nekdoa Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Mimochodem jak je to ted s "flashnutelnosti". Kdyz ho koupim, jaka je pravdepodobnost, ze si zahraju stazeny hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 99 procent že nepůjde ani flash ani RGH Sent from my GT-I9100 using Xparent Cyan Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Takze MFC je 2011-05. Staci tato informace k necemu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Není to spíš 5.11 než 11.5? Na štítku to je ve formátu rok-měsíc-den. Květen by ještě nebyl problém. Sent from my GT-I9100 using Xparent Cyan Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 ne, opravdu jedna 2011-05, druha 2011-04 a treti 2011-05-17 jeste kupovala jedna kamoska, muzu zjistit ctvrtou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 ne, opravdu jedna 2011-05, druha 2011-04 a treti 2011-05-17 Tak to je potom v klidu, půjde i flash i RGH, dost se tedy divím těm starým skladovým zásobám, třeba v té alza akci k notebooku konzole "zdarma" se dávají podstatně novější (listopad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Zřejmě bundle připravený speciálně pro řetězec EW ze zásob, které někde sesbíraly. Není vyloučeno, že se to na různých místech bude lišit, ale pokud se jedná o stejný batch z výroby, pak by to byla ojedinělá možnost. V případě Alzy jsem se setkal v jedné várce konzolí se třemi Coronami a jednou Trinity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Tak to je potom v klidu, půjde i flash i RGH, dost se tedy divím těm starým skladovým zásobám, třeba v té alza akci k notebooku konzole "zdarma" se dávají podstatně novější (listopad) jedna se o opravdu stare zasoby co MS vylistoval a my je levne koupili,proto ta cena, tak bud rad, i kdyz 4gb je ♥♥♥♥♥,ale vymena hdd je easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Myslim že za tu cenu si nemůžeme stěžovat :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 luxusni cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Olomouc: měli 25 ks a do půl hodiny byly všechny pryč, naštěstí budou ještě objednávat, mám už ho zaplacený takže v pátek by měl být doma :psp: ...ještě někde sehnat za dobrou cenu 250GB HDD a není co řešit :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Olomouc: měli 25 ks a do půl hodiny byly všechny pryč, naštěstí budou ještě objednávat, mám už ho zaplacený takže v pátek by měl být doma :psp: ...ještě někde sehnat za dobrou cenu 250GB HDD a není co řešit :bash: to jsem zvedavy odkud to budou objednavat,kdyz vsechny ks odjeli na prodejny, max. z jine prodejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 to jsem zvedavy odkud to budou objednavat,kdyz vsechny ks odjeli na prodejny, max. z jine prodejny To ať si zařídí jak chtějí, peníze si vzali a slíbili, že v pátek bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 to jsem zvedavy odkud to budou objednavat,kdyz vsechny ks odjeli na prodejny, max. z jine prodejny Přesně jak říkáš. Já si volal do Brna, že bych se tam pro něj otočil a bylo mi sděleno, že poslední 3ks leží v Českých Budějovicích. Jinak všude jinde beznadějně vyprodáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Přesně jak říkáš. Já si volal do Brna, že bych se tam pro něj otočil a bylo mi sděleno, že poslední 3ks leží v Českých Budějovicích. Jinak všude jinde beznadějně vyprodáno. tak nevím, no...maximálně mi vrátí peníze zpět a utřu :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SONiD Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Tak to je potom v klidu, půjde i flash i RGH, dost se tedy divím těm starým skladovým zásobám, třeba v té alza akci k notebooku konzole "zdarma" se dávají podstatně novější (listopad) Já mám 2011-10-21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 tak nevím, no...maximálně mi vrátí peníze zpět a utřu :ziped: 25 ks je tu jeste skladem a prave jsem poslal objednavku na brno 1 a 2,takze mozna neutres:) btw. radsi nechtejte vedet kolik stali xbox doopravdy:D pocitam ze to byli zbytky co se davali zdarma k notasum a tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 No to by mě právě zajímalo kolik stáli, lépe řečeno kolik byl jejich nákup, protože prodej je samozřejmě jen na prodejci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Já myslím, že je v celku jedno jaká byla jejich nákupka, ikdyby je měli zadarmo, důležité pro nás je, že za tuhle cenu bysme nové xko s kinectem nepořídili ani v bazarech či na aukru :cheesygrin: ...jinak díky za info, že mají stále pár kousků skladem, takže mám ještě naději :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 ja sem jim psal na email - a pry uz je maji vsude vyprodane. tak nevim no. taky bych jeden vzal za tu cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 25 ks je tu jeste skladem a prave jsem poslal objednavku na brno 1 a 2,takze mozna neutres:)btw. radsi nechtejte vedet kolik stali xbox doopravdy:D pocitam ze to byli zbytky co se davali zdarma k notasum a tv tak jsem neutřel, xko už je doma, v Olomouci dostali ještě 4 kousky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr891468627487 Odesláno Duben 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2012 Dobrý večer, tento bundle jsem si také koupil a opravdu super. Měl jsem pujčené PS3 od kámoše ale xbox je pro mě příjemější.. Akorát mám jeden dotaz. Doufám že mě neukamenujete, páč je to trošku offtopic, ale hned po vybalení jsem si všiml, že kinect senzor je pootočený (že žákladna byla cca o 10 stupňů pootočená vůči kinect senzoru, tak jsem ji pootočil zpět, aby to sedělo rovnoběžně.. Ale teď jsem koukal po netu a kinct má prý i mtůrek, který pootáčí senzor sám, tak se chci zeptat jestli jsem to nějak nedo...l? Doufám že ne, jinak bych si asi šel hodit mašli.. :-/ Děkuji a dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 kinect ma motorek samozrejme na pohyb po horizontalni ose ne po vertikalni tam ma bejt rovne vuci zakladne nahoru dolu s tim urcite nehejbej to dela sam podle vysky postavy tim bys ho zrejme oddelat moh myslel jsem rukou samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 v nastaveni Kinect tuner si uhel Kinectu muzes upravit podle libosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr891468627487 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 v nastaveni Kinect tuner si uhel Kinectu muzes upravit podle libosti A jak se to v tom kinect tuner nastavuje? V nastavení Kinect Tuner mám jen 3 možnosti Tracking, Audio a Calibration. Je na to nějaký fígl? Podle tohoto obrázku tam nějaké nastavení kolem dokola svislé osy je... EDIT: Tak jsem se mílil, podle videa na netu to není natáční kolem své osy ale je to převod pro natáčení nahoru a dolu... :-) Takže vyřešeno, děkuji že jste mě neukamenovali :-D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.