Moderators drak3go Odesláno Březen 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Zřejmě na popud leaknutých informací a videa zveřejnil dnes Team Xecuter zprávu o příchozím Xecuter Fusion. Ať už zveřejnění této zprávy vyvolalo cokoliv, vypadá to bezesporu na další průlomový okamžik na Xbox scéně a Team Xecuter tímto jen utvrzuje svoje dominantní postavení v této oblasti. Ostatně, posuďte sami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 jake to bude mit vyhody/nevyhody atp zatim zverejnene neni co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 jake to bude mit vyhody/nevyhody atp zatim zverejnene neni co.. Taky by zajimalo co to vubec je ??? Nahrazka FSD nebo co? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Ne, uplne prekopany originalni Dashboard. Alespon z toho videa to tak vypada. Coz asi bude pecka. Nebude potreba zadne FSD a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 no ja nevim, cetl jsem tu od par lidi,ze radeji pouzivaji ofiko dashboard..ja uprimne mam radeji FSD..nevidim zadnou vyhodu v ofiko dashboardu..co mam v dashboardu mam i v FSD a tam mam navic x dalsich veci..lehci zapinani, nejaky XEX nemusim vubec pouzivat, atd..nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Ne, uplne prekopany originalni Dashboard. Alespon z toho videa to tak vypada. Coz asi bude pecka. Nebude potreba zadne FSD a pod. Ono je to trochu jinak - Fusion je překopaný Kernel systému, ne dashboard, ten je až nadstavba nad kernelem a tam už půjde použít cokoliv.Takže klidně půjde provozovat kombinace Fusion + FSD nebo Fusion + RXE (Real Xbox Experience - nástupce FSD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 A funguje to jen na RGH? Pripadne i na klasickem JTAG? Nebo..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 A funguje to jen na RGH? Pripadne i na klasickem JTAG? Nebo..? /Spekulace ON Zatím brzo odpovědět, není to k dispozici, ale odhadnu - logicky toto může plně fungovat pouze na TX Demon, protože potřebuje možnost přímého zápisu a čtení nand bez ničeho dalšího, což má pouze Demon.V kernelu podle videa bude například párování mechaniky což určitě musí modifikovat nand paměť novým DVD klíčem.Takže buď nebude na JTAG dostupné vůbec, nebo jen v nějaké ořezané verzi kde toho hodně nepůjde. /Spekulace OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Je to jak píše Xmod, zde půjde o custom kernel, tzn. laicky řečeno - konzoli ovládá už někdo jiný, M$ "pouze" poskytuje HW. Rázem bude možné párovat DVD mechaniky s Xboxem, rázem bude možné změnit keyvault hodnoty a přiradit konzoli zcela nová rodná data, bude možné změnit si úvodní animaci při zapnutí konzole,... Jak už jsem psal v původním příspěvku, tento projekt ještě nedozrál a měl být odtajněn o mnoho později, bohužel ve světle leaknutého musel TX přehodnotit situaci a ukončit tak veškeré spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 dobre..stale ale nevidim "uplatneni"..jediny, co by tim mohlo jit vyresit je treba mozna "banovatelnost" konzole, pokud si MS neco nekam ukladal, treba si s tim pujde pohrat ci tak neco..ale kazdopadne bude uplne neofiko system, tudiz nejaky ban/neban cloveka nebude zajimat protoze ten ban zkratka mit bude :D a jedina prozatim pro me ta viditelna "vyhoda" je vlastni animace..coz mi prijde ponekud.."trapny"..samozrejme tim nemyslim ze je to na nic atd..jen nechnapu proste k cemu budou vyuzitelne ty ostatni vychytavky, ktere toto zpristupni..maximalne tak moznost nainstalovani 100% jineho systemu..ale to je uz i tedka mozne..tak v cem teda ten fusion bude tak dokonaly nebo tak "jedinecny"??to asi teda nevi nikdo prozatim, tudiz bych spis bral, kdyby se ta diskuze odvedla tak trosku na "vize", co by to mohlo znamenat pro xbox scenu..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 30, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Dnešní nadílka nových zpráv úspěchem s Coronami nekončí a v kuloárech se proslýchá, že brzy spatří světlo světa i další převratný produkt z dílen TX :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 8, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Xecuter Fusion v1.0.6 Beta byl uvolněn pro beta testery :-) Více info zde - http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=86150 Informací o co se jedná je tam dost a myslím že nemá cenu je překládat. Kdo to bude chtít vyzkoušet tomu bude muset stejně porozumět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Koukam ze JTAG neni podporovan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 10, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Koukam ze JTAG neni podporovan. Není a jak se zdá, nejspíš ani nebude :ziped: Jinak zde je malá ochutnávka kombinace TX DemoN a Fusion v akci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 takže demon bude další čip kterej nebude možnej nejak sloucit s tim RGH co mam ale bude muset bejt vyměněnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Xecuter Demon se přidá k aktuálnímu RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 aha takže pak už by to mělo fungovat ten fusion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Jsou to dvě odlišné věci. Xecuter Demon je Dual NAND řešení, které umožní mít jednu NAND originální s možností využívání služby LIVE, druhá NAND bude upravená - RGH. Xecuter Fusion je kernel, který umožní spoustu nových možností na konzoli s RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 aha :D děkuju, teď už to chápu, já sem myslel že to je nějak dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 co presneji ten fusion bude umoznovat??nejak (priznam se) jsem linej vyhledavat info o tom..:)..prislo mi, kdyz jsem na to kdysyva koukal, ze tam stejne byli jen veci, kterym jsem nerozumnel..:) o co presne s tim fusionem jde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 no tak to mi přijde jako naprostá "revoluce" :)) jestli jsem to dobře pochopil, tak s tim už nebudu potřebovat flashovat mechaniku a tak, že? takže odpadaj všechny problémy se složitým flashem slim mechanik? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 no tak to mi přijde jako naprostá "revoluce" :)) jestli jsem to dobře pochopil, tak s tim už nebudu potřebovat flashovat mechaniku a tak, že? takže odpadaj všechny problémy se složitým flashem slim mechanik? :)) To se mi zdá, že si zcela dobře nepochopil. Uvědom si, že abys mohl instalovat custom kernel typu TX Fusion musíš mít nejdřív RGH takže pokud nebudeš chtít RGH ale jen flash, nic se na současném stavu nemění.Pokud zase už budeš mít RGH, není žádný důvod dělat flash, protože pak už můžeš hry hrát rovnou z HDD bez DVD už teď a Fusion k tomu nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 to jsem pochopil, že k tomu potřebuju RGH, ale pak mi to jaksi celý nedává smysl :)) k čemu je teda Fusion dobrej? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 to jsem pochopil, že k tomu potřebuju RGH, ale pak mi to jaksi celý nedává smysl :)) k čemu je teda Fusion dobrej? :)) Ono je to skutečně tak, že běžným uživatelům to nic nového převratného tak jak to leží teď nepřinese - budeš moc měnit bootovací video, půjde jednodušeji napárovat ta mechanika, uvidíš hned v menu cpu a dvd klíče - jsou to podle mě z pohledu uživatelů ale spíše drobnosti.Je to ale dobrý základ pro další rozvoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 z pohledu běžného uživatele, ale pro někoho, kdo se zabejvá jakymkoliv módováním, to je myslim dost dobrý. A hlavně mi přijde fajn, že někdo "rozlouskl" kernel a udělal svůj (předpokládám, že pořád běží na kernelu podobnýmu tomu od M$) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.