L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Pokud mám v Xboxu s RGH verzi dashboardu 2.0.15574.0 je možné bez jakékoliv ujmy upgradovat na vyšší dashboard? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 ,............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Proč si nezaložíš vlastní téma se svým dotazem či problémem a narušuješ toto? Nehledě na to, že odpověď zde na fóru najdeš, stačí použít vyhledávání. Proč ten spam nakonec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L0rd-B@ker Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Ten spam nakonec je omylem, to se omlouvám. A přišlo mi vhodné hodit dotaz sem, bohužel jsem žádný výsledek vyhledávání nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 jasne ale pres xebuild,jruner... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Chci se zeptat jestli lze udelat RGH na Xbox 360 Slim s jakymkoli Dashboardem? Updatoval jsem ted totiz Dash a flasher mi oznamil ze momentalne to neni mozna pro tento Dash. Verze je to 2.0.16202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 U slim uz jde na vsech Dashboardech a phat bude nasledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Tak co klucí, už máte tenhleten DGX? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) Všichni ověření, kteří zde na fóru RGH nabízejí, DGX v1.0S již mají. Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem Rendis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudyshy Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 (upraveno) takze ak tomu rozumiem kterekolvek slimko sa da flashnut (rgh) takze nemusim mat obavu kupit ktore kolvek slim z obchodu? U slim uz jde na vsech Dashboardech a phat bude nasledovat. Upraveno Leden 4, 2013 uživatelem rudyshy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ano, kterýkoliv z existujících Slimů (Trinity/Corona V1-V4), s jakýmkoliv dashboardem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) dopytle .. jak dlouho budeme čekat na prolomení PHAT DB 16.197 a 16.202 ? ... nemůžu se dočkat .. :D Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem luna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Jak dlouho budeme čekat na to, než uživatelé pochopí, že produkty jsou připraveny k prodeji až když jsou hotové? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 (upraveno) sorry nemyslel jsem to zle .. jen takové povzdechnutí ... po třech letech poprvé konzoli připojím k internetu a ona se upgraduje .. pak se rozhodnu že dětem nechám udělat rgh ... a vono to nejde ... béééé bééé :blejt: Upraveno Leden 7, 2013 uživatelem luna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venolinus Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Dnes mi Spaceman napsal, že na xbox slim 4GB, dash 15574, datum výroby 21.10.2011 nejde zatím flash.Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 Flash nejde, RGH ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Dnes mi Spaceman napsal, že na xbox slim 4GB, dash 15574, datum výroby 21.10.2011 nejde zatím flash.Jak to tedy je? Toto téma se věnuje RGH, nikoliv flashnutí mechaniky. Více informací o možnosti flashnutí zde: http://console-forum.net/tema/146524 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirosik Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 AHoj , chci si koupit úplně nový XBOX 360 S 4GB , a chci zavést RGH , nemusím se obávat sna dže by mi RGH nešlo ? Mám v plánu dual NaNd a už několikrát mi bylo řečeno že na mé slimko RGH nejde ale to je půl roku zprátky :-) Díky za odpověď. Plus Externí HDD mám 2TB takže je to v cajku hry už tam mám i připravený :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Leden 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Doporučuji si přečíst důkladně téma o Dual NAND Xecuter DemoN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 AHoj , chci si koupit úplně nový XBOX 360 S 4GB , a chci zavést RGH , nemusím se obávat sna dže by mi RGH nešlo ? Mám v plánu dual NaNd a už několikrát mi bylo řečeno že na mé slimko RGH nejde ale to je půl roku zprátky :-) Díky za odpověď.Plus Externí HDD mám 2TB takže je to v cajku hry už tam mám i připravený :D . Jde bez problemu- ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ještě aby ti ten 2 TB disk rozpoznal.. s mym 1TB měl problém parchant.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 PHAT DB 16.197 a 16.202 stále nic? nevyznám se v tom .. je možné že to třeba už nikdy nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Zatím stále nic. Půjde to, tím si můžeš být jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karrei Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 A co DB 2.0.15574.0 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Leden 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 A co si přečíst pořádně první příspěvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.