Dupenka Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Normální propojení je přes router,jinak nevím jak to budeš chtít připojit k internetu (z routeru jeden přívod do PC, druhý do xboxu, z routeru ven přívod na internet).Ale jestli chceš jen xbox-pc bez připojení na net pak musíš mít kabel křížený. Právě mě zajímalo to kopírování her z PC do xboxu, takže jsem nevěděl jaký kabel, internet taky snad půjde stejným kabelem - kříženým, mám router motorola od UPC od něho vedu kabelem do tohoto wifi routeru:http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400872Z9000TDQ, z něho vedu internet bezdrátově do netbooku a kabelem do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Prosím o radu. Vše jsem nastavil podle návodu. Stejná IPčka. Po pokusu o napojení v TCMD se mi ale ukazuje jen Stahování a nic viz obrázek. http://2i.cz/759ed0fa29 Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Prosím o radu.Vše jsem nastavil podle návodu. Stejná IPčka. Po pokusu o napojení v TCMD se mi ale ukazuje jen Stahování a nic viz obrázek. http://2i.cz/759ed0fa29 Nevíte někdo co s tím? Ve vlastnostech FTP připojení zkus zaškrtnout položku "Použít pasivní režim přenosu (jako webový prohlížeč)" a vyzkoušej znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Dobře. A ještě otázka. když tam v FSD - EXTRAHOVAT DVD, kam ho musím nakopírovat. (předpokládám tedy, že to slouží k tomu aby mi to udělal kopii dvd, které už pak nebudu muset používat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 když na to kliknes tak si zvolis kam to chces extrahovat, je jedno kam ale musis mit nastavenou cestu k te slozce v manage game path. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dicky Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 zdravím chtěl bych se zeptat propojil jsem počítač s xboxem v TC jsem zmáčknul ftp dal připojení vim že mam potom hru nakopírovat do šložky content 16 nul ale hra mi nejde přesunout nebo jak jí přesně do tý složky a kdese potom ta hra v xboxu objeví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 no když ji dáš do šlozky content/16x0/hra tak se ti ukáže v FSD a pokud je to interní hdd tak i v NXE.. samožřejmě musíš mít nastaveny cesty v manage game path Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dicky Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 dík za odpověd a jak to přesunu v pc když to normálně přetáhnu tak to nejde to se musí něák jinak přesten Total commander vím že je to hloupej dotaz ale prostě mi ta hra nejde přesunout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 co znamená normálně přetáhnu? zde máš návod, dělal sem krok po kroku a vše mi fungovalo.. samozřejmě když to chceš kopírovat tak musí být zaplé FSD a né normální dashboard zde návod: http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2012 Přečti si pořádně hned začátek návodu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 zdravím, dnes jsem si přeinstaloval windows 7 (předtím jsem měl také windows 7) a při kopírování her do xboxu mi to jede zhruba poloviční rychlostí(6 MB/s) a předtím mi to jelo těch 11,5 MB/s, mám přímý kabel PC - Xbox, nevíte někdo kde by mohla být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Tobě to jelo 11,5 MB/s? mě to jede max. těch 7MB/s a myslím že j e to maximum, snad jen jaký používáš kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Tobě to jelo 11,5 MB/s? mě to jede max. těch 7MB/s a myslím že j e to maximum, snad jen jaký používáš kabel. Maximum to není - já mám také 10 - 11 . Ntb - xbox . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Tobě to jelo 11,5 MB/s? mě to jede max. těch 7MB/s a myslím že j e to maximum, snad jen jaký používáš kabel. Ano, jelo mi to 11,5. právě proto se divím, že teď po přeinstalování Windows mi to spadlo skoro o půlku a nevím proč? Všechno mám stejný joko před přeinstalováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 10, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Ano, jelo mi to 11,5. právě proto se divím, že teď po přeinstalování Windows mi to spadlo skoro o půlku a nevím proč? Všechno mám stejný joko před přeinstalováním. Pokud máš propojení PC a Xboxu napřímo ethernet kabelem, navíc stejným jako jsi měl předtím, tak chyba bude na straně PC, protože žádný router či hub nestojí v cestě. Zkontroluj, jestli máš k síťové kartě nainstalované správné ovladače a jestli je v režimu full duplex na rychlosti alespoň 100 Mbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldanek99 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 zdravim...měl bych dotaz...vim,budu znít jak ♥♥♥♥♥,ale chtěl jsem se zeptat,jestli to co je tu napsané,platí pro hry,např. stažené z netu...a jestli mi to nějak nenaruší hraní přes xbox-live...a také na to jestli mi to pujde na konzoli,kterou jsem koupil,tak zhruba před půl rokem...moc děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Jsi v sekci JTAG/RGH .Takže jestli jsi koupil konzoli kde není nainstalované RGH tak tento způsob pro tebe nepřichází v úvahu a samozřejmě nepůjde . Pokud na konzoli je RGH tak se s ní na live vůbec nemůže . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldanek99 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Aha...a existuje nějaký flash,se kterým je hraní na xbox live možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Jestli máš konzoli novou teprve půl roku , tak není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Ahoj. mám problém s FTP .. všechno šlo v pohodě ale dnes sem to připojil chtěl jsem tam nakopírovat hru a napsalo to : nelze vytvořit vzdálenou složku . Kde může být chyba? thx edit: [R] 550 "Game:\GTA 4": Path not found to píše.. edit: tak už vyřešeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Ahoj, mám problém s externím diskem. Je naformátovaný na FAT32. Složka Content a vše potřebné je na něm vytvořeno, připojím ho k Xboxu, ale FSD ho vubec nevidí, když dám manage path je tam jen HDD1, Game. Externí disk vůbec. když ho odpojím, připojím k PC, tak tam jde normálně. Díky za každou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Ahoj,mám problém s externím diskem. Je naformátovaný na FAT32. Složka Content a vše potřebné je na něm vytvořeno, připojím ho k Xboxu, ale FSD ho vubec nevidí, když dám manage path je tam jen HDD1, Game. Externí disk vůbec. když ho odpojím, připojím k PC, tak tam jde normálně. Díky za každou pomoc. Zkus ho na zkoušku připojit do jiného USB portu na konzoli (třeba dozadu).Pokud to nezabere naformátuj ho znova třeba pomocí programu Easus Partition Manager - občas není FAT32 jako FAT32 už se mi to taky stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 tak sem zkusil jiný USB port a nic..když použiju flashku tak ta se v pohodě zobrazí...tak vše zase zazálohuji do PC a zkusím naformátovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 tak uz nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 tak už se to konečně po opětovném zformátování rozběhlo.. :) tak asi byl fakt ten první formát na FAT32 nějakej divnej, ted všechno běhá :) jen to kopírování z PC na ext. HDD bylo utrpení.. :( ale všem díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.