Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15 - Jak na to?

Otázka

Odesláno

Zdravím, rád bych se zeptal jednu věc. Máte někdo zkušenost s BurnerMAX Payload Tool? Dneska jsem zkoušel vypalovat GTA 4: Episodes from Liberty City pomocí ImgBurn, vše proběhlo v pořádku i kontrola. Další kontrola v KProbe2 mi vyhodila

Date : 29.12.2012 14:18:45

Model : 2-0-0-0 E:TSSTcorpCDDVDW SN-208AB LA02

Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation]

Speed : 4x

ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1

Scanned range : 0 - 3827474

Sampling count : 236058

Errors : 0

PI Max : 43

PI Average : 1,62

PI Total : 48251

PIF Max : 3

PIF Average : 0,05

PIF Total : 1524

Po spuštění v Xboxu se načte pouze obrazovka s nápisem Xbox 360 a dál se nic neděje.

Zajímá mě tedy jestli sem pochopil princip správně a při této metodě neni nijak potřeba upravovat FW mechaniky a co sem udělal špatně :)

Děkuji za odpověď :)

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Mám externí mechaniku od Samsungu (TSSTcorp CDDVDW SE-218BB TS00). BurnerMax 0.5 aktivován. Projeto přes Abgx. V ImgBurn mi to našlo tu větší velikost, takže by mělo být vše ok. Disc is unreadable.

Jde tam totiž o upřesňující nastavení.. nějakou dobu trvá, než doladíš, přesné nastavení, které sedí na tvou mechaniku.. návod a nastavení, které je napsáno výše, je laděno na jinou mechaniku, takže je docela jasné, že to asi nebude fungovat.

takže rozhodně to není k ničemu!

Vracím se ke staré dobré metodě Truncate, kdy jede úplně vše bez jakýhkoli chyb.

samozřejmě, pro tebe už toto téma k ničemu není. když ti to funguje, tak proč to měnit.

Jen by mě zajímalo, jak zprovoznit staré AP2.5? hry, kde s LT3 prostě nejedou a musí se znovu vypálit (škoda médií).

mě pár dvd taky nejede. některé hry opravil patch, který se nabídnul ke stažení při spuštění hry (z xbox live), ale jiné jsem vyhodil...

• 0
Odesláno

Hoši, mám tu liteon ihas 124 d, vypálil jsem na pohodu metal gear revengeance, v xboxu to ukáže ikonu, že ta hra na tom napálená skutečně je, dám spustit ale hodí to chybu. Teď nevím zda přesně něco o tom, že není k přečtení nebo jinou hlášku, ale může mi s tím někdo poradit? Vůbec netuším, co je to ABX nebo co a k čemu to je, ničím jsem to neprojížděl, prostě rovnou vypálil s použitím burneru.

• 0
Odesláno

Jojo, děkuju... už jsem zjistil, čím to je. ABGX jsem stáhl, naučil se s tím pracovat, několik her jsem tím opravil, doplnilo to data z databáze, vytvořilo soubory .dvd, ale tato hra hází dost častou hlášku o 12 sektorech, ale není u nich v databázi, takže to nedokáže opravit a doplnit, už vím čím to je, jen nevím, jak tu hru teda pořešit, ale děkuji za odkázání předtím na téma ve fóru.

• 0
Odesláno
Podle toho co sem našel na netu fungujou i jiný revize, koukni na ten odkaz. Další věc je, jak tu někdo psal, že místo přehrávání firmwaru použít BurnerMax se kterym by to mělo jet a pokud ani to by nešlo tak jednoduše ve 14 denní lhůtě mechaniku vrátit a jeto...
a Alex121:

Děláte si srandu? Celé tohle vlákno je o tom, jak správně nastavit iHAS rev. D a jiné tak, aby korektně vypálila dvd :-D

víte vůbec, do jakého tématu přispíváte?

• 0
Odesláno (upraveno)

Zde jsou podporovane mechaniky:

http://team-xecuter.com/forums/showthread.php/97292-BurnerMAX-Payload-Tool-Compatibility

ja jsem koupil LITE-ON iHAS 124-04 DU a funguje. Opruz je neustale nastavovani, ale co hlavne ze jde.

Postupuji podle techto stranek s nastaveni IMGBURN

[TABLE=width: 754]

[TR]

[TD]http://xboxpirate.eu/forums/topic/1172-imgburn-settings-for-xgd2-and-xgd3-games/[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]http://www.ixtreme.net/ixtreme-lt-lite-touch-download/33961-c4e%92s-burnermax-payload-tool-v0-15-a.html

a vse funguje.

Je ale rozdil mezi vypalovanim XGD2 a XGD3, tak pozor na to.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Upraveno uživatelem andik007
  • 0
Odesláno (upraveno)

dulezite je pro tuto IHAS

For ihas burners B, C and D, recommended settings are:

Force Hypertuning - Enabled

Online Hypertung - Disabled

Smartburn - Enabled

Overspeed - Enabled

OPC history - Do not clear

ale pozor je to jen na XGD3, na XGD2 ma byt defaultni nastaveni!!

A jeste pozor na nastaveni v IMGburn - Layer brake u obou formatu her je rozdilne!!!

Me to na PC funguje, nevim jake maji vypalovacky ostatni uzivatele, kteri pali stejnou metodou? Tezko rict, staci drobna zmena a fungovat to nebude! Viz me prvni pokusy, kdy jsem znicil par DVD nez jsem prisel na to co s tim a ze je rozdil mezi napalovanim XGD3 a XGD2.

Upraveno uživatelem andik007
  • 0
Odesláno

Zdravím všechny.Mohl by mi prosím někdo poradit s vypalováním XGD3 her na Xbox 360 s touto vypalovačkou?Měl jsem IHAS 124 B,ale ta dosloužila tak jsem koupil novou.Na Alfacompu píšou rev.D,ale je to rev.E,ale i ta by měla být kompatibilní.Prohledal jsem už spoustu stránek,ale nedaří se mi správně nastavit aby byla hra čitelná v Xboxu.Buď to nenaběhne vůbec nebo se to při instalaci sekne.Zatím jsem zkoušel Battlefield 4 a Crysis 3. Ani jedna nefunguje.Hry jsou projeté přes ABGX.Používám Imgburn 2.5.7.0 Zničil jsem už celé balení Dvdček. Dvd používám osvědčené Verbatim dvd+r dl mkm 003.Četl jsem,že uživatel keras má stejnou vypalovačku a psal jsem mu soukromou zprávu,ale zatím se neozval.Díky za jakoukoliv radu.

• 0
Odesláno (upraveno)

Po dlouhé době ahoj kluci... Omluvám se za neodpovězené SZ. Je to dávno co jsem tu byl naposled.

Jen se chci podělit o info ohledně pálení xgd3 her.

Po delší době jsem děckám zase pár her smahnul imgburnem pomocí Payload Toolu.

Bohužel úspěšnost se zmenšila a nevěděl jsem proč.

Nna vině bylo zřejmě "nesmyslné testování v kprobe".

Snažil jsem se v kprobe dostat na solidní čísla. Jen pro zajímavost origoš hra na stříbrném nosiči má PI=20 a PIF=2 (max. hodnoty) To je paráda.

Mě se povedlo dostat s verbat. MKM 003 singapur s rychlostí max. (doba pálení 15 min.) na PI nějakých 200 a PIF 0,5. S nižší rychlostí pálení (měla by u těchto dvd být 4x) se hodnoty PI a PIF dokonce zvyšovali. DVD v xboxu nešly instalovat a hry ze samotných dvd také nešli spustit - chyby čtení (erorry v kprobe samozř. žádné). Zkouška u několika kusů a pořád výsledky 50/50 a spíše víc špatných než dobrých. Fuj.

Zkusil jsem dát nastavení na palírně ihas124 rev. E toto:

FHT=on

OHT=off

OS=off

SB=on

OPC=on

rychlost 4x

buffer 300Mb

A výsledky v kprobe PI=1034 (průměr 470) PIF=99 (průměr 22)!!! Říkám si a safra to je průser. No nicméně hra šla k mému velkému údivu naprosto v pohodě nainstalovat na hdd a v pohodě i hrát!!!

Tak jsem zkusil další dvd a výsledky podobné (o trochu menší ale pořád kolem PI=800 a PIF=99) a zase hra v pohodě valila!

Nyní už jsem udělal cca 10 DVDček s těmito trystními a šílenými hodnotami v kprobe ale všechny do jednoho naprosto v pohodě fungují a jsou čitelné v xboxu!!!

A to se tu všude píše že PI má být do 250 (nejlépe kolem 100) a PIF tak do 5. Je to velice divné ale jak je vidět vůbec to není důležité a vyvrací to veškeré informace. Takto vysoké hodnoty by přece vůbec neměli fungovat???

Takže teď prdím na nějaké výsledky pálení v kprobe kterému jsem přikládal velkou důležitost.

Nízké hodnoty mi nešli a vysoké jdou v pohodě??? Divné ale je to prostě tak.

Ano můžete namítnout, že jde spíše o rodíl maximálních a průměrných hodnot PI a PIF

ale u nízkých PI a PIF hodnot byl mezi max. a prům. hodnotami daleko menší rozdíl a stejně nechodily!!!

Jen mě zajímá zda je vůbec nějaký rozdíl v zap/vyp parametrů FHT,OHT,OS,SB???

rychlost 4x a OPC=on chci takto ponechat.

Upraveno uživatelem keras
  • 0
  • Moderators
Odesláno (upraveno)
Nna vině bylo zřejmě "nesmyslné testování v kprobe".
Je to velice divné ale jak je vidět vůbec to není důležité a vyvrací to veškeré informace.

Výborně, svým nahodilým testováním aníž bys měl tušení co děláš a co vlastně která hodnota znamená jsi vyvrátil fakta samotného autora FW Burner Max a Payload Tool, vyvrátil jsi fakta samotných autorů SW IMGBurn, kteří narozdíl od tebe o problematice pálení zjevně nic nevědí, jejich návody a doporučení jsou zcela marná a zbytečná, existují jen proto aby zmátli uživatele a udělali je vlastně jen proto, protože se nudili a konečně svět poznal někoho, kdo vnesl do této problematiky světlo a odhalil veškerá tajemství kolem vypalování a to na základě "absolutně netuším co měním a jaký dopad na výslednou kopii má ta která hodnota".

A to vše navíc po více než roce, když už se pálení XGD3 stalo víceméně rutinní záležitostí a téma zde již více než rok spalo!

Well done! fpalm.gif

Upraveno uživatelem drak3go

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu