Attila Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 (upraveno) Ahoj,potřebuju pomoc.Aktualizoval sem dle návodu,až na poslední bod je vše ok.Ale prostě ten systemupdate (i když sem ho přejmenoval) se sám nespouští.Spustil sem hru a taky nic. Díky moc za radu. Upraveno Listopad 17, 2014 uživatelem Attila Citovat
xmod Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 (upraveno) Pokud už máš nainstalovaný dashlaunch (FSD se ti samo spouští) tak to update musíš mít přejmenovaný na $$ystemUpdate a musí to být stejná verze oficiálního dashboardu jakou si generoval image, tedy asi 16747. Upraveno Listopad 17, 2014 uživatelem xmod Citovat
Attila Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Daschlaunch už nainstalovaný mám,FSD se mi samo spouští.Systemupdate sem si stáhnul z prvního příspěvku,přejmenoval sem ho jak píšeš,a zastrčím flešku,ve filemanageru jí vidím,i obsah,ale nic víc se nedějě. Citovat
xmod Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Máš ji naformátovanou na FAT32 a je tam v rootu jediná složka a to $$ystemUpdate s aktualizací 16747 ?. Přeskoč do originálního dashboardu přes kulaté tlačítko dej třeba system settings a pak teprve vlož tu flashku, nedělej to z FSD. Citovat
Attila Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Mám jí naformátovanou na FAT32,na kartě je pouze jedna složka a to $$ystemUpdate,akorát neví jak poznám že je s aktualizací 16747. Citovat
xmod Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Stáhni pro jistotu znovu odsud a přejmenuj. Pak ji tam vlož až přeskočíš do originálního dashe (kulaté tlačítko a třeba system settings). Nedělej to ve FSD. http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/system_updates/ Citovat
Attila Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Ok,díky moc.Ale musel sem odjet a vlítnu na to ráno.Určitě dám vědět. Citovat
Attila Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2014 xmod: Díky za radu.Zkusil sem ještě ten systemupdate z první stránky,ale flešku sem vrazil do Xboxu až když sem byl v originálním menu xboxu a spustilo se update. tak že díky. Citovat
Rank3r Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Zdravím, mám problémek...aktualizoval jsem vše podle návodu a po instalaci updatu měl proběhnout restart do MS DB ale konzole vůbec nenajede...tlačítko pro zapnutí svítí uprostřed a na ovladači se přetáčí a dělá že najíždí ale asi půl hodiny nic. Update: nenajede ani do xellu při zapnutí tlačítkem eject Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem Rank3r doplnění Citovat
Penax Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 Zdravím, mám problémek...aktualizoval jsem vše podle návodu a po instalaci updatu měl proběhnout restart do MS DB ale konzole vůbec nenajede...tlačítko pro zapnutí svítí uprostřed a na ovladači se přetáčí a dělá že najíždí ale asi půl hodiny nic.Update: nenajede ani do xellu při zapnutí tlačítkem eject Tak to seš druhej, první jsem byl včera já heč !!!!! Myslím si, nebudeme první ani poslední. Něco se děje, to není samo sebou. Možná se v MS probudily a nabrali hochy z Brněnského VUT. S Torem už jsem mluvil a vypadá to, že flašeři budou mít podzimní žně :party: Citovat
toro Odesláno Listopad 19, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 Další případ se stal na shareforu , kde maník aktualizoval podle návodu na . Takže raději nikdo nezkoušejte dokud se nezjistí čím to je . Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 19, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 Zdravím, mám problémek...aktualizoval jsem vše podle návodu a po instalaci updatu měl proběhnout restart do MS DB ale konzole vůbec nenajede...tlačítko pro zapnutí svítí uprostřed a na ovladači se přetáčí a dělá že najíždí ale asi půl hodiny nic.Update: nenajede ani do xellu při zapnutí tlačítkem eject Tak to jsi někde musel udělat chybu. Dej sem log s J-Runneru. Citovat
xmod Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Skutečně tam problém je. Stalo se mi to dneska na dvou 4GB V2 Coronách. Vysledoval sem to a podle mě je problém v posledním Jrunneru - chybně vygeneruje Xebuild image a ta pak nenajíždí. Zkusil sem to samý vygenerovat ze stejného dumpu přes AutoGG a ta najede naprosto normálně. Nenajede ani Xell takže pak už to nejde reflashnout jinak, než hardwarově. Takže než se to vyřeší aktualizací Jrunneru, generujte aktualizovanou nand pomocí AutoGG (to je spíš rada pro experty, SW je to mimořádně hnusný) Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem xmod Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 19, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2014 Doporučuju neupdatovat J-Runner aktualizací z dnešního rána, v nastavení prozatím vypnout funkci "Enable File Checks/Downloads" až do vyřešení situace. Ti co ještě dnes J-Runner při spuštění neupdatovali by mělo být vše při starém, pro ty co updatovali jedině návrat k předchozím souborům. J-Runner byl dnes aktualizován s ohledem na nové příchozí CR4 XL a ladí se za pochodu a toto je výsledek (FAIL). Citovat
Albi1468628285 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 Tak to seš druhej, první jsem byl včera já heč !!!!! Myslím si, nebudeme první ani poslední. Něco se děje, to není samo sebou. Možná se v MS probudily a nabrali hochy z Brněnského VUT. S Torem už jsem mluvil a vypadá to, že flašeři budou mít podzimní žně :party: Včera se mi stalo to samé. Přišel jsem k Xku, zapnu jej a dlouho nic a až po nějaké době zmizl symbol XBOXu, ale místo FSD se objevilo menu MS. O to vtipnější je, že jsem s Xkem nic nedělal, nemám na to vědomosti. Flash jsem si nechal dělat a pokud něco funguje, a do úterý fungovalo, tak do toho nešťourám. Takže jsem si lámu hlavu jak z té šlamastiky ven. Citovat
xmod Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 (upraveno) To nemá nejspíš co dělat s tím, o čem tu píšeme my.Jestli si neaktualizoval dashboard přes JRunner, tak se tě tento problém netýká, tobě bude stačit jen přeinstalovat dashlaunch. Upraveno Listopad 20, 2014 uživatelem xmod Citovat
Albi1468628285 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2014 OK, z počtu mých příspěvků je celkem vidět že jsem lama. Mohl by jsi mě odkázat do příslušné sekce, k nějakému návodu k prostudování? Citovat
Rendis Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Problém, který způsobil nefunkční RGH na revizích Corona po aktualizaci skrze J-Runner spočíval ve špatném odkazu v souboru "_glitch2.ini". Soubor: /xeBuild/16747/_glitch2.ini Nefunkční varianta, kde se TX snaží o podporu Winbond 2KB RAM, vypadá následovně: [coronabl] cbb_13121_corona.bin,a716445f Původní a funkční varianta: [coronabl] cbb_13121.bin,6f3f9c18 Řešení: Otevřete J-Runner a v nastavení odškrtněte položku "Enable File Checks/Downloads" a potvrďte OK. Otevřete soubor "_glitch2.ini" a upravte dle výše uvedeného. Upraveno Listopad 24, 2014 uživatelem Rendis Citovat
luna Odesláno Listopad 21, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2014 ok soused je asi další případ ... po mojí úspěšné aktualizaci Jaspera někde minulý týden, jsem šel dnes k němu aniž bych se sem díval na varování updatnout jeho box ... 1.Simple 360 NAND Flasher 2. stažení flashdmp.bin 3. J-Runner update na 16747 .... 4.Simple 360 NAND Flasher a updflash.bin se X-Box resetoval a už nenaběhl ... jen bliká zaleně tlačítko power ..... dá se s tím něco dělat ? je to Model 1439 takže asi corona? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 22, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2014 V domácích podmínkách bez HW NAND programátoru ne. Jakmile už nenajíždí ani Xell (po zapnutí konzole tl. EJECT), musí se konzole otevřít, napojit HW NAND programátor a nahrát znovu freeboot image touto cestou. Citovat
govis Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2014 Zdravím vás lidičky, nejede mi nová FIFA 15. A po procházení přízpěvků jsem si tak nějakak vyvodil, že bude potřeba aktualizovat dashboard. Já mám verzi 16203. O úpravách konzolí nevím vůbec nic. Flasher, co mi dělal RGH, tak toho využít nemůžu, protože to už nedělá. Chci se zeptat, jestli bych to dokázal podle návodu aktualizovat sám, nebo to raději svěřit někomu, kdo aspoň ví oč jde. Pro mě je to z prvního pohledu složitý návod. Díky moc za info :-) Citovat
drahos Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2014 (upraveno) Čau chlapi, ten problém s aktualizací dashboardu je pouze na revizích Corona? Já mám Falcon a tak nevím zda mohu aktualizovat. A nebo jaká aktualizace mi stačí k tomu, aby mi fungoval Kinect, mám 16547. Díky :) Upraveno Prosinec 2, 2014 uživatelem drahos Citovat
Quicksilver Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2014 Mam Falcon revizi a update bez problemu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.