sovik Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 v NXE, nastavení, storage a najedeš na interní paměť a tušim Y je vymazání :-) normálně to budeš mít dole popsaný, co jaký tlačítko dělá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 tak tam mam ale vsechno ulozeny hlavne savy a profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) to joo, to taky nemaž!! vzpomněl jsem si, jak to udělat ;) normálně si dej info o úložišti a druhá nebo třetí možnost je "Clear system cache" podle toho to snad pochopíš :-) Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem sovik video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Vse mi po update bezi v poradku,jen nevidim zadne hry.Game patch mam nastavene spravne,pres file manager je zpustim ale ve hrach je nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 pomáhá na to v nastavení -> Clear data :-) sice se pak znova stahujou všechny obaly a screenshoty (pokud je máš nastavené), ale zas tak dlouho to netrvá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 nakonec pomohla reinstalace FSD ,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Zdravím všechny. Postupuju podle návodu ale když chci vybrat Dash Version tak mi to nabídne, vyberu 16203 ale pak se políčko probarví a nejde vybrat Glitch je to šedý pokud dál poktačuju a dám Create Image hlásí to že není vybrán Dash. Můžete mi, prosím, někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Tak vyřešeno, nestáhl jsem si ještě soubory pro Dash 16203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Rád bych si updatoval dash, ale není to tak jednoduché jak se zdá a nebo zda to vubec půjde. Flasher mi dal cd se soubory, ale nikde tam nebyl přímo originál nand - je tam nandflash, nanddump1, nanddump2. Použil jsem Nand Flasher 360 - po skenování mi neukáže revizi a zobrazuje 1 špatný blok, orig_nand vyextrahoval. Dále mi v J-Runner nejde nastavit Dash Version - rozkliknu to dám Add Dash zatrhnu 16203 - Add Dashes a když to rozkliknu znovu tak tam na výběr není. Koukal jsou na videa a normálně jim to jde. Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Nanddump 1/2 je právě ta originální nand (obě jsou stejné, můžeš použít libovolnou). K přidání dashe vybereš add dash, zaškrteš třeba 16203 a klikneš na "add dashes".Začne se okamžitě stahovat.Jeslti ti to nestahuje, budeš mít pravděpodobně zablokováno něco na firewallu nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Tak jsem všechno úspěšně updatoval :) kernel + dashlaunch + avatary Super návod i všechny ty komentáře tady nejsou zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark.wolf Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 zajimala by mne jedna vec, jestli mi nekdo pomuze ... podle navodu sem pomoci j-runner a nand flasheru updatoval na 16203, lae neukazuji se mi avatari ... na flashku sem podle navodu dal aktualni origo update od ms, ktery sem upravil tim dolarem, ale nechce mi nabehnout pri spousteni boxu update .. nejaka rada co s tim? zkousel jsem vsechny sloty na xboxu .. diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 zajimala by mne jedna vec, jestli mi nekdo pomuze ... podle navodu sem pomoci j-runner a nand flasheru updatoval na 16203, lae neukazuji se mi avatari ... na flashku sem podle navodu dal aktualni origo update od ms, ktery sem upravil tim dolarem, ale nechce mi nabehnout pri spousteni boxu update .. nejaka rada co s tim? zkousel jsem vsechny sloty na xboxu .. diky za info Stáhni znovu ten origo update ale pro vypálení na cd, protože navíc obsahuje default.xex, po vyextrahování ho dej na flashku a tím se to spustí ať chce nebo ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 zajimala by mne jedna vec, jestli mi nekdo pomuze ... podle navodu sem pomoci j-runner a nand flasheru updatoval na 16203, lae neukazuji se mi avatari ... na flashku sem podle navodu dal aktualni origo update od ms, ktery sem upravil tim dolarem, ale nechce mi nabehnout pri spousteni boxu update .. nejaka rada co s tim? zkousel jsem vsechny sloty na xboxu .. diky za info Mě to taky nešlo a pomohlo mi, že jsem nechal flasku v xboxu a pustil jsem hru a hned mi to nabídlo update. Je to tak napsaný i v prvním postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Netušíte prosím někdo, proč mi Nand Flasher 360 ihned po spuštění z USB píše "No NAND found or unsuported NAND type"? USB mám ve formátu FAT32, konzolu mám z 11/2012 od PlayDuo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Duben 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2013 Tak mám vše již měsíc hotové Freestyle3 ale ted jsem zjistil že mi nejdou spustit arcade hry mám jich cca 400. Covery jsou načtené ale když kliknu na jakoukoliv hru tak se nespustí.Tlačítko reaguje ale nic se neděje. Cesta v dashi nastavená dobře. Arcade hry jsou na interním HDD. Hry z externího HDD jdou v poho. Jediné co jsem dělal tak jsem mazal system cache. Nevite kde může být zádrhel ? Díky za případné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee-toox Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Dobrý den, mohl bych se zeptat co mám dělat pokud mi nand flasher vypsal druh konzole unknown? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1swat Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Dobrý den, mohl bych se zeptat co mám dělat pokud mi nand flasher vypsal druh konzole unknown? Je to verzia Trinity...kludne pokracuj pri vytvoreni original nand...akurat som to robil pred 2 dnami na mojej konzole, kde vypisovalo to iste...vsetko prebehlo bez problemov podla navodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) Jedu přesně podle návodu z první strany. Mám origo NAND od flashera, mám CPU klíč (který se již nyní v J-RUNNER vyplňuje i sám z načtené NAND). Spustím J-RUNNER, vyberu 16203, nastaví se mi Glitch, zvolím RGH2, ověřím KVinfo (mám CORONU) a dám vytvořit image. Vše proběhne OK. Pak na USB s formátem FAT32 nahraju Nand Flasher 360 a zkopíruju tam image, kterou vytvořil J-RUNNER. USB vložím do XBOXu a spustím ve filemanagaeru Nand Flasher. Kliknu na WriteNAND a vyberu si image z USB. Zobrazí se mi oznámní, že v průběhu nemám vypínat XBOX - potud je vše v pořádku! Pak se mi ale vypíše hláška, že NAND je poškozená, nebo typ neodpovídá. Zkoušel jsem dvě USB, čistě naformátované, NAND jsem upravil také vícekrát (dokonce i starší verzí J-RUNNER - 287), ale výsledek stejný. Nevíte někdo, co s tím? Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem metuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Doporučuji použít program Simple NAND Flasher od Swizzyho. Více informací např. zde: http://www.homebrew-connection.org/simple-nand-flasher-1-3-beta-by-swizzy-automatic-mode-added/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee-toox Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Ahoj, tak jsem teda zjistil že mám verzi trinity ale při práci s J-runnerem nastal problém.. vše vyplním, zadám cpu key, do source file dám cestu k dump z nand flasheru a do dash version dám místo těch čárek 16203. Jakmile to ale udělám, nemohu zatrhnout glitch :/ a po kliknutí na create image mi to napíše "No dash selected". :( Nevíte prosím někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Podle mne jsi pouze zadal verzi dash, ale nestáhl jsi samotný soubor do složky s J-RUNNER. Pokud ho máš stažený a vybereš ho, pak se Glitch zatrhne sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Návod aktualizován o : Doplnění pro ty kteří mají coronu a nejde jim spustit XELL ani nefunguje NAND Flasher 360 for XBOX 360 v1.2.0 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Velice děkuji uživateli toro za doplnění návodu, ale především za ochotu pomoci po skype. Vzhledem k tomu, že mi flasher (PlayDuo) nenahrál do konzole XEXmenu, hodně jsem se potrápil po aktualizaci dashboardu. Pomocí programu USB XTAF se nedařilo, ale díky aplikaci FATXplorer se zadařilo nahrát na USB XEX menu tak, aby ho original dash spustil. Ještě jednou díky toro :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Dva dotazy ... 1) Nevíte proč mám nevysvícenou volbu v Xbox Image Browseru v2.9 Build:0345 by Redline99 abych mohl extrahovat hru přímo z DVD? nebaví mě dělat nejdřív ISO 2) Takže než nahraju extrahovanou hru do Xboxu mám ještě smazat adresář $SystemUpdate? zatím jsem to nedělal a průser zatím nebyl .. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.