Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno

Hmm, tak teď jsi mě zmátl. V tom případě jste museli objednat za ještě lepší cenu, než je teď na UK Amazonu 79.99 GBP. A pokud za tuhle, pak bys musel mít libru za 25 Kč aby to byly ty 2 tisíce a zase tolik libra neklesla.

Aktuálně jsem dělal srovnání UK Amazon vs. US Amazon:

UK Amazon 79.99 GBP, která je ovšem přepočtena z UK DPH na CZ DPH, takže v reálu 87.99 GBP (zboží) + 6.01 GBP (doprava) = 94 GBP (cca 3.334 Kč).

US Amazon 77.99 USD (zboží) + 7.98 USD (doprava) = 85.97 USD (cca 2.132 Kč).

Oboje ceny z UK i US konečné vč. dopravy a případných poplatků, takže mi to vychází stále levněji z US Amazonu i kdyby mi to z UK měl někdo dovézt a já neměl platit dopravu.

Tak mi prozraďte, kde v UK jste to nakoupili v přepočtu za 2.000 Kč sakum prásk.

• Moderators
Odesláno

Jojo už se to vysvětlilo, vidím 59.33 GBP, za tu cenu zřejmě když máš možnost si to nechat poslat na UK adresu. V případě dopravy do CZ by ta cena vylezla nahoru, až na nějakých v přepočtu cca 2.500 Kč.

Jinak důkaz toho, že alza.cz nemusí být vždy nejdražší e-shop. Dnes jsem objednal sběratelku Hitmana na PS4. Režim VIP (VO ceny), aktivní program Premium (doprava zdarma), uplatněn 200 Kč kupón při útratě nad 2000 Kč, platna Alza kartou (další 5% sleva) a rázem za nejnižší cenu na Heurece krásných 3.440 Kč :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu