Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Musíš to nastavení uložit. V rootu na HDD (nebo vnitřní paměti) máš soubor "launch.ini", tak se ukládají nastavení. V prostředí Dashlaunch (po naatavení všech hodnot) zmáčkni opakovaně "LB" na ovladači až se ti ukáže obrazovka s výběrem úložných míst v konzoli a možností uložení nastavení. Vyber tu kde máš uložený soubor "launch.ini" a zmáčkni "X" na ovladači. Tím se ti nastavení uloží a zůstane uložené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Super,díky.A nevíš kde bych na tom druhym Xboxu našel ten DL?Je možný,že ho tam vůbec nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 To je samozřejmě možné, že ho tam vůbec nemá. Nenapadlo by mě adresář s Dashlaunch pojmenovávat jinak než "DL" nebo "Dashlaunch" a případně ho schovávat někam hluboko do složky Content apod. Dashlaunch si můžeš stáhnout a do konzole nahrát, do rootu úložiště pak nahrát soubor "launch.ini". Ten třeba pro jednoduchost zkopíruj ten svůj a kámošovi jen změň cestu k Freestyle v nastavení "Path -> Default". http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/4616-dashlaunch-314-17150-kernel-support-added/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Jdu na to,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Tak problém.Když chci udělat flash nové Nand,tak po zmačknutí start zčerná obrazovka a po chvíli naběhne FSD.Po zmačknutí A,to napíše toto: Simple 360 NAND Flasher by Swizzy v1.3 (BETA) * Detecting NAND Type... * Detected RAW NAND device! * Entering NAND Mode... * Attempting to grab CPUKey... ! ERROR: Your dashboard is to old for this feature, sorry... use xell! ============= Console information: ============= Current Dashboard: 2.0.16537.0 ================================================ * Looking for simpleflasher.cmd for automatic features... game:\simpleflasher.cmd NOT Found! * Entering Manual mode! Press A if you want to flash your nand with Rawflash v4 Press B if you want to safeflash your nand with Rawflash v4 (Dump + Write) Press X if you want to dump your nand with Rawdump v1 If you press anything else the application will close... Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) A když dáš to A jako flash tak to neflashne ? Tedy za předpokladu, že máš dobře vygenerovanou image se správným klíčem. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 4, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Nastaveni se ti neulozilo protoze si ho nedal ulozit a jen si z Dashlaunche vyjel ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Tak Xmod poradil dobře.Chtělo to místo startu A,a potom start.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Zdravím mám problém aktualizoval sem 3 xboxy podle návodu co tu je dvě byly xbox slim jedno corona druhé trinity a obě šlapou v pohodě poté sem ale aktualizoval kamarádovi falcon starý phat a po updatu kdyz dam na flashku slozku system update s avatary a kinectem tak mi to nenabidne v NXE vubec update zkousel sem i vypnout a zapnout xbox odpojit ho ze site ale nic ani pri spusteni hry nevíte někdo prosím kde by mohla být chyba ?? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splash Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Omlouvám se za blbej dotaz, ale jeste dava MS bany za to kdyz si udelam na XBOXU jtag? A co to pro me jako hrace znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Samozřejmě, okamžitej.Proto je s RGH/JTAG připojení na Xbox live zcela zablokované a tím nemožné pokud člověk nemá náhodou i dual nand, kde si může přepnout na původní nand Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splash Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Dik za odpoved. Jen bych se jeste rad optal zda-li je tento proces mozne vratit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Dik za odpoved. Jen bych se jeste rad optal zda-li je tento proces mozne vratit? :) Ano, je to možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cahy2285 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Zdravím nevím co jsem udělal špatně ale po zmáčknutí prostředního tlačitka xbox guide nemam tam freestyle a system link mě zmizel , můžete mě prosím poradit díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirky Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 čaute. čo robím zle? mam revíziu jasper a myslím si, že v xboxe je JTAG / zistil som to podľa toho, že keď spustím xexmenu tak tam mam založku JTAG/ aktualizaciu som spravil presne podľa prvej stránky tejto témy, teda vygeneroval som si NAND, na usb som nakopíroval updflash.bin a default.xex, potom som dal usb do xboxu, spustil som xexmenu, tam som spusitl default.xex, tvarilo sa to potom, že to robí aktualizáciu aj vypísalo, že je aktualizácia ukončená ale dashboard nezaktualizovalo, stale mam verziu 2.0.15574.0. čo som spravil zle? neni som úplný laik, ale aktualizáciu robím prvý krát. Ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Pleteš si Xell a Xexmenu. Flashuje se přes Xell to je to prostředí co se ti spustí když pustíš konzoli otevíráním mechaniky, xexmenu je souborový manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milgro Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Rád bych se zeptal............ Aktualizoval jsem Xbox 360 S,(DB 17150 J-Runnerem) podle zde uvedeného a dobře zpracovaného návodu...... vše proběhlo OK a snad i funguje tak jak má. Jenom jeden problémek mám a to je ten, že po vypnutí Xboxu bliká zeleně středový senzor odpovídající nějakému stahování. Děkuji za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 (upraveno) Vypni si v nastavení background downloads (Console Settings/Startup and Shutdown/Background Downloads - Disable). Jinak to zbytečně trvá než se to vypne Upraveno Únor 23, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milgro Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Vypni si v nastavení background downloads (Background Downloads - Disable). Jinak to zbytečně trvá než se to vypne To jsem již zkoušel dělat................ moje angličtina se rovná nule...... nejde to vypnout,,,,, hlásí to nějakou návaznost na Cloud a ten mi taky nejde zakázat. jinak to bliká už od včerejška což je opravdu moc dlouho... Jsem více méně samouk a tak pořád hledám jestli jsem něco neudělal špatně. V J-runneru jsem nic nenastavoval jen jsem to provedl dle návodu na první straně....... vložil jsem jen původní Nand..... a vše si to snad vyčetlo samo....... kdybych ale asi něco udělal bídně, tak by to asi nefungovalo...... aspoň doufám. Ještě se ale opravím......... vlastně když jsem nastavoval background download tak to jednou přestalo blikat...... při dalším startu a vypnutí se to ale zopakovalo a bliká a bliká.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Cloud určitě zakázat jde.Nejdřív si ve storage vypni cloud úložiště (Settings/System/Storage/Cloud - disable) a pak až disabluj background downloady.Potom to už půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Nejsem si jistý ale mám pocit, že vypnutí Cloudu je podmíněno přihlášením se na XBLive, jinak ho nevypne. S RGH konzolí by tak mohl nastat problém a jít o nekonečnou smyčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milgro Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 (upraveno) Asi to bude problém, protože jak už jsem psal dříve ani ten cloud mi vypnout nejde............. jen to při trošce štěstí přestane blikat do příštího restartu conzole. je to jako začarovaný kruh. Jinak snad vše funguje jak má ale jsem takový šťoura a tohle mi vadí že nevím řešení................ protože si myslím, že po mě stále ještě něco chce........ Tak snad vyřešeno................ v Cloudu jsem musel nejdříve vymazat obsah a pak šlo vše zakázat tak jak jste mi radili.............. dík Milan Upraveno Únor 24, 2015 uživatelem Milgro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milgro Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Měl bych ještě jeden dotaz........... Xbox a spolupráce se síťovým diskem........ našel jsem zde něco o programu connect x (nejde ale nikde stahnout: http://www.edisk.cz/stahni/56235/ConnectX.rar_78.54KB.html) .................. mohu poprosit o bližší vysvětlení. Ve filemanageru se dostanu na "smb" všechny složky vidím a problém se spuštěním...... děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugmenot1 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Ahojte nedávno som kúpil Xbox 360 slim 4gb rgh2 corona mám tam momentálne dashboard v2,0.16202.0 chcem sa spýtať čo je nove v dashboarde 17150 oproti 16537 ktorý mi odporúčate dať ? a ešte keď si vytvorím nand (nemám originál) cez ten program čo tu píšete a niečo pri aktualizácii sa mi pokazí tak to odnesiem niekomu kto robí RGH a on mi to opraví ? J-RUNNER je uz v poriadku som čítal že bol problém s corona. ďakujem za info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.