Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
V 2. 12. 2016 at 11:47, Mandaz napsal:

@headhot já právě chtěl i hru se steelbookem no a u té mé figurky ME Cata u té malé holky je přetah černé barvy z obočí skoro přes celou držku, takže jsem figurku zase schoval do krabice a tu mám použitu jako stojan na reprák ?D

Tak mi to nedalo a figurku jsem tedy vydelal a uplne perfektni. Zkoumal jsem vady a vubec nic. I ty oci se nazivo jevi uplne v pohode.Jsem rad,ze jsem nemel mandaze tedy zajice v pytli:D

Odesláno

Reklamovali jste někdy něco na herním-světě..? Došla mi speciálka FF XV, steelbook samozřejmě jenom v bublinkové folii a prasklej na dvou místech ( vnitřní část ) + je ještě prasklej ten plastovej přebal. Obchod se obtěžoval odpovědět až na podruhé, samozřejmě s tím, že mám reklamovat u přepravce a že mě(nás) sběratele chápou a přejou kladné vyřešení. Přepravce na to samozřejmě s**e, protože balík poškozený nebyl a myslím, že je to rozhodně jejich chyba, strčit něco takovýho jenom do měkkých bublinek, co myslíte vy, je to ztracený a můžu shánět novej?

Odesláno

pred nekolika lety jsem na herním světě nakupoval, ale poté co mi přišlo několik her bez peceti jenom zataveny ve folii a nesli známky použití jsem se tam vypravil osobně si o tom pokecat a řekli ze od nich to odešla cajk s peceti a tedy odstoupit od smlouvy nemůžu protože uz jsem hry pouzil. Pak mi zacli vysvětlovat ze nejsou pujcovna a defacto mi řekli ze jsem zloděj. Tak jsem trochu vystrikl byla menší výměna názoru a uz jsem tam nikdy nic nekoupil. Asi po roce jsem se seznámil s klukem co tam dělal možná ještě dela nevím a ten mi říkal ze si bezne z prodejny "pujcovali" hry a pak je vraceli. Přeju hodně štěstí při vyrizovani

Odesláno

rada do zivota: steelbook postou jedine od xzone a filmarena na filmy. Zbytek jen osobni odber. Jinak zavvi a tedka i game.co.uk uz pouzivaji lepsi styl baleni. Proste tu hru zatavi do takoveho papiru je to prdel rozdelavat.

Jinak u herni sveta to proste posli zpatky a vypln ten jejich papir co vyzaduji, nic nenadelas. Mne tahle edice sla z UK do Nizozemi a pak pres ceskou postu ke mne a uplne v pohode

video sberatelky RE7

Odesláno

No oni pořád buď nereagují nebo s tím nechcou nic dělat, že za to může dopravce.. prodejna až v Liberci, takže když se tam vypravím, projedu další pětikilo. Nevím co s něma s parchantama, pořád tvrdí, že steelů poslali takhle už stovky a nikdy se nic nestalo, že jsem první -_- nechápu z jakýho důvodu by mě to mělo zajímat.

Odesláno
před 2 hodinami, sběratel napsal:

No oni pořád buď nereagují nebo s tím nechcou nic dělat, že za to může dopravce.. prodejna až v Liberci, takže když se tam vypravím, projedu další pětikilo. Nevím co s něma s parchantama, pořád tvrdí, že steelů poslali takhle už stovky a nikdy se nic nestalo, že jsem první -_- nechápu z jakýho důvodu by mě to mělo zajímat.

Jednoduché, vytiskni si/sepiš odstoupení od smlouvy a pošli to společně se hrou + požaduj náklady na poštovné/dopravu. Druhá možnost je prostě pohrozit čoikou, pokud se staví k celé situaci ignorací.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu