dp2dp2 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Odesláno Září 8, 2012 ahojte tak som si robil rgh na arcade jasper 512mb,dash 14699 vsetko islo v pohode az na konci ked som dal na usb kluc xenon.elf a updateflash.bin tak po nabotovani xell menu a vlozeni kluca mi na usb kluc nereaguje-nezacne flashovat nand.ked to dam cez jruner280 ako write image tak tiez nic. nikdy sa mi nespusti xbox,,, mam zalohu -cpu key,cely nand dump512mb,,aj dump 64mb.. tak som coolruner odpojil a davam tam spet 512,alebo 64mb dump ale nejako ho nemozem rozchodit na original dashboarde original mi isiel len s pripojenym coolrunerom.. poradite?bud dokoncit rgh alebo spet na original dashboard dakujem Citovat
Moderators drak3go Odesláno Září 8, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Září 8, 2012 Při zápisu freeboot image do NAND přes Xell musíš buď: 1) při současné přítomnosti souboru xenon.elf na USB flash mít soubor s image pojmenovaný nandflash.bin 2) nedávat soubor xenon.elf na USB vůbec a soubor s image pojmenovat updflash.bin a nechat jej zapsat přímo z Xellu raw metodou Název updateflash.bin jak uvádíš ti z Xellu zapsat nepůjde. Citovat
dp2dp2 Odesláno Září 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2012 ten nazov je samozrejme nandflash.bin,ale ked ho mam na usb s xenon elf tak ked spustim xell a dam usb vobec to nereaguje,,,, co mam flashnut na origo dash<? tu celu zalohu 512kb?urobit image s cpu key?? Xellu raw metodou----to je aka metoda? Citovat
Rendis Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Odesláno Září 8, 2012 Je USB flash disk naformátován na FAT32? Zkoušel jsi i jiný USB port? Citovat
dp2dp2 Odesláno Září 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 8, 2012 usb je samozrejme fat32,skusal som aj iny usb port asi mam zly coolruner.. ako to flaashnem spet na original dash ??? Citovat
ga1far Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Odesláno Září 8, 2012 Zkus pouzit jeste jiny flashdisk. Citovat
dp2dp2 Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 to som tiez skusal,preto si myslim ze mam asi zly coolruner poradite postup krok za krokom ako ist spet na original dash??? Citovat
xmod Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 to som tiez skusal,preto si myslim ze mam asi zly coolruner poradite postup krok za krokom ako ist spet na original dash??? Špatný coolrunner nemáš, když ti chodí glitch do xellu. Postup vrácení zpět je snad zřejmý : flashnut zpět originální nand a vymontovat chip (nebo pro testy stačí přepnout přepínač na PRG, tímto vypneš, fyzicky ho můžeš vvmontovat až potom). Pořád mi ale není jasný jakým HW si četl nand (NandX, JRP) a proč stejným způsobem zase nand nezapíšeš zpět a patláš se s xellem. Citovat
dp2dp2 Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 mam nand x skusal som flashnut image na zaver cez neho ale nic nejde ked dam original 512mb povodnu flashku cez nand x tak tiez nejde,raz mi isiel origo zo zapnutym coolrunerom skratka nejde nic,,,len ked dam ecc tak ide xell Citovat
xmod Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 mam nand xskusal som flashnut image na zaver cez neho ale nic nejde ked dam original 512mb povodnu flashku cez nand x tak tiez nejde,raz mi isiel origo zo zapnutym coolrunerom skratka nejde nic,,,len ked dam ecc tak ide xell Tu puvodní nand otevřeš v Jrunneru (bude v source) a poté ji zapíšeš pomocí tlačítka Write Image přes Nandx do xboxu.Co znamená, že to nejde - nezapisuje to,nebo to zapíše a pak to nenaběhne ? Kdyžtak sem dej Jrunner log z tohoto zápisu (vyhoď z tohoto serial konzole atd) Citovat
dp2dp2 Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 flashnut ide ale nezapne sa davam tam teraz original 512mb,potom poslem log ccca za hodinu Citovat
dp2dp2 Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 vyriesene nunddump som upravil v programe xebuild 2.07 a flashol a ide origo dash,,, Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.