wwwwwena Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 Omlouvám se a moc to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat, jestli jste někdy reklamovali výši DPH a nebo CLA, při nákupu nějakého zboží ze zahraničí. Dneska jsem si byl na poště vyzvednout DS2 japan edici za kterou jsem dal 85$ a celní deklarant to ocenil pěkně na 3500 Kč. Na balíku byla cena 8000 JPY - cca 1700 Kč a uvedeno, že se jedná o CD BOX. Věděl jsem, že když to zadržej, že budu muset platit DPH, ale nečekal jsem, že po mě budou chtít 938 Kč (je v tom i platba celního deklaranta 192Kč). Každopádně máte podobné zkušenosti, že Vám vaše edice ocení na úplně jiné peníze a podle toho po Vás také chtějí náležité DPH? Edici už mám doma a je super, ale při konečné ceně ztratila trošku na kráse :D
Erendil Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 (upraveno) Ahoj, cena balíku se dokládá vyčištěnou fakturou, screenshotem z ebay nebo něčím podobným. Pokud Ti to ocenili blbě měl jsi skutečnou cenu doložit nějakým dokladem. To že ti to zadržej bylo jasný, vzhledem k tomu že Japonsko má limit pouze 20$. Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
Mandaz Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 Popřípadě se zkus mrknout tady https://www.celnisprava.cz/cz/o-nas/kontakty/Stranky/centrum-pro-zakladni-poradenstvi-a-informace-z-oblasti-celni-a-danove-problematiky-a-dalsich-kompetenci-celni-spravy-cr.aspx anebo tady https://www.ceskaposta.cz/sluzby/celni-rizeni/faq-caste-otazky-k-celnimu-rizeni#14
headhot Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 (upraveno) Omlouvám se a moc to sem nepatří, ale chtěl bych se zeptat, jestli jste někdy reklamovali výši DPH a nebo CLA, při nákupu nějakého zboží ze zahraničí. Dneska jsem si byl na poště vyzvednout DS2 japan edici za kterou jsem dal 85$ a celní deklarant to ocenil pěkně na 3500 Kč. Na balíku byla cena 8000 JPY - cca 1700 Kč a uvedeno, že se jedná o CD BOX. Věděl jsem, že když to zadržej, že budu muset platit DPH, ale nečekal jsem, že po mě budou chtít 938 Kč (je v tom i platba celního deklaranta 192Kč). Každopádně máte podobné zkušenosti, že Vám vaše edice ocení na úplně jiné peníze a podle toho po Vás také chtějí náležité DPH? Edici už mám doma a je super, ale při konečné ceně ztratila trošku na kráse :D na tom listku to mas napsano a vypocitano,takze napis rozpor na adresu kam jsi zasilal udaje a oni to prepocitaji znova. Ja jsem u teto edice neplatil zadne dph a ani nic jineho. Na ebay jsem ji koupil a mel jsem tam napsane preowned game. Jak jsem se dozvedel v napovede,hru si nekdo koupil a vratil a pritom ji neotevrel. btw. tu cenu uvadis s postovnym nebo bez,protoze jestli tam bylo postovne,tak to ti taky zdani Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem headhot
Erendil Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 Přesnětela jak píše Zdendá, poštovné se dani taky.
wwwwwena Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 (upraveno) To že mi to zadrží, tak s tím jsem počítal, ale nepočítal jsem s tím, že si tam vymyslí cenu, když jsem ještě mluvil s ženskou od celníků, co jim tam mám doložit a o nějaké faktuře nepadlo ani slo. Ještě sama mi říkala, že DPH se bude počítat z 8000 JPY, což je polovina toho na co to nacenili oni :D. Možná ještě můžu být rád, že tam neuvedla cenu 85$, protože to by mi to naceli na 5000 Kč a ještě by mi tam přidali CLO :D Měl jsem to za 85$ se vším všudy. No zítra zajdu na poštu a uvidím. Každopádně je "skvělý", že v tom našem kocourkově, kde je na všechno 30 dní, tak v tomto případě není stanovená lhůta na vyjádření, takže klidně můžu čekat rok a pak se dozvím, že mi nic nedají. No byl to můj první větší obchod z ebay a hned to dopadlo takhle :D Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
headhot Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 tento email pokazdy dostanu: Dobrý den, Tímto Vás žádáme o zaslání informace, zda zboží ve výše uvedené zásilce má obchodní (podnikatelské účely, majetek firmy), nebo neobchodní (soukromé účely) charakter. Dále Vás žádáme o vyjádření, zda má Česká pošta, s.p., celnímu úřadu navrhnout, aby zboží bylo propuštěno dle údajů uvedených odesílatelem na přiložené poštovní průvodce/celní prohlášce (v tom případě však nemůžeme vyloučit, že celní úřad vydá výzvu na odstranění vad celního prohlášení s požadavkem na předložení faktury, čímž se odbavení zásilky může výrazně pozdržet). V opačném případě nám k celnímu řízení zašlete doklady k dovezenému zboží (doklad o platbě - např.: Paypal, výpis z účtu, transakce platební kartou, atp., doklad o druhu a ceně zboží - např. objednávka, faktura, printscreen z e-shopu, atp. s rozpisem zboží, ceny a dopravy). Požadované informace a případně doklady ke zboží zašlete v jedné e-mailové zprávě (ve formátech "jpg" "pdf" "doc") na adresu sklad.praha120@cpost.cz . Do předmětu e-mailu uveďte skladové a podací číslo zásilky. Obyčejné listovní zásilky, jejichž skladová čísla začínají písmenem "O", podací čísla nemají.
Rendy93 Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 Mám tu na prodej DeadPool Figurku a AC:Unity collector figurku artbook se soundtrackem. http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/60/73/66/26/6073662653
wwwwwena Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 tento email pokazdy dostanu: Dobrý den, Tímto Vás žádáme o zaslání informace, zda zboží ve výše uvedené zásilce má obchodní (podnikatelské účely, majetek firmy), nebo neobchodní (soukromé účely) charakter. Dále Vás žádáme o vyjádření, zda má Česká pošta, s.p., celnímu úřadu navrhnout, aby zboží bylo propuštěno dle údajů uvedených odesílatelem na přiložené poštovní průvodce/celní prohlášce (v tom případě však nemůžeme vyloučit, že celní úřad vydá výzvu na odstranění vad celního prohlášení s požadavkem na předložení faktury, čímž se odbavení zásilky může výrazně pozdržet). V opačném případě nám k celnímu řízení zašlete doklady k dovezenému zboží (doklad o platbě - např.: Paypal, výpis z účtu, transakce platební kartou, atp., doklad o druhu a ceně zboží - např. objednávka, faktura, printscreen z e-shopu, atp. s rozpisem zboží, ceny a dopravy). Požadované informace a případně doklady ke zboží zašlete v jedné e-mailové zprávě (ve formátech "jpg" "pdf" "doc") na adresu sklad.praha120@cpost.cz . Do předmětu e-mailu uveďte skladové a podací číslo zásilky. Obyčejné listovní zásilky, jejichž skladová čísla začínají písmenem "O", podací čísla nemají. Je to tak a za blbost a za informace se plati :-), ale zítra tam zkusím zavolat a uvidím. Už jsem přišel o víc a ještě jsem za to nedostal nic :D. Takle mám alespoň super edici :-)
Dzegrify Odesláno Březen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 Ohledně té uncharted limitované edice. O kolik by to mělo být levnější (oproti Xzone a JRC) kdyby se to dostalo i do jiných (menších) obchodů? Díky za odpověď :)
Moderators SAIXX Odesláno Březen 29, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 29, 2016 Já mám předobjednáno ( v 3 shopech ) v rozmezí 2K5 — 2K8 což podle vyjádření můžu stejně v brzké době čekat storno z obchodu
Dzegrify Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2016 No.. tak to už rozdíl je :D To se nedivim že lidi nadávají.
kruta Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2016 (upraveno) Čus, mám tu na prodej 2x Steelbook. Cenu prosím do PM a nabídky typu kilo za oba si nechte. Steely jsou úplně nové, zabalené. Upraveno Březen 30, 2016 uživatelem kruta
headhot Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2016 tak dlouho jsem si setril pouziti kodu na demo Final Fantasy XV az mi proslo a to dne 20.3.2016, nastesti slo jeste aktivovat. ze by Sony zrusila expiry date :)
Hráč123 Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2016 Pochybuju...nicmene ja jsem asi 14 dnu zpet pouzil slevovy kod z PSP hry na 50% slevu na Vagrant Story...taky sem cucel ze ještě sel..
Mandaz Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2016 (upraveno) jakési platinum demo ffxv právě stahuju, ale to je normálně free a má cca 3,7gb. Btw neměl by někdo zájem o metalpak Project Cars i s jakousi be race knížečkou? Fotky bych sem hodil, ale fčíl su líné. Je bez převlečné folie. EDET: Tak pak už je fuč Upraveno Březen 31, 2016 uživatelem Mandaz
headhot Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2016 napis cenu do pm,jestli to bude levnejsi nez z ciny,tak se uvidi:) jinak u toho dema jsem si nestahnul patch na update,takze je zajima videt,jak ta hra mela vypadat a ve vysledku vypada hure asi podcenili ps4. Jinak treba takova hra P.T. od Kojimy,kdo ji ma na hdd,brzy bude mit pro sberatele vetsi hodnotu:)
Cartman182 Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2016 Neválí se někomu doma steelbook k Assasins creed Syndicate? - Díky
Erendil Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2016 Ahoj, prodám Uncharted 3: Drakes Deception Exporers Edition. Edice je kompletní, chybí pouze vnější tenká papírová krabice. Součástí je: - Dřevěná cestovní truhla - Figurka Natana Drakea - Kovová spona na opasek - Prívěšek na krk s prstenem - Vlastní hra ve speciálním obalu kombinovaném s artbookem - Lentikulární pohednice ze hry Cena: 3 500 Kč Ideálně osobní předání v Praze.
Kamel Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2016 (upraveno) Podobnej apríl sem chtěl taky napsat, předběhl si mě :D Upraveno Duben 1, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje
BioToXx_ Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2016 Prodám tuto krásnou edici SW: Primal Cena : nabídněte Osobka Vysočina a okolí. Nebráním se poště
Mandaz Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2016 bájošu, jak sem dojde rowan tak ti za to dá aj zlaté z nosu :lol:
Recommended Posts