně než u nás, jen nevíte, jaká je tam cena poštovného (nechce se mi vyplňovat objednávka :D)
Kamel Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Pánové máte už někdo předobjednáno Uncharted 4 Libertalia Collectorku? Věřím, že ano, jen bych se chtěl zeptat odkud? Na Gamestopu to vychází 3000,-, což je o 900 méně než u nás, jen nevíte, jaká je tam cena poštovného (nechce se mi vyplňovat objednávka :D) Z USA tě to vyjde dráž, než odtud.
Recommended Posts