placek Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Myslím si že Uncharted rozhodně neukazuje maximální možnosti vity, možná se pletu ale to ukáže až časJinak ke hře... zkoušel jsem demo a hra nevypadá vůbec špatně, ale někteří lidi říkali že je to po chvíli nuda, tudíž dám přednost raymanovi Uncharted není špatný.Hra je to velmi dobrá.Spolu s raymanem a golfem mě baví nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Můj osobní pohled po otestován cca 14 her je, že top tituly jsou momentálně Rayman, Fifa, Wipeout, dalo by se říct i Little Deviants. Uncharted je super, ale prostě pro mě zklamání, chybí tomu ten poslední krůček, to vybroušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Fenix ty si moc :D flamer. Jak ♥♥♥♥♥ můžeš srovnávat telefony nebo tablety s PS vitou... OMG! To prostě nejde, chápeš? Já jsem měl super výkoný Samsung Galaxy S2 a teď mám iPhone 4S, na které jsou opravdu velmi grafiky pokročilé hry (infinity blade 2, real racing HD 2, Dead space, Shadowgun), ale ani jedna z těch se svou grafikou a především kvalitou nedokáže rovnat ani některým hrám na staré PSP, natož PS Vita. To je prostě úplně nesrovnatelné.Dobře, neřeknu u her jako Angry Birds, Plants vs Zombies, nebo třeba i Asphaltů, ale prostě AAA tituly se na mobily nedělají a i kdyby ano, nepůjdou pořádně ovládat. Navíc HW PS Vita je opravdu hodně výkoný a ani Tegra 3 se na něch nechytá (má slabší grafický čip). A hlavně je PS vita čistě herní zařízení, takže optimalizace her pro HW bude vždy lepší, než na mobilu. jen tak pro zajímavost , bylo na konci meho příspěvku a to znamenalo že se tu nechci hádat ale že jsou to pouze fakta a otázka na vás v čem vy vidite HH hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Já jsem z uncharted příjemně překvapen, hraje se to dobře a ty zuby tam sou, na handheld je to moc v pohodce, btw na kolik vás vyšla a kolik stojí na eu store? Já ji mám z US store za 960, je na EU store dostupnej motorstorm RC? Na US ho stáhli z prodeje a bude prej dostupnej až v červnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Já jsem z uncharted příjemně překvapen, hraje se to dobře a ty zuby tam sou, na handheld je to moc v pohodce, btw na kolik vás vyšla a kolik stojí na eu store? Já ji mám z US store za 960, je na EU store dostupnej motorstorm RC? Na US ho stáhli z prodeje a bude prej dostupnej až v červnu. V březnu. Na EU pořád je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Uncharted jsem koupil jako první hru, dohrál jsem jí na normal a byl jsem spokojen. Hra mě bavila, hrála se mi dobře, vtipné cutsceny a občasné Drakeovi kecy pobavily :D. Teď to hraji podruhé na hard a hledám vše 100% a stále mě to baví. Asi nejsem moc náročný člověk. :D Podle mě super hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 V březnu. Na EU pořád je No nebo tak, to mě štve, ten motorstorm bych si koupil ale už sem si linknul k vitě us account. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamee Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Na kolik tak hodin je kampaň? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 cca 13 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Neprodává mimochodem někdo své UC? Pokud ano, hoďte mi PM prosím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Kolik má kapitol uncharted? A za jak dlouho ste to dohráli? :) Vidím 13h... Jinak až to dohraju tak ji asi prodám ale nejraději bych ji vyměnil za jiný titul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 36 myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Aha, dík, já sem u osmé a myslel sem si, že se blíží konec :lol: Edit: už sem to našel, je jich tam 22 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Je jich tam 34.Po dohrání to prodávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Pánové prosím vás kdo už dohrál. Pokud hru dohraju nasbírám dejme tomu 50 procent pokladu a hádanek, když pak hraju znova musím zase najít všechny, nebo jen ty co mi chybí? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Jen co Ti chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Taaaak konecne platinum :) najhorsie su tie bounties trofeje.. strasna nuda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Dle mého velice vydařená hra pro PS Vita, obzvlast z grafické stránky. Jsem fanouškem této hry na konzoli PS3, opět mně U nezklamalo :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak mám za sebou první dvě kapitoly a zatím spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Pánové prosím vás měl bych dotaz: 1. Trofej kdy mám zabít 20 lidí bez míření mi přijde nemožná. Kdž jsem v krytu a střílim na ně bez použití míření tak se prostě netrefím. Ani jedninou kulkou. Nebo se to dá i tak, že k němu přijdu a střelím ho zblízka? 2: A ještě mě zajímá trofeje Lup. Všiml jsem si, že loupit se dá jen v některých kolech. A to tím, že někoho zabiju. A nebo se pletu a lup je v každém kole? A jak zjistím, že mám všechen lup v danném kole. Ono se ukazuje kolik jich ještě chybí, ale není tam napsáno kolik toho musím uloupit v jednom kole. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 1. ano musis ist k nemu zblizka a zabit ho bez mierenia (bez stlacenia L) 2. ak mas na mysli bounties tak tie sa daju ziskavat v kazdom kole tusim ale odporucam precitat tento topic http://www.gamefaqs.com/boards/620273-uncharted-golden-abyss/62144937 na ktorom najdes najlepsie miesta na farmenie (ja som na nich tiez farmil..) kolko mas bounties a kolko ti este chyba najdes v journali.. je to dost monotonne ja som tie bounties ziskaval tri dni za neustaleho nudneho strielania :/ // a nezabudni predtym nastavit obtiaznost na crushing, zevraj to zvysuje sance na drop tych rare bounties Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaunaz Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Bounties jdou jednoduse ziskat od pratel pres near. Staci si v Black Marketu vybrat skupinu ze ktere chcete bounties ziskat, aktualizovat near a mit v pratelich lidi kteri take hraji Uncharted. Uz jsem jich dostal minimalne 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 I když to absolutně není nic pro mě,tak jsem si to přepnul do polštiny a už jen kvůli těm hláškám si to zkusím zahrát. První střelba a už jsem byl na nervy(odkud,co teď,rychle zamířit,vedle,znovu,auu,auu,proč se do mě trefují,proč jsem otočenej na druhou stranu atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 I když to absolutně není nic pro mě,tak jsem si to přepnul do polštiny a už jen kvůli těm hláškám si to zkusím zahrát.První střelba a už jsem byl na nervy(odkud,co teď,rychle zamířit,vedle,znovu,auu,auu,proč se do mě trefují,proč jsem otočenej na druhou stranu atd...) :-) Noo zezačátku jsem byl taky zmatený, ale hlavní problém je v tom, že jestli hraješ jen demo tak ta mise s otstřelovačkou mi přijde napoprvé těžká. Měli zvolit jiné kolo. Ale zase jsem se opakovaným hraním trošku proškolil. Pak jsem si koupil plnou hru a jsem spokojený. Je to docela dlouhé a i zábavné. A hraji to taky v polštině :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 plná verze. stejně mám obavy že jestli bude furt někdo po mě střílet tak to brzo zabalím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.