Junior Moderators basildon Odesláno Březen 1, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 J-Runner je už v poradku, Je logické ze si dáš nejnovější aktualizaci 17150 než starší 16537 abys neměl problém se spuštěním nových her, a pak bys stejně aktualizoval Xko na nejnovější. Pokud budeš postupovat přesně podle toho návodu co tu je, nemělo by se vůbec nic pokazit. Já aktualizaci dělal už asi po třetí podle tohoto návodu a vše proběhlo pokazde bez problemu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugmenot1 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Ešte jedna otázka možno blbá v JRunner je na výber corona a corona 4gb neviem ktorú mam vybrať v xboxe nemám hdd iba externý na hry ale keď si dám zobraziť Storage Devices mam tam svoj externý HDD a ešte 3gb pamet ako to zistím ? ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Pokud ti tvoje Corona ukazuje vnitřní paměť 4GB (fakticky po zformátování ukazuje jen 3GB volných, protože něco si zabere systém), pak se logicky jedná o Coronu 4GB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugmenot1 Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 mám v tom návode ešte jednu nejasnosť na začiatku je písané Odpojte kinect a případný externí HDD,nebo flešku , a v postupe mam skopírovať default.xex na flešku .... teraz sa fleška myslí ako nejaké USB alebo vnútorná pamäť Xbox ? ďakujem za strpenie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 6, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 (upraveno) Flashka je flashka, prostě odpoj kinect, ext HDD a flashku jak je psáno v návodu, jde o to ze lide maji na extHDD nebo flashce hry a podobně a aby se něco nenacitalo nebo nespoustelo. Potom na nejlépe čistou prázdnou flashku zkopiruj default.xex a postupuje podle navodu Upraveno Březen 6, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugmenot1 Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 úspešne aktualizované dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Ahoj potřebuju poradit,dělám vše podle návodu ve finále strčim flaschku do xka,spustim default.xex A hodí to tuhle hlášku a neaktualizuje se to. Co dělám špatně? Předem díky za rady,už se s tim trápim tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 (upraveno) ten updflash.bin má 0 bytes, takže toto rozhodně neflashuj !.Nedošlo ti místo na té flashce při kopírování ? Stejně tak ten nandflasher není v pořádku, default.xex má mít cca 1 MB takže to máš taky špatně nakopírované (tvůj má 20 Kb).Proto to nejde ani spustit. Upraveno Březen 30, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Takže takhle by to mělo bejt správně? Dobře si psal xmod,byla chyba ve flaschce měl sem jí naformátovanou v xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 jo to vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Tak zadařilo se díky Toro a xmod :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 (upraveno) Ahoj, a předně díky za návod, ale mám menší problém. Všechno jsem podle návodu udělal a skončil jsem u toho, že když chci spustit installer DashLaunch 3.14, tak zčerná obrazovka a dál se nic neděje. Xbox ztuhne a nic kromě vypnutí nejde udělat. Vzhledem k tomu, že jsem aktualizoval na verzi 17150, tak mi jiný dashlaunch než 3.14 nepůjde, protože nebude podporovat tak nový DB. Takže otázka je, jak situaci můžu řešit a nastavit to tak, aby se zase spouštěl FSD při startu ? Díky za odpověď. edit: Podařilo se mi spustit instalaci tím, že jsem nahrál nový FSD 775 a při prohledávání her to v hombrew našlo i ten installer. Při spuštění mi řekne, že dashlaunch není nainstalován a jestli ho chci instalovat. Jakmile dám install, xbox ztuhne. Když dám cancel, můžu se pohybovat v menu dashlaunch. edit2: Ještě mě napadlo, jestli se v jrunneru nemá zaškrtnout v Patches/Dashlaunch políčko Use Dashlaunch a Include launch.ini ? edit3: Takže vyřešeno, zaškrtl jsem výše zmíněné funkce v jrunneru a po naflashování xbox rovnou najel do FSD. Možná by se to mělo dopsat do návodu. edit4: Jedna divná věc přece jenom zůstala, i když chod konzole to nijak neovlivňuje, chtěl bych vědět, proč to při spuštění xell (zapnutí tlačítkem mechaniky) vypisuje tyhle chyby. Když odpojím "interní" disk, tak to neudělá. Xbox je Jasper 512MB. Upraveno Duben 9, 2015 uživatelem Ravendhi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Potřebuji poradit, co vše musím aktualizovat když Xko mi nespustí novější hry? Jediné co jsem asi schopen zjistit tak je, že mám Dash Version:3.0b Rev775 a Kernel2.0.16202.0 .... Další otázka je, co to je xexmenu a jaký rozdíl oproti NXE? A jak mohu spustit Dash launch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 (upraveno) Aktualizovat musíš originální dash (kernel) z 16202 na nejnovější 17150 + dashlaunch aby ti zase znovu nabíhal automaticky Freestyle Dash (FSD) tj vše co je popsáno v přehledném návodu na první straně.Xexmenu je souborový manažer přes který se dají spouštět další aplikace ten je tam kvůli tomu, že po aktualizaci kernelu na novější ti přestane nabíhat FSD dashboard tak abys měl jak spouštět další programy k doinstalování (třeba dashlaunch) Upraveno Květen 3, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Jo díky to vše jsem už udělal. Jen ted bojuji s tím posledním bodem,aktualizaci avataru a kinectu. Složku jsem vložil na flesku ( nemám prázdnou flesku) , vložil do Xka a... nic, ikdyz jsem spustil Xexmenu nebo nějakou hru tak nic neproběhlo. Je to nutná instalace? Anebo to nejde když mám na flešce i jiné soubory? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Flashka musí být naformátovaná na FAT32 a být na ní složka $systemupdate obsahující stejnou verzi jako je v konzoli tj po aktualizaci verzi dashboardu 17150 pak jí to najde a na update se zeptá.Tohle platí před instalací dashlaunche, po ní už je nutné složku přejmenovat na $$ystemupdate jinak ji to nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spyke13 Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 udělal jsem vše jak bylo v návodu napsáno a i flešku jsem naformatoval a vložil složku $$ystemupdate , po vyzvání k aktualizaci se to rozběhlo ale po chvili Xko přestalo přenášet obraz do Tv. Je spuštěný ale bez obrazu :-/ kde může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Zkus jiný AV kabel (buď jiný HDMI, anebo to zkus propojit přes kompozitní video kabel = ten co je standardně dodávaný s konzolí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnIr Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Ahojte, bude sa prerabat navod na DB 2.0.17349.0? Ci mam pockat, alebo rovno ist 17150 :) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Zdravím chci se zeptat jestli můžu po aktualizaci přes jrunner na 17349 DB použít složku systemupdate ze stránek microsoft nikde jinde sem aktualizaci na avatary a kinect na tuto verzi nenašel. je to tento update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sexmax Odesláno Červen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2015 Nazdar pratele ,nevím jestli o tom víte ,ale me tedy Jrunner nejede, nikam se nepripoji je to verze 0.3 beta 4. Antivir jsem vypnout zkousel ,ale nepomaha to. Poradite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Funguje ta aktualizace,nebo je lepší ještě počkat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Aktualizace přes J-Runner funguje úplně normálně a nabízí i současně nejnovější verzi DB 17349 vč. příslušné verze dashlaunch 3.15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schery17 Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Xbox se mi podařilo aktualizovat, ale $$ystemUpdate mi nechce naskočit z flešky, co by se s tím dalo dělat? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Schery17: Mě to taky po každé aktualizaci nešlo a zjistil jsem že to dělá dashlaunch pokud nainstaluješ nový DB na to DL a až pak update tak to nejde tedy alespoň mě ne. Postup který mi funguje teď na pokaždé tak je aktualizace DB poté update avatar a kinect přes flash a až naposled instalace dashlaunch. :) Pokud si už dashlaunch aktualizoval nahraj znovu přes Simple 360 NAND Flasher soubor updflash.bin (nový DB) a po zaktualizování smaž celou flash a nahraj $SystemUpdate a po zaktualizovaní kinect a avatar nahraj nový dashlaunch. Funguje mi to tak pokaždé nevím zda to je povinné ale já radši $SystemUpdate rozbaluju na úplně prázdnou zformátovanou Flashku a xbox mi nabízí update okamžitě po zasunutí flashky do xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.