Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xko+ kinect za 4999.

kendykejnova

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators

Zřejmě bundle připravený speciálně pro řetězec EW ze zásob, které někde sesbíraly. Není vyloučeno, že se to na různých místech bude lišit, ale pokud se jedná o stejný batch z výroby, pak by to byla ojedinělá možnost. V případě Alzy jsem se setkal v jedné várce konzolí se třemi Coronami a jednou Trinity.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je potom v klidu, půjde i flash i RGH, dost se tedy divím těm starým skladovým zásobám, třeba v té alza akci k notebooku konzole "zdarma" se dávají podstatně novější (listopad)

jedna se o opravdu stare zasoby co MS vylistoval a my je levne koupili,proto ta cena, tak bud rad, i kdyz 4gb je ♥♥♥♥♥,ale vymena hdd je easy

Odkaz ke komentáři

Olomouc: měli 25 ks a do půl hodiny byly všechny pryč, naštěstí budou ještě objednávat, mám už ho zaplacený takže v pátek by měl být doma :psp: ...ještě někde sehnat za dobrou cenu 250GB HDD a není co řešit :bash:

to jsem zvedavy odkud to budou objednavat,kdyz vsechny ks odjeli na prodejny, max. z jine prodejny

Odkaz ke komentáři

• Moderators
to jsem zvedavy odkud to budou objednavat,kdyz vsechny ks odjeli na prodejny, max. z jine prodejny

Přesně jak říkáš. Já si volal do Brna, že bych se tam pro něj otočil a bylo mi sděleno, že poslední 3ks leží v Českých Budějovicích. Jinak všude jinde beznadějně vyprodáno.

Odkaz ke komentáři

Přesně jak říkáš. Já si volal do Brna, že bych se tam pro něj otočil a bylo mi sděleno, že poslední 3ks leží v Českých Budějovicích. Jinak všude jinde beznadějně vyprodáno.

tak nevím, no...maximálně mi vrátí peníze zpět a utřu :ziped:

Odkaz ke komentáři

tak nevím, no...maximálně mi vrátí peníze zpět a utřu :ziped:

25 ks je tu jeste skladem a prave jsem poslal objednavku na brno 1 a 2,takze mozna neutres:)

btw. radsi nechtejte vedet kolik stali xbox doopravdy:D pocitam ze to byli zbytky co se davali zdarma k notasum a tv

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že je v celku jedno jaká byla jejich nákupka, ikdyby je měli zadarmo, důležité pro nás je, že za tuhle cenu bysme nové xko s kinectem nepořídili ani v bazarech či na aukru :cheesygrin: ...jinak díky za info, že mají stále pár kousků skladem, takže mám ještě naději :-)

Odkaz ke komentáři

25 ks je tu jeste skladem a prave jsem poslal objednavku na brno 1 a 2,takze mozna neutres:)

btw. radsi nechtejte vedet kolik stali xbox doopravdy:D pocitam ze to byli zbytky co se davali zdarma k notasum a tv

tak jsem neutřel, xko už je doma, v Olomouci dostali ještě 4 kousky :wohow:

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer, tento bundle jsem si také koupil a opravdu super. Měl jsem pujčené PS3 od kámoše ale xbox je pro mě příjemější.. Akorát mám jeden dotaz. Doufám že mě neukamenujete, páč je to trošku offtopic, ale hned po vybalení jsem si všiml, že kinect senzor je pootočený (že žákladna byla cca o 10 stupňů pootočená vůči kinect senzoru, tak jsem ji pootočil zpět, aby to sedělo rovnoběžně.. Ale teď jsem koukal po netu a kinct má prý i mtůrek, který pootáčí senzor sám, tak se chci zeptat jestli jsem to nějak nedo...l? Doufám že ne, jinak bych si asi šel hodit mašli.. :-/

Děkuji a dobrou noc.

Odkaz ke komentáři

v nastaveni Kinect tuner si uhel Kinectu muzes upravit podle libosti

A jak se to v tom kinect tuner nastavuje? V nastavení Kinect Tuner mám jen 3 možnosti Tracking, Audio a Calibration. Je na to nějaký fígl?

Podle tohoto obrázku tam nějaké nastavení kolem dokola svislé osy je...

EDIT: Tak jsem se mílil, podle videa na netu to není natáční kolem své osy ale je to převod pro natáčení nahoru a dolu... :-) Takže vyřešeno, děkuji že jste mě neukamenovali :-D..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu