xmod Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Je to úplně jednoduchý. Pokud je už dashlaunch nainstalovaný, musí se složka přejmenovat na $$ystemupdate. Pokud ještě instalovaný není nechat pojmenované $Systemupdate. Každopádně v obou případech to musí být stejná verze, co se flashovala a flashka naformátovaná na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schery17 Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Je to úplně jednoduchý. Pokud je už dashlaunch nainstalovaný, musí se složka přejmenovat na $$ystemupdate. Pokud ještě instalovaný není nechat pojmenované $Systemupdate. Každopádně v obou případech to musí být stejná verze, co se flashovala a flashka naformátovaná na FAT32 Už jsem zkoušel obojí a stále to nechce naskočit. Při zastrčení flešky mi to napíše jen REFRESHING MOUNTED DRIVES. A nic samo nenaskočí ani $$ystemupdate ani $Systemupdate. Fleška je ve FAT32. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 13, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 V návodu na první stránce bylo jeste napsáno že pokud flashka nenajde mas spustit hru a nebo Xexmenu a flashka s aktualizaci najede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 (upraveno) Spíš si ověř, že dáváš do konzole update ve stejné verzi, jako tam máš teď v nand naprogramovaný.Tedy pokud si aktualizoval přes JRunner na 17349 tak že i update co tam dáváš je verze 17349.Jinak zkus ještě jinou flashku a nebo jiný USB port (zadní místo předního) Už jsem zkoušel obojí a stále to nechce naskočit. Při zastrčení flešky mi to napíše jen REFRESHING MOUNTED DRIVES. A nic samo nenaskočí ani $$ystemupdate ani $Systemupdate. Fleška je ve FAT32. :bash: Upraveno Srpen 13, 2015 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 Při předchozí aktualizaci DB mi se mi taky $$ystemupdate z flešky nespouštěl.Poradil mi člen Xmod,že tu flešku kde je $$ystemupdate mám vrazit do Xboxu když budu v originálním menu,tak sem to zkusil a vše proběhlo jak má. Tak to taky zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schery17 Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Tak jsem se dočetl z anglických stránek, jak aktualizovat $$ystemupdate, pokud vám to předchozími způsoby nefunguje a automaticky vám nabíhá freestyle dashboard. Nejdříve si ve freestyle dashboardu otevřeme general settings a zafajfkujeme "enable File manager advanced mode". Pak si otevřeme ve freestyle dashboardu File manager a smažeme vše ve složce SysExt. Když pak vypneme a zapneme notebook, bude vám xbox psát při startu, že potřebuje aktualizaci, vypneme xbox, zapojíme flešku, zapneme, a už vám to nabídne aktualizaci z flešky. Snad se to bude někomu se stejným problémem hodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Zdarec, mám X360 RGH s DB 14719 a FSD 2.0, vše instalováno v červnu 2012. Jen krátký dotaz zvládnu si udělat update DB a FSD sám, nebo se na to mám vyprdnout? Návod v úvodu mi přijde dost složitý, nebo je dnes už nějaká snazší metoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Není na tom nic složitého . Zvládne to většina - pokud nejsou vysloveně leví .Tak by jsi to měl zvládnout také . Jednodušší metoda neexistuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 11, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Taky mi to poprvé připadalo složité, ale pokud budeš dělat vše podle návodu, zvladnes to.Zabere to tak 5-10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Tak jsem to s pomocí Tora zvládl, ale sám bych to nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike52 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 zdravim, nevite nekde kde stahnu funkcni mousepatcher? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Co zkusit homepage té aplikace? ;) http://mousepatcher.codeplex.com/ Jinak ta appka ještě funguje? Koukám poslední verze se zastavila v r. 2011. A stejně nevím, proč se na ní ptáš v sekci RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike52 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 to prave nejde.. potrebuju opravit iso a nevim jak.. po abgx mi to psalo nejaky chyby a zatim jsem se docetl jen to, ze to opravi mousepatcher.. tak nevim jak dal.. amater a zoufalost, tak jsem se sem nejak dostal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 No já když tam zkusím "Download", tak mi to nabídne stáhnout aplikaci? Jinak bych tu appku ještě bral pro konzole, které se připojují na XBLive online, ale to ty snad s RGH konzolí neděláš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Earthquake Odesláno Září 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 V prvom rade by som chcel poďakovať za návod, je super, no aj tak mám pár otázok. Aktualizáciu DB robím prvým krát a nerád by som niečo