Tonylee Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 poradi mi prosim nekdo jak na povoleni toho portu v routeru nebo jak se to dela ja to zkousel jednou vcera nikdy jsem to nepotreboval a nak mi to nejde kde to povolit router i firewall ? Podle všeho povolení portu v routru nepotřebuješ když nezakládáš a podle návodu by ti to mělo jít v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 nehraje teď někdo, že bych se zkusil na něj připojit? Zapnu xbslink, našel jsem si mw3 zapl hru, našlo mi to nějaké hry ale dám připojit chvíli to připojuje a pak mi vyskočí error: unable to connect to host, můžete mi poradit co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 nehraje teď někdo, že bych se zkusil na něj připojit? Zapnu xbslink, našel jsem si mw3 zapl hru, našlo mi to nějaké hry ale dám připojit chvíli to připojuje a pak mi vyskočí error: unable to connect to host, můžete mi poradit co s tím? Je to možná tím že má velkej ping a ty se na něj nepřipojíš... PS : Je taky možné že májí poslední update.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 poslední update mám, protože jsem si teď pořídil druhý xbox bez flashe na live, a zkoušel jsem přímo propojit 2 xboxy a hrát a nešlo mi to protože hry mely jiné updaty, ale už mi to jede, updaty jsem si stáhl na flash xbox přes flešku.takže kdyby jste někdo hráli napište mi na co se mám připojit, ať to vaskouším jestli mi to jede. Jinak asi když bych chtěl hrát s oběma xboxy na xbslink, které mam zapojené v routru to asi nepůjde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 poslední update mám, protože jsem si teď pořídil druhý xbox bez flashe na live, a zkoušel jsem přímo propojit 2 xboxy a hrát a nešlo mi to protože hry mely jiné updaty, ale už mi to jede, updaty jsem si stáhl na flash xbox přes flešku.takže kdyby jste někdo hráli napište mi na co se mám připojit, ať to vaskouším jestli mi to jede.Jinak asi když bych chtěl hrát s oběma xboxy na xbslink, které mam zapojené v routru to asi nepůjde co? Neměl by bejt problem hrát se 2 xboxama kdyz je mas pres routr tak stejne přiřadí káždému jiné IP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Ahoj, prosím vás, nevím kde mám udělat tohle: 3. Je potřeba povolit port " 31415 " v routru s IP kterou nám vypsal program v TCP/UDP.. díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 To se dělá v nastavení routeru, ale tenhle krok můžeš přeskočit, je potřeba pouze na zakládání serverů, nikoliv k připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) ale píše mě to port CLOSED edit: nebo něco jako zadat ip gateway do prohlížeče a tam něco? může mi někdo opravdu poradit? chci si zahrat ten mulťák!! :D Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem houba139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) no port closed by neměl bejt problém k tomu, aby ses připojil k již existující session, KAAAŽDOPÁDNĚ: hoď do prohlížeče IP adresu tvýho routeru a měl bys tam mít něco jako Application&gamming a tam povol ten port ;) Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem evildoer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 to mě taky napadlo, ale zas chce to tam po mě přihlašovací jméno a heslo. Je to nějaký MikroTik vož vidim úplně poprvé. nevíte nahodou kde najdu přihlašovací jméno a heslo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 zkus jmeno: admin heslo: admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Mám takovej blbej dotaz, když bych chtěl hrát přes noťas, jakože noťas mám k routeru připojenej přes wifi a kabelem ze síťovky do xboxu tak to nijak nerozchodím jo ? :/ Potřebuju mít z routeru kabel do pc a z pc do xboxu chápu to správně ? a ještě nevím když dám v programu to settings-network tak v tom Capture Device mám vybrat síťovku která je připojena na Router nebo na xbox ? díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssendy Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Musis mit pc kabelem do routeru a xko taky kabelem do routeru.A v tom nastaveni programu davas sitovku co mas v notasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyfox Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Chlapi vsechno jsem nastavil predpokladam ze dobre: pripojim se do nake mistnosti nasledne zapnu tu dotycnou hru dam system link ale zadnou hru nevidim. Proc????? Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyfox Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Nechcete nekdo zahrat BO 2 zombie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Dnes pařba 14:00 XBSLink room TonyleeCZ pass : xlink kdo má zájem at se přidá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Zdravim, nemůžu se dostat přes ten login když do prohlížeče napíšu svojí ip. Není nějaka jina cesta jak povolit ten port? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Zdravim, nemůžu se dostat přes ten login když do prohlížeče napíšu svojí ip. Není nějaka jina cesta jak povolit ten port? diky Podle všeho neni potřeba povolovat port jen když zakládáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyfox Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Zdravim nevite proc po nake dobe co se pripojim do nejake hry normalne hraju a po zhruba 2 minutach mi vyskakuje ze mam problem s pripojenim a v xbslink mi zmizi vsichni hraci co byli v te mistnosti. Prosim o radu. Predem dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Ale stejně mě pak napíše Port Closed :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 me taky nic si z toho nedelej povoloval jsem to a pise to stejne furt to samy pripojit se snad stejne pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 me taky nic si z toho nedelej povoloval jsem to a pise to stejne furt to samy pripojit se snad stejne pujde Zkus jeste jednu vec. Ja to u sebe v routeru mam taky povolene ale pise mi to port closed ale vzdy se pripojim bez problemu kdyz hrajeme a to je hlavni. Jak rikam ja to mam povolene ale uvedomil jsem si ze ja mam az router 2. Mi rodice maji taky router a vlastne z toho routru jsem zase ja pripojeny-hlavni kabl od netu vede k nim. Chtel jsem to u nich povolit ale admin/admin nefunguje. Musim zjistit heslo od typka co delal net :-) Pak budu moct i ja snad zalozit hru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 mam to spis blokly u poskytovatele jsem na wifine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Vy kdož se tu stále zajímáte o alternativní možnosti hraní online, už jste viděli sneak peek k novému systému hraní online - LiNK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evildoer Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Já myslim, že team-xecuter musí bejt u Microsoftu ooopravdu oblíbenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.