neo69neo69 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Mám čerstvý RGH na xbox fat a hry se vždy začnou sekat, max payne nepřejde ani přes intro, dragons dogma náhodně se sekne a je nutno restart na tvrdo. Zkoušel jsem iso2god, image browser, ext. hdd, interní, různé profily. Zvláštní že starší hry jako GOW3 jede v poho. Je tam poslední fsd. Nepomohlo by zkusit tam hodit poslední dash launch 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Dashlaunch 3.0 to nevyřeší . Měl jsem ten samý problém a RENDIS to opravil . Můžeš požádat toho kdo ti RGH dělal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo69neo69 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 jestli mohu vědět jak to opravil? asi požádám xmoda o případnou kontrolu, již nevím co s tím :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Jedná se o malou úpravu na základní desce . Xmod už bude vědět , co s tím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Možná by bylo dobré uvést, kdo ti RGH dělal. Popsané problémy jsou téměř vždy způsobeny špatnou montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo69neo69 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 jsem psal výše Xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 právě, že drátama to není, spíš mi pořád připadá, že to je softwarové povahy, hlavně když starší hry jdou podle informací normálně.No něco vymyslíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo69neo69 Odesláno Červen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 je mi divný, že to dělá různě dragon dogma se kouske prostě různě při hraní, max payne neprojde přes intro. ale gow3 normálně jede. Ještě mě napadlo nikdy jsem předtím nepoužíval hdmi tak jelikož mam novou tv tak jede přes to, nemůže mít zapojení vliv, asi blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chmyrs Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 To samé jsem řešil na Jasperu ! Drtilo mě to dva dny ! Vyřešila to až změna vedení kabelů. ( každý kabel vedený samostatně včetně průchodu základní deskou - setkají se až u samotného coolruneru ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Dnes konzoli kolegovi posílám zpět, zkontroloval jsem komplet HW instalaci (byla ok) i SW. Problém se záseky byl tím o čem jsem tu psal tj použitím Xbox Live profilu.Po přepnutí zpět na HDD only konzole neměla jediný problém a to dostala docela nakládačku, takže snad již vše bude v pořádku k úplné spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo69neo69 Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Díky Xmodovi za perfektní servis a ochotu. Teď už to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo69neo69 Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Chtěl bych objednat nějakou 32gb flashku mám jednu doma ale tu mu xko nebralo (adata), je nějaká která určo jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Chtěl bych objednat nějakou 32gb flashku mám jednu doma ale tu mu xko nebralo (adata), je nějaká která určo jde? Pokud ji máš správně naformátovanou na FAT32, měl by ti ji Xbox vzít jako každou jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo69neo69 Odesláno Červen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 zkoušel jsem 4GB, disk 160gb všechno OK, ale 32GB Adata http://www.alza.cz/a-data-32gb-myflash-c003-cerveny-d186193.htm prostě nejde, cokoliv jsem na ni dal tak poté jsou data pryč. V PC jde normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.