Tiger Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ted jsem do toho mironetu koukal a maji skladem ten velky bundle a u je,ze zitra je u vas...ale stoji 16,no...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) jo, minule jsem se hádal s jednou paní a když mi volala, byla dost vysmátá a že jsem první, kterého fakturuje, navíc jsem se koukal na status objednávky na webu a fakt se něco děje, sakra jen nemám co hrát, asi si první gamesu koupím digitálně, v Datartu v Opavě maj prdy s octem jinak mám jen konzoli, bez bundlu, za 10k, asi nejlevnější PS4, které jsem mohl pořídit sakra jak u nás v práci se dneska chlastá, nějak se mi to mlží, doufám, že se mi to nezdá Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 tady mají prej skladem 1 kus.... http://gamesshop.cz/Produkt/3263/SOny-PlayStation-4-500gb-PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 jo, minule jsem se hádal s jednou paní a když mi volala, byla dost vysmátá a že jsem první, kterého fakturuje, navíc jsem se koukal na status objednávky na webu a fakt se něco děje, sakra jen nemám co hrát, asi si první gamesu koupím digitálně, v Datartu v Opavě maj prdy s octemjinak mám jen konzoli, bez bundlu, za 10k, asi nejlevnější PS4, které jsem mohl pořídit sakra jak u nás v práci se dneska chlastá, nějak se mi to mlží, doufám, že se mi to nezdá Určitě se ti to nezdá...stáhni si zadarmo WARFRAME to je dobrá řežba a i ty letadla jsou na pohodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Jo, na mall.cz maj AC4 pro PS4 za 1390, ale nevím, zda navyšují cenu, když je cena jiná edit: objednáno na dobírku, tak uvidíme, zatím budu hrát F2P a demíčka z US store + PS+ Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Nevite,jestli funguje upgrade na Fifu 14? Nebo popripade kde ji levne,koupit na ps4?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Pokud by měl někdo zájem, mohu darovat ten kod na slevněný převod aC4 z ps3 verze na ps4 přes psn. Osobně ho nevyužiju. Kdyžtak pm ;) EDIT: Kod je už zamluven. Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) FIFA 14: No nejlepší je to asi koupit z US store za 1200,-. Pořád se snažím někoho ukecat kdo by to se mnou koupil napůl. :-D Jen je problém, že nikdo tady ještě pořádně neví jak to stěma slotama je a zda je možné mít ten účet aktivní na dvou konzolich. Někdo říkal, že jeden člověk může hrát normálně na svém účtu a ten druhy pak už jen.na tom založeném. Odesláno z mého LT25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Pokud dva koupi hru na storu,hrat muze defakto jen jeden,protoze dva lidi online na jednom uctu byt nemuzou...jelikoz musis mit ten ucet nastaveny jako primarni,jinak musis byt,bezpodminecne online na tom uctu,jinak nespustit nic... Mimochodem,kdyz budu mit v ps4 vice uctu,ps+budu mit logicky jen na jednom ucte...mohu hrat online i na ostatnich uctech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) A dva lidi ten účet jako primární nastavit nemůžou ? Nebo nejde to, že jeden hráč bude hrát z toho účtu co byla hra nainstalovaná a ten druhý na tom svém běžném účtu ? Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) PS4 hry zdarma PlayStation®Plus koukněte, snad to někomu pomůže ;) A dva lidi ten účet jako primární nastavit nemůžou ? Nebo nejde to, že jeden hráč bude hrát z toho účtu co byla hra nainstalovaná a ten druhý na tom svém běžném účtu ? podle info co mám, tak jeden si nastaví ten účet jako master a bude moc hrát na tom svém primárním. druhý bude moct hrát jen na tom, na kterém je ta hra zakoupená. tudíž se mu na jeho účet nebudou přidávat trofeje atd. Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Hele,zitra mi prijde PS4!!! Gamehouse mel bundle s knackem,druhym ds4 a killzonem. Nema nekdo to stejne co ja,co by mi rekl,jestli ma konzoli cinu nebo japan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 PS4 hry zdarmaPlayStation®Plus koukněte, snad to někomu pomůže ;) podle info co mám, tak jeden si nastaví ten účet jako master a bude moc hrát na tom svém primárním. druhý bude moct hrát jen na tom, na kterém je ta hra zakoupená. tudíž se mu na jeho účet nebudou přidávat trofeje atd. A jak se nastaví účet jako sekundární ? V učtech jde pouze buď jen aktivovat a nebo deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak jsem si stahnul Zen Pinball a Pinball arcade a ani jedna hra mi nejde.Pise mi to ze pouze vlastnik licence muze hrat tugle hru...WTF? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak jsem si stahnul Zen Pinball a Pinball arcade a ani jedna hra mi nejde.Pise mi to ze pouze vlastnik licence muze hrat tugle hru...WTF?Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk A pouštíš ji z jakého účtu ? Z toho svého primárního nebo z toho kde jsi hru stahoval ? Máš učet aktivovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ja mam jen jeden.Takze z toho.. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ja mam jen jeden.Takze z toho..Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk To jsis kupoval s někým napůl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ne,ty hry jsou free Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ne,ty hry jsou freeOdesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Tak asi nemáš zaplacen PS+, ne ? Ale to by ti nemělo jít ani stáhnout. A nejsi na náhodou na PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ne,ps plus mam trial ma 14 dnu,aktivoval jsem ho v patek.Ale rano mi to psalo udrzbu psn a od ty doby to blbne. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Je mozny ze.by me to z pluska nejak odhlasilo? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ne,ps plus mam trial ma 14 dnu,aktivoval jsem ho v patek.Ale rano mi to psalo udrzbu psn a od ty doby to blbne.Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk No jo tak to už jsme doma. Oni dnes dělají nějakou údržbu serveru, tak musíš vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak na mall.cz mi to AC4 PS4 dneska odesílají:) - ultimátní cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 ty hry zdarma se nevztahují na ps+, měly by být zdarma pro všechny. zkus napsat do toho topicu PS4 hry zdarma, třeba někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak na mall.cz mi to AC4 PS4 dneska odesílají:) - ultimátní cena Taky jsem na to koukal ,mají skladem a ta cena nemá konkurenci ...ale za poslední týden jsem nasypal do PS4 takovejch peněz ,že se musím trochu krotit :) až dohraju KZ ,tak jí pořídím taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.