Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Čau chlapi, ten problém s aktualizací dashboardu je pouze na revizích Corona? Já mám Falcon a tak nevím zda mohu aktualizovat. A nebo jaká aktualizace mi stačí k tomu, aby mi fungoval Kinect, mám 16547. Díky :) Problém byl v samotné aplikaci J-Runner (již opraveno v poslední aktualizaci), čili nesouvisel s verzí konzole a tudíž se týkal všech konzolí s RGH. kinect funguje s jakoukoliv verzí DB, žádné omezení zde není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Prosinec 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2014 Čau chlapi, ten problém s aktualizací dashboardu je pouze na revizích Corona? Já mám Falcon a tak nevím zda mohu aktualizovat. A nebo jaká aktualizace mi stačí k tomu, aby mi fungoval Kinect, mám 16547. Díky :) Problém byl v samotné aplikaci J-Runner (již opraveno v poslední aktualizaci), čili nesouvisel s verzí konzole a tudíž se týkal všech konzolí s RGH.kinect funguje s jakoukoliv verzí DB, žádné omezení zde není. Problém byl pouze s revizemi Corona a pouze v J-Runneru, viz. příspěvek #418. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 O vikendu jsem delal update db na kamaradove Trinity a kdyz jsem to udelal pomoci nove verze J-Runneru, tak to nefungovalo. Po navratu ke stare verzi J-Runneru se to podarilo bez problemu. Mozna jen shoda nahod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cause3 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Mám problém po aktualizaci xka slim - trinity , vše proběhlo v pořádku dle návodu ale pokud konzoli vypnu tak už neneběhne (ani xell po vysunutí mechaniky), musím ji odpojit ze zásuvky cca na 5-10min, pak naběhne do NXE pak přez xell do FSD. Potom se chová úplně normálně a automaticky naskakuje do FSD po ukončení hry až do dalšího vypnutí. Prosím o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty23cz Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Ahoj , potřebuji také pomoc , vše ok až do J runneru kde když dám create xe build image , rozjede se to a hned na začátku napíše EROR 1BL Key 0x ... .. .. . does not appear to be correct ,pak vyjede tabulka kernel , console, build CPU KEY , 1BL Key - které je jiné než v eroru ! Image se uloží ale ne do mé složky ale do c user downloads ..... nevím jestli ho použít , ale asi ne s erorem , to asi není v pořádku že ?? Díky za odpověď x box jsem 3roky nepoužíval a ted bych ho chtěl zase zajet a trochu aktualizovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Máš v source správnou originální zálohu nand (jmenují se nejčastěji nanddump1.bin/nanddump2.bin nebo flashdmp1.bin/flashdmp2.bin) a v CPU key správný klíč který k ní patří ? Máš stažený a vybraný v roletce Dash poslední dashboard 17150 a vybrané RGH/RGH2 podle toho co máš za konzoli a instalaci RGH ? Prostě ještě jednou, dvakrát, třikrát.... zkontroluj jeslti to máš jak je psané v návodu. Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty23cz Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Ahoj děkuji za pomoc, vše vyřešeno s TOREM , problém se našel v nefunkčním J runeru na mém PC . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) A jako obvykle se nikdo nedozví co přesně problém způsobilo a jak se odstranil aby si dali pozor i ostatní. Těžko si představit co takový "nefunkční JRunner" může znamenat... Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty23cz Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Jednalo se o problém který jsem psal výše , při zadání v J Runeru create xe build image , rozjede se to a hned na začátku napíše EROR 1BL Key 0x ... .. .. . does not appear to be correct . Vše bylo zadáno správně i CPU KEY , poslal jsem soubory TOROVI a ten to udělal u sebe na počítači uplně stejným způsobem a šlo to . Mě to prostě nešlo a vše jsem měl zaktualizované . na problém jsme nepřišli proč to nešlo , prostě J Runer hází chybu pořád na mém PC , nevím čím to je . Můžeme zkusit pár způsobů, když mi někdo poradí co s tím , aby jsme varovali i ostatní ale bohužel ted nevím před čím mám varovat . Zde je aspoň screen s chybou : Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem Marty23cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj,chci se zeptat,jestli nevadí,že při aktualizaci nechám zaškrtlý RETAIL(je to nastavený rovnou po otevření J Runeru),protože nevím jaký je tam RGH?Dělal sem si update na 16747,a myslím,že sem tam taky nic neměnil. A ještě budu dělat aktualizaci i kamarádovi,a tam se taky neví co tam má za RGH. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) To samozřejmě vadí. Retail vytvoří originální nand jako v konzoli byla takže RGH nebude fungovat.Takhle si to rozhodně u své konzole vybrané neměl.Jesltli to je slim, je to RGH2 (Glitch 2). Jeslti FAT, může to být obojí. Pro uživatele asi nejsnadnější pomůcka jak to na FAT konzoli poznat - pokud to nabíhá skoro hned cca do 10-15 sekund, bude to RGH1/JTAG. Jeslti spíš tak 40 sekund-minuta, bude to RGH2. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Já si myslím,že mám JTAG,alespon mi to řekli když sem to kupoval,ale nevím jak to zjistit přesně.A u toho kámoše taky nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Já si myslím,že mám JTAG,alespon mi to řekli když sem to kupoval,ale nevím jak to zjistit přesně.A u toho kámoše taky nevím Přesně to zjistíš tak, že si přečteš verzi CB a dashboardu z originální nand.Ta se ti tam ukazuje když otevřeš originální nand a vložíš CPU klíč. (CB/dashboard). Zhruba se chyť této tabulky podle verzí dashboardu v záloze originální nand. Ukazuje to JRunner. Slim Konzole - všechny RGH2 (Glitch2) Fat konzole <= 7371 JTAG <= 14699 RGH1 (Glitch) => 14717 RGH2 (Glitch 2) nebo R-JTAG Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Myslí v Jruneru?A co to je to CB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A hlavně v tom novým Jruneru jsou možnosti Glitch,Glitch 2,Glitch2M,JTAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A hlavně v tom novým Jruneru jsou možnosti Glitch,Glitch 2,Glitch2M,JTAG. Vezmi to podle verze dashboardu viz moje tabulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Když spustím J-Runner , tak tam sice zaškrtnutý Retail je , ale po načtení nand se automaticky navolí potřebný způsob sám . Většinou právě Glitch 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Super,díky.Já mám Slim,Trinity Zítra na to vlítnu. Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Na Slimech Glitch 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Díky,jo a nabíhá mi tak do 20 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 To je spíš důležité info pro FAT konzole, slimy jsou všechny RGH2 (Glitch 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A ten kámarádův je ještě ten šedivý(120GB,tak u něj to budu muset,taky nějak zjistit co to vůbec je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Načti zálohu jeho nand do jrunneru a drž se tabulky + toho jak dlouho to tak nabíhá.Samozřejmě to musí být záloha udělané před tím, než se RGH dělalo (od flashera) ne až získaná dodatečně. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Jo,to bude asi problém,on k tomu asi nic nemá.Ani já ne.Ale nějak se mi to na mém při první aktualizaci povedlo,tak se to snad povede i tentokrát. Ale jemu se mi zdá to nabíhá dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Ještě jedna poslední otázka:vše proběhlo jak má,když otevřu dashlaunch/network a zadám liveblock enabled,a livestrong disabled aby mi stahovaly obaly,tak je vše ok.Ale po vypnutí konzole a zapnutí je opět oboje enabled a obaly se nestahují.Jakoby se to nastavení neuloží. Díky. P.S nemáte tip kde najít v Xboxu Dashlaunch,U sebe sem ho našel a u kámoše nemůžu ani za boha. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.