Heblik Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Ja vcera vytahnul disk a vlozil novy a furt psalo ze neni disk tak jsem ho vytahnul a dal zase zpatky ten prvni a zas ze neni disk. Pomohlo jen vypnuti a zapnuti. Kazdopadne mi to zatim zere disky jinak dobre. Jen me s prominutim serou ty ceny digitalek. Kdyby to stalo tak o 2 az 3 stovky levneji asi bych vetsinu her co hraju dlouhodobe koupil digitalne, protoze me meneni disku neskutecne prudi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 no to mas hodne divny, asi bych zavolal do sony, poslal jim video aby se na to mrkli jeste je to na reklamaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Pro ty, které by to mohlo zajímat - instaloval jsem HDD větší kapacity do nově zakoupené PS4. Po pročtení různých fór a blogů jsem zvolil HDD o velikosti 1TB a také potvrzuji funkčnost v PS4. HDD je zn. Seagate a jedná se o hybrid SSHD, model ST1000LM014 (lze zakoupit i u nás). HDD splňuje fyzické parametry pro montáž do PS4 (výška 9,5mm) a jeho montáž je velmi snadná. Sundat vrchní část krytu PS4 pro zpřístupnění HDD lze v okamžiku a bez jakýchkoliv známek poškození. Následná inicializace PS4 v několika krocích přes Safe Mode je rovněž snadná. O rychlosti těchto novodobých SSHD vůči standardním HDD jsem četl a viděl dost, také mohu potvrdit že rozdíl oproti originálnímu HDD v rychlostech čtení a zápisu je znatelný. Obrázek: Vlevo původní HDD z PS4, vpravo nový SSHD 1TB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 to jsi daval do te rozbite nebo nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Rozbitá je stále ještě v servise :cry: Ten HDD jsem měl připravený pro ni, ale neodolal jsme koupit bílou PS4 a tak jsem dal ten HDD do ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Chci se zeptat na cenu disku, a jestli po odkryti krytu byly porušeny nějaký pecete.....zvazuju taky investici :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 http://www.czc.cz/seagate-laptop-sshd-1tb/123578/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Pevne_disky&utm_term=Seagate_Laptop_SSHD_1TB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Chci se zeptat na cenu disku, a jestli po odkryti krytu byly porušeny nějaký pecete.....zvazuju taky investici :P Ne, žádné pečetě v cestě za výměnou HDD nejsou, samotná výměna je dokonce uživatelsky umožněna přímo výrobcem a neznamená ztrátu záruky. Cena toho konkrétního HDD viz. např. příspěvek nad tímto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Jak si nahral soft...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Jak tam uvádím, je na to funkce v Safe módu [initialize PS4 (Reinstall System Software)]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 jsem se na to mrknul a ta vymena je fakt lehka. Az toho bude na ps store hodne,tak vymena je jasna. Musim rici,ze je to tedka lepe pristupnejsi nez u ps3. Taky to byl jeden bod diky kteremu si ps4 ziskala fanousky nez xone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 No PS4 sa ovela viac priblizila k PC strojom,nez PS3,takze je mozne ze do 2. rokov niekto urobi emulator na PS4 hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Tak s tím nepocitej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 K emulaci přístroje potřebuješ cca 8násobně výkonnější stroj...ale počítače jsou přece tak úžasné,že, peto.vac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Presne tak,takze do 2. rokov budu tak 10 nasobne vykonnejsie PC,nez sucasne konzoly,takze pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Takže 80GB RAM, 80 jádrový procesor a 20GB grafika...takový standart :) Nadsázka. Bože, ty jsi tak hloupý, že je mi tě až líto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Hlupy si akurat tak ty,lebo nevies pochopit,ze nextgen za 3 roky predbehnu bezne mobily:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Hlupy si akurat tak ty,lebo nevies pochopit,ze nextgen za 3 roky predbehnu bezne mobily:cheesygrin: Myslíš si, že když mobil má 8jádrový procesor a nějaké Adreno nebo Power grafický čip, tak bude mít větší výkon, než konzole? Takže 8jádrový mobilní proceosr=8jádrový konzoloví? Ty jsi tak strašně k smíchu :D :D :D radši by ses neměl vyjadřovat, to není možný, jak někdo může být tak moc hloupý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 (upraveno) běžný mobil? nevíš asi co znamená slovo běžný...nicméně tohle za 3 roky ani chytré telefony mít nebudou...ale jinak v pohodě... co se týče 10 násobně silnějších počítačů taky blbost....ty jsou už ted.... ale za ceny, které si těžko koupíš a nevyužívají se na hry....tyhle pc.. pc za normální cenu pro běžného uživatele nebude do 2 let 10 násobně silnější, tady jde o princip... u konzolí jsi na tom líp z hlediska místa, intefacu, ceny... a toho, že nemusíš co dva roky upgradovat... pokud chceš pc je tu pro každého Upraveno Září 14, 2014 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Tak nevím, ps3 je 8 let stará a stále na ni rozjedes krásně vše co chceš ostatně tlou je krásným příkladem výkonu a optimalizace tak "zastaralé" konzole....ps4 je o milion let dal než ps3 a hned tak do háje nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Tak nevím, ps3 je 8 let stará a stále na ni rozjedes krásně vše co chceš ostatně tlou je krásným příkladem výkonu a optimalizace tak "zastaralé" konzole....ps4 je o milion let dal než ps3 a hned tak do háje nepůjde... milion let ne :D nenahrávej mu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Posledny koment zabil,doslova vystihuje celu tuto komunitu:lol: EDIT: posledny nie,ale od Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Posledny koment zabil,doslova vystihuje celu tuto komunitu:lol:EDIT: posledny nie,ale od Rowan Co kdyby jsi odepsal na to, co jsem psal já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Ma vzynam sa bavit o tom,co tu kedy bude...???Pre mna nie...Emulator tu uz bol,na PS3 bohuzial nie,je dost odlisna od stavby PC a o emulatore pre PS4 uz bolo naznacene,ze uvidi svetlo sveta,takze nepredbiehajme;) To su hole fakty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 No jsi holt asi opravdu blb když to nechapes, a ano vystihuje to tuto komunitu, jsou tu normální lidé kteří utratí 10k za mašinu a za 5let na ni budou hrát stejne jako teď kdežto chytří pc hráči do svých strojů zácpou x desítek tisíc aby si hru zahráli na detaily které umožňuje konzole...a je jedno v tomto případě jestli xone nebo ps4....jsi holt trouba tak nekomentuj ;) Jinak také mám doma pc za x desítek tisíc ale na práci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.