Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ja vcera vytahnul disk a vlozil novy a furt psalo ze neni disk tak jsem ho vytahnul a dal zase zpatky ten prvni a zas ze neni disk. Pomohlo jen vypnuti a zapnuti. Kazdopadne mi to zatim zere disky jinak dobre. Jen me s prominutim serou ty ceny digitalek. Kdyby to stalo tak o 2 az 3 stovky levneji asi bych vetsinu her co hraju dlouhodobe koupil digitalne, protoze me meneni disku neskutecne prudi.

• Moderators
Odesláno

Pro ty, které by to mohlo zajímat - instaloval jsem HDD větší kapacity do nově zakoupené PS4. Po pročtení různých fór a blogů jsem zvolil HDD o velikosti 1TB a také potvrzuji funkčnost v PS4.

HDD je zn. Seagate a jedná se o hybrid SSHD, model ST1000LM014 (lze zakoupit i u nás).

HDD splňuje fyzické parametry pro montáž do PS4 (výška 9,5mm) a jeho montáž je velmi snadná. Sundat vrchní část krytu PS4 pro zpřístupnění HDD lze v okamžiku a bez jakýchkoliv známek poškození. Následná inicializace PS4 v několika krocích přes Safe Mode je rovněž snadná.

O rychlosti těchto novodobých SSHD vůči standardním HDD jsem četl a viděl dost, také mohu potvrdit že rozdíl oproti originálnímu HDD v rychlostech čtení a zápisu je znatelný.

Obrázek: Vlevo původní HDD z PS4, vpravo nový SSHD 1TB

post-28363-14687177408653_thumb.jpg

• Moderators
Odesláno
Chci se zeptat na cenu disku, a jestli po odkryti krytu byly porušeny nějaký pecete.....zvazuju taky investici :P

Ne, žádné pečetě v cestě za výměnou HDD nejsou, samotná výměna je dokonce uživatelsky umožněna přímo výrobcem a neznamená ztrátu záruky.

Cena toho konkrétního HDD viz. např. příspěvek nad tímto.

post-28363-14687177418644_thumb.jpg

Odesláno
Hlupy si akurat tak ty,lebo nevies pochopit,ze nextgen za 3 roky predbehnu bezne mobily:cheesygrin:

Myslíš si, že když mobil má 8jádrový procesor a nějaké Adreno nebo Power grafický čip, tak bude mít větší výkon, než konzole? Takže 8jádrový mobilní proceosr=8jádrový konzoloví? Ty jsi tak strašně k smíchu :D :D :D radši by ses neměl vyjadřovat, to není možný, jak někdo může být tak moc hloupý.

Odesláno (upraveno)

běžný mobil? nevíš asi co znamená slovo běžný...nicméně tohle za 3 roky ani chytré telefony mít nebudou...ale jinak v pohodě...

co se týče 10 násobně silnějších počítačů taky blbost....ty jsou už ted.... ale za ceny, které si těžko koupíš a nevyužívají se na hry....tyhle pc.. pc za normální cenu pro běžného uživatele nebude do 2 let 10 násobně silnější, tady jde o princip... u konzolí jsi na tom líp z hlediska místa, intefacu, ceny... a toho, že nemusíš co dva roky upgradovat... pokud chceš pc je tu pro každého

Upraveno uživatelem xDante1986
Odesláno

No jsi holt asi opravdu blb když to nechapes, a ano vystihuje to tuto komunitu, jsou tu normální lidé kteří utratí 10k za mašinu a za 5let na ni budou hrát stejne jako teď kdežto chytří pc hráči do svých strojů zácpou x desítek tisíc aby si hru zahráli na detaily které umožňuje konzole...a je jedno v tomto případě jestli xone nebo ps4....jsi holt trouba tak nekomentuj ;)

Jinak také mám doma pc za x desítek tisíc ale na práci ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu