KaruiCZE Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Sakra,akční hra,boje lehké jako facka,ale 3 hodiny se seru s hospodským ve hře Mlýn a prostě on nejde porazit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Sakra,akční hra,boje lehké jako facka,ale 3 hodiny se seru s hospodským ve hře Mlýn a prostě on nejde porazit ... :-D já už rezignoval po třetí vyzkoušeny hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neldor Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 tak dohráno, hru jsem si skvěle užil ale ty bugy mě ničili....tolik jsem jich za celej život co vlastním konzole nezažil:| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Je ve hře nejaka mise s tou obrovskou bitvou jak je v ukazkach ? Suprovy jsou bitvy na moři, ale jízda na koni je příšerná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 skvělá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Já vá mnevím,ale ve městech mám šílené FPS a mimo ně to taky není zrovna nej,máte to tak taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Jj je to tak, ale mozna tu pujde najak nastavit primo ve hre, ale co a kde a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ahojte! mám takový problém, jsem hrdý majitel konzole ps3. víz: http://www.jrc.cz/hra_ps3_sony_playstation_3_konzole_500_gb_new_assassins_creed_3 . Mám takový problém, hra běží super ps3 také, hrál jsem hru naprosto fajn, řekl jsem si,že jsi zkusím multyplayer, vše jsem udělal, zaregistroval jsem se na uplay vše ok. Najednou jsem zapnul hru po nějaké době single player a měl jsem naprosto rozmazanou grafiku, no nevím jak to napsat, prostě znáte to, jste na Pc hrajete hru a buď si snížíte nebo zvětšíte detaily ve hře apod. Prostě dá se říct,že je to naprosto rozmazané a nedokonalé, nevím kde to mám nastavit. Mám Full HD tv 1080p když jsem v menu tak využívá ten systém 1080p, zapnu hru a hra využívá jenom 720p. Je to nějak tím? Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) AC3 je na konzolích jen 720p. Což je dost her. To znamená že v systému máš nastavených 1080p, ale když přejdeš do hry tak je to prostě 720p. Spíš ale pošli foto, pokud se ti to poprve zdálo v pořádku a teď není. A téma s AC3 už tu je: http://console-forum.net/tema/139340-assassin-s-creed-3 Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem Drag01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 To znám. Když nějakou dobu hraješ na PC a potom jdeš na konzoli (nebo dokonce na PS3), tak Ti ta grafika přijde strašná. Jde o ten skok. Vždycky zkontroluju všechny nastavení a kabely :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ahoj, díky za radu, ale tím to opravdu není =D protože hraji přes HDMI na ps3 a na pc jsem ještě RGB =D. Ale i tak díky. Zkazilo se to, když jsem se registroval na youplay. Grafika se snížila, myslím tím detaily, nic není dodělané a postavy ve hře vypadají jako gumoví medvídci. Je to nějaká prkotina určitě,ale prostě nemohu na to přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 AC3 je na konzolích jen 720p. Což je dost her. To znamená že v systému máš nastavených 1080p, ale když přejdeš do hry tak je to prostě 720p. Spíš ale pošli foto, pokud se ti to poprve zdálo v pořádku a teď není.A téma s AC3 už tu je: http://console-forum.net/tema/139340-assassin-s-creed-3 No jak jsem psal je to prkotina, hrál jsem hru na High detaily a teď jakoby bych to hrál na low. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Tak nevím kde je chyba. Pokud se přispuštění hry ukazuje že se TV přepíná na 720p, mělo by to být v pořádku. Žádné nastavení detailů tam není, a nevím v čem jiném by to mohlo kromě rozlišení být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Zdravím. Nechal jsem si dovést Assasin's Creed III z Ameriky na PS3. Hru jsem v pohodě spustil ale, když jsem zadal kód na multiplayer, tak mi to napsalo, že buď vypršel, nebo je neplatný. Může to být tím, že účet je registrovaný na ČR? Pomohlo by, kdybych vytvořil americký účet? Pokud ano, jak to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Omouvám sem, nechtěl jsem to hodit sem, ale založit nové téma. Ještě jednou se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Tak takovej off-topic, ale že si to napsal sem je správné, na každou hru je jedno téma. Myslím že je to i v pravidlech. A myslím si že by neměl být problém, online passy nejsou rozlišené na regiony, stejně jako disky. Napiš na support Ubisoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 To ve skutečnosti není pravda, kódy pro PSN mohou podléhat regionům. Pokud má hru z US, EU PSN nemusí kód přijmout. Řešení je samozřejmě založit US účet, zadat kód tam. Pak se dá hrát i z EU účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Nanaki: Jak můžu založit US účet? Jak to potom můžu hrát na EU účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Zalozis novy US ucet tam hru zaregistrujes pak se muzes pepnouot na svuj EU ucet a hrat hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Aha, díky. A jak založím US účet? (zkoušel jsem to, ale nepřišel jsem na to). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Zaloz novy mail pak si najdi nejakou adresu prez google v USA meno si vymysli tod vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 V tom případě díky, aspoň vím něco novýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Jeste se vratim kte grafice tak jsem dnes nad tim badal a na nic jsem neprisel coby mohlo zlepsit grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Čau chlapi, mohou hrát na jednom ps3 dva hráči multiplayer režim? Např spolu kooperaci, případně proti sobě..nebo je multiplayer možný jen po síti (každej musí mít svoje ps3)? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Musi mit kazdy sve PS3 na jedne konsoli to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.