Moderators drak3go Odesláno Duben 5, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 5, 2016 A hlavně ten PK nikde moc není, zatím jsem o něm z "oficiálních" zdrojů vůbec neslyšel a ani sběratelští guru se jím nikde nechlubí, že by jej měli. TBH vypadá ta bedna s tím obsahem .... fakt divně. Co se Prestige edice týče, tak na Amazonu už mi vyskočily datumy dodání, takže zatím živím naději, že jsem prošel sítem rušení objednávek. Uvidíme ;)
Mandaz Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2016 A teď o co mi jde, byl by zde případný zájem o výrobu něčeho podobného? Případně kolik by jste byli schopni za něco podobného utratit?
esmo Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2016 (upraveno) Nezrušil Vám xzone Apocalyspe Edition - pokud jste tam měl někdo předobjednáno? Já se teď náhodou díval na svůj účet a na jejich stránkách a v předobjednávkách to nemám ... ani zmínka od nich, že by mi něco rušili - na vyjádření na můj mail stále čekám. EDIT: vyřešeno Upraveno Duben 6, 2016 uživatelem esmo
risha03 Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2016 Zdravím, rozprodávám svoji sbírku her. Níže je nahrubo napsaný seznam věcí. Pokud někdo má zájem, prosím kontaktujte mě na email: risha03@seznam.cz a napište prosím i cenu, kterou mi nabízíte za dané věci. Některé jsou skutečně raritní. Stav většiny věcí je perfektní, tedy k tomu zohledněte cenu. Když si vyberete něco co má nějaké vady, samozřejmě upozorním na to a pošlu důkladné fotky všeho. Seznam věcí: Mafia 2 triko Bioshock 3 steelbook Risen 3 sběratelka Risen 2 sběratelka Assassins creed Revelations, 3, 4, Unity, Syndicate sběratelky Assassins creed figurky 15 cm Ezia a Altaira, psací brk AC, klíčenky, nátepník (bonus k Revelations), peněženka (Unity) Splinter cell 5th freedom edice Total war Rome 2 sběratelka Total war Empire šachy Total war Shogun 2 sběratelka GTA 5 trika, samolepky (trika i samolepky jsou oficiální) Two worlds 2 sběratelka Lords of the Fallen soundtrack Duke nukem forever sběratelka, klíčenka hlavy Duka Mass Effect 2,3 sběratelky, přívěšek Normandie, replika Normandie (soška) Aliens Colonial Marines sběratelka Čepice Battlefield 4 Triko Battlefield 3, Rayman Legends, Call of Juarez , Call of duty Ghosts Sběratelka Drivera: San francisko Steelbook Rayman Legends, Zápisník Raymen Legends Přívěšky: Call of Juarez, Takový ty "přívěšky" kolem krku na gumě: Risen 2, Skyrim, Gothic (ehm ehm, Arcania) Artbook k Arcanii Steelbooky Battlefield 3, Tomb Raider (2013) Sběratelka Posla smrti Trine 2 Artbook, Alan Wake the files Obsah edice Tomb Raidera (2013) co byl tady u nás - ten bez té sošky Tom Clancys End war - busta Skyrim soundtruck Zaklínač 3 sběratelka + české Gwint karty z krabicové verzi DLC + raritní Mafia 2 flashka - "palec".... již mám možného zájemce, ale za výrazně lepší nabídku bych se sním domluvil (bere si ode mě více věcí) Sběratelky neprodávám s hrami samotnými. Jinak jsou to všechno verze pro PC.
Rowan Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2016 Nahod foto a přibližné ceny ;) jinak se obávám.že nepochodis ;)
Kamel Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2016 Byl by zájem o Mafia 2 flash disk palec a sponu na bankovky?
gorerated Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 To triko a steelbook Rayman legends mě zajímá. Bylo by foto a cena?
risha03 Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2016 Nebudu fotit celou svoji sbírku předmět po předmětu. To až leda jestli je o to zájem (jak jsem teď posílal Raymana např.) Zde je starší fotka mé sbírky. Některé věci jsou prodané, jiné zase mám nové. Co se ceny týče, chci opravdu nabídky. Poté se buď dohodneme, nebo ne.
esmo Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2016 pěkné, prach bych na tom ale utírat nechtěl :D
risha03 Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2016 Jo, prach je svině :D když si ho utirám ze všech předmětu, zabere to několik hodin :D ....
Kamel Odesláno Duben 8, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2016 Zdarec, kdyby měl někdo zájem nabízím...pište do pm.
headhot Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2016 drak3go Rowan tak penize za steel jsou zpatky, je to skoda,ale co se da delat. Sony jede jebaci styl dale a dale
Rowan Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2016 Jj vím už jsem mu psal, je to škoda fakt jsem.se těšil :( Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Duben 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 9, 2016 Jo no, už jsem ti taky všiml :( Když na něj někde narazíte odkud ho budete brát, tak dejte vědět.
kruta Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2016 http://console-forum.net/tema/186703-steelbooky-herni-stojan-tricka-atd?p=1493888#post1493888 kdyby měl někdo zájem, nabídky prosím do PM, nebo do topicu.
wwwwwena Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Tak už máte někdo doma DS3 Collectorku? Kdyžtak dejte info, jak je zpracovaná soška. Díky
Rowan Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Nasrat na CE my čekáme na prestige :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
esmo Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 http://www.ebay.com/itm/Dark-Souls-III-3-Prestige-Edition-PS4-PAL-SUPER-LIMITED-Lord-of-Cinder-Statue-/111967003884?hash=item1a11c0e4ec:g:YGYAAOSwGYVXDGzL resell začíná.
Moderators drak3go Odesláno Duben 12, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Nasrat na CE my čekáme na prestige :D Omyl, my čekáme na Prestige Edici, CE Edici, Day One edici a edici, kterou budeme hrát :cheesygrin:
wwwwwena Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Tak na tu bych se přijel do Zlína podívat :D a kdyžtak bych zase něco i koupil, abych nejel jenom na kukačku :D
Rowan Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Může být ;) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Duben 12, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Tak první info z PE edice - plechová krabička je ve skutečnosti metalpak (to jsme asi věděli předem). Xbox One edice má (kupodivu) menší přepravní krabici, do které to Amazon balí no a asi to nejdůležitější - Xbox One edice není, narozdíl od PS4, zalepená (prodávám jak jsem nakoupil).
headhot Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 Hello, Unfortunately, due to stock issues with "Dark Souls III Collector's Edition: Prima Official Game Guide", there may be a delay in dispatching your order------. We’re currently working to dispatch this item, and we expect that all orders will be fulfilled by Thursday, 14 April 2016. To track your delivery please visit Your Orders at the following page: vyborne, zase tu hru dohraju driv, nez mi prijde guide. Mam takovou smulu u souls serie
Moderators drak3go Odesláno Duben 12, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 12, 2016 To asi většině z nás, ale konkrétně mě to teď netrápí. Mnohem podstatnější pro mě je zpráva, že mi nezrušili objednávku PE a dokonce už je na cestě ke mně :)
Recommended Posts