pokazil. Podľa návodu som si urobil zálohu NAND a vyčítal som aj svoj CPU KEY, všetko som nahral do Jrunnera a tu ma zaujala jedna vec. Na záložke XeBuild (v pravo hore v jrunner) sa mi sprístupnili dve možnosti CR4 a Jtag, chcem sa spýtať mám zaškrtnúť možnosť CR4, v prípade, že Disponujem CR4 a je potrebné takto manuálne zaškrtnúť/nastaviť ešte niečo? Moja druhá otázka sa týka DashLaunch-u. Pred samotnou aktualizáciou som si chcel overiť aj ďalšie kroky aby som potom netápal a nestresoval :) No tu sa objavil ďalší problém, nech som hľadal ako som chcel tak sa mi nepodarilo nájsť starú verziu DL na disku v xboxe. Xbox mi po štarte normálne nabieha do FSD, preto ma zaujíma či je aj iná možnosť ako dosiahnuť že xbox nabieha po štarte do FSD, a či náhodou nehľadám DL zbytočne. Vopred ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2015 Pokud máš ve své konzoli CR4, pak je potřeba volbu CR4 v J-Runneru zaškrtnout. Stejně tak je nutné zvolit jaká verze RGH/Jtag je v konzoli instalovaná. J-Runner sice automaticky zvolí jednu z možností při nahrání NAND, ale nelze spoléhat jen na to, protože není např. sám schopen rozlišit, jestli je u Phat konzolí instalováno RGH nebo Jtag/R-Jtag a zdali tento je nadále instalovaný metodou aud_clamp atp. U Slim verzí X360 je to jednoduché, tam je vždy jen a pouze RGH2. U Phat verzí je potřeba být obezřetnější a správně vybrat dle verze instalované úpravy. Ad Dashlaunch - pokud nikde v konzoli nemáš spouštěcí soubor pro Dashlaunch tak je možné, že je integrovaný v sestavené NAND. Tuto funkci také J-Runner nabízí, je tam na to záložka, takže lze zaškrtnout volbu Dashlaunch patches, provést nastavení a výsledná image s NAND už bude obsahovat Dashlaunch. Myslím, že uživatelsky příjemnější pro tebe bude, když si budeš moci prostředí Dashlaunch kdykoliv nastavit podle svého a tak si ho stáhni extra (nejnovější verze je aktuálně 3.15) a vše potřebné v něm si nastav až poté, co nahraješ do NAND image s novou verzí DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 (upraveno) Prosím smazat ! Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem Ravendhi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralkralov Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 Toro Dakujem za pomoc velmi dobry navod aj za rady radost pracovat s odbornikom 👍👍👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer221468624833 Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Ahoj mam Phat XBOX360 ELITE s db 16203 a chtěl bych updatovat na 17489. Bohužel nevim jestli mam RGH nebo RGH2. Od flashera jsem kdysi dostal CD s původní NAND a když ji načtu v jrunneru tak mě to ukáže Glitch. Když pak xko spuštím naběhne za 35s - tedy čas něco mezi RGH a RGH2. Moje otázka tedy je co by se mohlo stát pokud bych tam nahrál db s RGH a přitom by v xku byl RGH2? Několik lidi se už tady na to ptalo ale bez odpovědi. Jde mě o to jestli by šlo pak ještě nahrát jiný db nebo by se mohlo xko úplně umrtvit. Přikládám screen z jrunneru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Pokud nahraješ image NAND pro RGH1 do konzole, kde je instalováno RGH2 (a opačně), konzoli už nezapneš. Není to však nevratný jev, ale už není vratný v domácích podmínkách (ke konzoli se musí připojit NAND programátor a NAND nahrát HW cestou). Podle screenu by v konzoli mělo být instalováno RGH1, nebyl by důvod instalace RGH2 (toto udává verze dashboardu v konzoli, která tam je před vlastní instalací RGH). Bohužel ani J-Runner není samospásný a jediné podle čeho sám aut. určí zdali jde o RGH1 (Glitch) anebo RGH2 (Glitch2) je právě výchozí verze dashboardu v RETAIL (STOCK) NAND. Do verze DB 14xxx automaticky předurčuje RGH1, od verze DB 15xxx pak RGH2. Pokud se ale ten kdo instalaci dělal sám rozhodne z nějakého důvodu udělat RGH2 na konzoli, kde je možné udělat RGH1 (což by nebylo zcela pochopitelné), program už to nemá jak rozpoznat. Stejně tak nerozpozná, pokud by dotyčný použil velmi oblíbenou R-JTAG metodu, která se zase hodí tam, kde RGH2 špatně bootuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer221468624833 Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Díky za odpověď. Ještě jsem našel fotky z instalace tak jsem se chtěl zeptat jestli by z nich nešlo poznat verzi RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Ano šlo, je to RGH1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Zdravím, můžete mi také říct, co mám za verzi RGH? Děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 Slimy jsou všechny RGH2. Jinak je to laciný klon čipu C3RLite, ne originál od Xecuteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Leden 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2016 OK, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.