Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Moderators
Odesláno

A hlavně ten PK nikde moc není, zatím jsem o něm z "oficiálních" zdrojů vůbec neslyšel a ani sběratelští guru se jím nikde nechlubí, že by jej měli. TBH vypadá ta bedna s tím obsahem .... fakt divně.

Co se Prestige edice týče, tak na Amazonu už mi vyskočily datumy dodání, takže zatím živím naději, že jsem prošel sítem rušení objednávek. Uvidíme ;)

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Zdravím, rozprodávám svoji sbírku her. Níže je nahrubo napsaný seznam věcí. Pokud někdo má zájem, prosím kontaktujte mě na email: risha03@seznam.cz a napište prosím i cenu, kterou mi nabízíte za dané věci. Některé jsou skutečně raritní. Stav většiny věcí je perfektní, tedy k tomu zohledněte cenu. Když si vyberete něco co má nějaké vady, samozřejmě upozorním na to a pošlu důkladné fotky všeho.

Seznam věcí:

Mafia 2 triko

Bioshock 3 steelbook

Risen 3 sběratelka

Risen 2 sběratelka

Assassins creed Revelations, 3, 4, Unity, Syndicate sběratelky

Assassins creed figurky 15 cm Ezia a Altaira, psací brk AC, klíčenky, nátepník (bonus k Revelations), peněženka (Unity)

Splinter cell 5th freedom edice

Total war Rome 2 sběratelka

Total war Empire šachy

Total war Shogun 2 sběratelka

GTA 5 trika, samolepky (trika i samolepky jsou oficiální)

Two worlds 2 sběratelka

Lords of the Fallen soundtrack

Duke nukem forever sběratelka, klíčenka hlavy Duka

Mass Effect 2,3 sběratelky, přívěšek Normandie, replika Normandie (soška)

Aliens Colonial Marines sběratelka

Čepice Battlefield 4

Triko Battlefield 3, Rayman Legends, Call of Juarez , Call of duty Ghosts

Sběratelka Drivera: San francisko

Steelbook Rayman Legends, Zápisník Raymen Legends

Přívěšky: Call of Juarez,

Takový ty "přívěšky" kolem krku na gumě: Risen 2, Skyrim, Gothic (ehm ehm, Arcania) Artbook k Arcanii

Steelbooky Battlefield 3, Tomb Raider (2013)

Sběratelka Posla smrti

Trine 2 Artbook, Alan Wake the files

Obsah edice Tomb Raidera (2013) co byl tady u nás - ten bez té sošky

Tom Clancys End war - busta

Skyrim soundtruck

Zaklínač 3 sběratelka + české Gwint karty z krabicové verzi DLC

+ raritní Mafia 2 flashka - "palec".... již mám možného zájemce, ale za výrazně lepší nabídku bych se sním domluvil (bere si ode mě více věcí)

Sběratelky neprodávám s hrami samotnými. Jinak jsou to všechno verze pro PC.

Odesláno

Hello,

Unfortunately, due to stock issues with "Dark Souls III Collector's Edition: Prima Official Game Guide", there may be a delay in dispatching your order------. We’re currently working to dispatch this item, and we expect that all orders will be fulfilled by Thursday, 14 April 2016.

To track your delivery please visit Your Orders at the following page:

vyborne, zase tu hru dohraju driv, nez mi prijde guide. Mam takovou smulu u souls serie

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu