Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xecuter Fusion


Recommended Posts

  • Moderators

Zřejmě na popud leaknutých informací a videa zveřejnil dnes Team Xecuter zprávu o příchozím Xecuter Fusion. Ať už zveřejnění této zprávy vyvolalo cokoliv, vypadá to bezesporu na další průlomový okamžik na Xbox scéně a Team Xecuter tímto jen utvrzuje svoje dominantní postavení v této oblasti. Ostatně, posuďte sami :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja nevim, cetl jsem tu od par lidi,ze radeji pouzivaji ofiko dashboard..ja uprimne mam radeji FSD..nevidim zadnou vyhodu v ofiko dashboardu..co mam v dashboardu mam i v FSD a tam mam navic x dalsich veci..lehci zapinani, nejaky XEX nemusim vubec pouzivat, atd..nevim no..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, uplne prekopany originalni Dashboard. Alespon z toho videa to tak vypada. Coz asi bude pecka. Nebude potreba zadne FSD a pod.

Ono je to trochu jinak - Fusion je překopaný Kernel systému, ne dashboard, ten je až nadstavba nad kernelem a tam už půjde použít cokoliv.Takže klidně půjde provozovat kombinace Fusion + FSD nebo Fusion + RXE (Real Xbox Experience - nástupce FSD).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A funguje to jen na RGH? Pripadne i na klasickem JTAG? Nebo..?

/Spekulace ON

Zatím brzo odpovědět, není to k dispozici, ale odhadnu - logicky toto může plně fungovat pouze na TX Demon, protože potřebuje možnost přímého zápisu a čtení nand bez ničeho dalšího, což má pouze Demon.V kernelu podle videa bude například párování mechaniky což určitě musí modifikovat nand paměť novým DVD klíčem.Takže buď nebude na JTAG dostupné vůbec, nebo jen v nějaké ořezané verzi kde toho hodně nepůjde.

/Spekulace OFF

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Je to jak píše Xmod, zde půjde o custom kernel, tzn. laicky řečeno - konzoli ovládá už někdo jiný, M$ "pouze" poskytuje HW. Rázem bude možné párovat DVD mechaniky s Xboxem, rázem bude možné změnit keyvault hodnoty a přiradit konzoli zcela nová rodná data, bude možné změnit si úvodní animaci při zapnutí konzole,...

Jak už jsem psal v původním příspěvku, tento projekt ještě nedozrál a měl být odtajněn o mnoho později, bohužel ve světle leaknutého

musel TX přehodnotit situaci a ukončit tak veškeré spekulace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobre..stale ale nevidim "uplatneni"..jediny, co by tim mohlo jit vyresit je treba mozna "banovatelnost" konzole, pokud si MS neco nekam ukladal, treba si s tim pujde pohrat ci tak neco..ale kazdopadne bude uplne neofiko system, tudiz nejaky ban/neban cloveka nebude zajimat protoze ten ban zkratka mit bude :D a jedina prozatim pro me ta viditelna "vyhoda" je vlastni animace..coz mi prijde ponekud.."trapny"..samozrejme tim nemyslim ze je to na nic atd..jen nechnapu proste k cemu budou vyuzitelne ty ostatni vychytavky, ktere toto zpristupni..maximalne tak moznost nainstalovani 100% jineho systemu..ale to je uz i tedka mozne..tak v cem teda ten fusion bude tak dokonaly nebo tak "jedinecny"??to asi teda nevi nikdo prozatim, tudiz bych spis bral, kdyby se ta diskuze odvedla tak trosku na "vize", co by to mohlo znamenat pro xbox scenu..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Moderators

Xecuter Fusion v1.0.6 Beta byl uvolněn pro beta testery :-)

Více info zde - http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=86150

Informací o co se jedná je tam dost a myslím že nemá cenu je překládat. Kdo to bude chtít vyzkoušet tomu bude muset stejně porozumět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to dvě odlišné věci.

Xecuter Demon je Dual NAND řešení, které umožní mít jednu NAND originální s možností využívání služby LIVE, druhá NAND bude upravená - RGH.

Xecuter Fusion je kernel, který umožní spoustu nových možností na konzoli s RGH.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak to mi přijde jako naprostá "revoluce" :)) jestli jsem to dobře pochopil, tak s tim už nebudu potřebovat flashovat mechaniku a tak, že? takže odpadaj všechny problémy se složitým flashem slim mechanik? :))

To se mi zdá, že si zcela dobře nepochopil. Uvědom si, že abys mohl instalovat custom kernel typu TX Fusion musíš mít nejdřív RGH takže pokud nebudeš chtít RGH ale jen flash, nic se na současném stavu nemění.Pokud zase už budeš mít RGH, není žádný důvod dělat flash, protože pak už můžeš hry hrát rovnou z HDD bez DVD už teď a Fusion k tomu nepotřebuješ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jsem pochopil, že k tomu potřebuju RGH, ale pak mi to jaksi celý nedává smysl :)) k čemu je teda Fusion dobrej? :))

Ono je to skutečně tak, že běžným uživatelům to nic nového převratného tak jak to leží teď nepřinese - budeš moc měnit bootovací video, půjde jednodušeji napárovat ta mechanika, uvidíš hned v menu cpu a dvd klíče - jsou to podle mě z pohledu uživatelů ale spíše drobnosti.Je to ale dobrý základ pro další rozvoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z pohledu běžného uživatele, ale pro někoho, kdo se zabejvá jakymkoliv módováním, to je myslim dost dobrý. A hlavně mi přijde fajn, že někdo "rozlouskl" kernel a udělal svůj (předpokládám, že pořád běží na kernelu podobnýmu tomu od M$)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu