Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH dash 15574


Recommended Posts

Jj, jde o tu mou konzoli jak jsem trouba přehrál dash na 15574 a chtěl jsem si nechat udělat RGH takže zatím stále nejde ,zatím není nějaká známější doba kdy půjde co?? To sejen čeká než to nějakej borec zmákne apak to půjde všem..

Tak to je.Čeka se až to nějaký borec softwarově zvládne a pak to půjde všem.Už to snad dlouho trvat nebude,byly oznámeny několikrát částečné úspěchy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
Jj, jde o tu mou konzoli jak jsem trouba přehrál dash na 15574 a chtěl jsem si nechat udělat RGH takže zatím stále nejde ,zatím není nějaká známější doba kdy půjde co?? To sejen čeká než to nějakej borec zmákne apak to půjde všem..

Ve tvém případě už je teď sice pozdě, ale pro ostatní by to mohlo být nápovědou - pokud někdo zvažuje RGH, jen si ještě není třeba úplně jistý a v průběhu svého rozhodování a čekání chce i nadále chodit hrát na XBLive a spouštět nejnovější hry, není nic jednoduššího než si ze své konzole nechat vyčíst NAND a získat CPU KEY, který je základem předpokladu úspěšné instalace RGH. Tato image by přitom měla být vytvořena z takové verze dashboardu, při které je možné vždy k aktuálnímu dni spustit Xell a získat tak potřebný CPU KEY. Ke dni psaní tohoto příspěvku je max. možná verze dashboardu, při které je to ještě možné, 2.0.14719.

Příklad:

1. Mám k aktuálnímu dni instalovaný DB 15574 a dosud nemám ze své koznole zjištěný CPU KEY. V tomto případě musím aktuálně čekat na vypuštění metody pro spuštění Xell k získání CPU KEY přičemž stále platí to stejné pravidlo, že až do doby zjištění CPU KEY si každým dalším updatem dashboardu snižuji šance na možnou instalaci RGH (každá nová verze dashboardu už teď přinese vždy čekání na to, než vyjde metoda možného spuštění Xell na dané konzoli).

2. Mám k aktuálnímu dni instalovaný DB 14719 (příp. nižší), nejsem si ještě jistý jestli RGH chci, ale chci jít hrát na XBLive, případně nová hra po mě vyžaduje instalaci novější verze DB než momentálně používám. V tomto případě si nechte udělat zálohu vaší stávající NAND s verzí DB 14719 (příp. nižší), nechejte si vyčíst CPU KEY a až poté proveďte update na vyšší verzi DB ať už k tomu máte jakékoliv důvody. Se zálohou NAND a CPU KEY budete mít v ruce náístroj, se kterým se k instalaci RGH budete moci kdykoliv vrátit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu