Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

jo, minule jsem se hádal s jednou paní a když mi volala, byla dost vysmátá a že jsem první, kterého fakturuje, navíc jsem se koukal na status objednávky na webu a fakt se něco děje, sakra jen nemám co hrát, asi si první gamesu koupím digitálně, v Datartu v Opavě maj prdy s octem

jinak mám jen konzoli, bez bundlu, za 10k, asi nejlevnější PS4, které jsem mohl pořídit

sakra jak u nás v práci se dneska chlastá, nějak se mi to mlží, doufám, že se mi to nezdá

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, minule jsem se hádal s jednou paní a když mi volala, byla dost vysmátá a že jsem první, kterého fakturuje, navíc jsem se koukal na status objednávky na webu a fakt se něco děje, sakra jen nemám co hrát, asi si první gamesu koupím digitálně, v Datartu v Opavě maj prdy s octem

jinak mám jen konzoli, bez bundlu, za 10k, asi nejlevnější PS4, které jsem mohl pořídit

sakra jak u nás v práci se dneska chlastá, nějak se mi to mlží, doufám, že se mi to nezdá

Určitě se ti to nezdá...stáhni si zadarmo WARFRAME to je dobrá řežba a i ty letadla jsou na pohodu.
Odkaz ke komentáři

FIFA 14: No nejlepší je to asi koupit z US store za 1200,-. Pořád se snažím někoho ukecat kdo by to se mnou koupil napůl. :-D

Jen je problém, že nikdo tady ještě pořádně neví jak to stěma slotama je a zda je možné mít ten účet aktivní na dvou konzolich.

Někdo říkal, že jeden člověk může hrát normálně na svém účtu a ten druhy pak už jen.na tom založeném.

Odesláno z mého LT25i pomocí Tapatalk 2

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

Pokud dva koupi hru na storu,hrat muze defakto jen jeden,protoze dva lidi online na jednom uctu byt nemuzou...jelikoz musis mit ten ucet nastaveny jako primarni,jinak musis byt,bezpodminecne online na tom uctu,jinak nespustit nic...

Mimochodem,kdyz budu mit v ps4 vice uctu,ps+budu mit logicky jen na jednom ucte...mohu hrat online i na ostatnich uctech?

Odkaz ke komentáři

PS4 hry zdarma

PlayStation®Plus

koukněte, snad to někomu pomůže ;)

A dva lidi ten účet jako primární nastavit nemůžou ?

Nebo nejde to, že jeden hráč bude hrát z toho účtu co byla hra nainstalovaná a ten druhý na tom svém běžném účtu ?

podle info co mám, tak jeden si nastaví ten účet jako master a bude moc hrát na tom svém primárním. druhý bude moct hrát jen na tom, na kterém je ta hra zakoupená. tudíž se mu na jeho účet nebudou přidávat trofeje atd.

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

PS4 hry zdarma

PlayStation®Plus

koukněte, snad to někomu pomůže ;)

podle info co mám, tak jeden si nastaví ten účet jako master a bude moc hrát na tom svém primárním. druhý bude moct hrát jen na tom, na kterém je ta hra zakoupená. tudíž se mu na jeho účet nebudou přidávat trofeje atd.

A jak se nastaví účet jako sekundární ?

V učtech jde pouze buď jen aktivovat a nebo deaktivovat.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si stahnul Zen Pinball a Pinball arcade a ani jedna hra mi nejde.Pise mi to ze pouze vlastnik licence muze hrat tugle hru...WTF?

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

A pouštíš ji z jakého účtu ? Z toho svého primárního nebo z toho kde jsi hru stahoval ?

Máš učet aktivovaný ?

Odkaz ke komentáři

Tak na mall.cz mi to AC4 PS4 dneska odesílají:) - ultimátní cena

Taky jsem na to koukal ,mají skladem a ta cena nemá konkurenci ...ale za poslední týden jsem nasypal do PS4 takovejch peněz ,že se musím trochu krotit :) až dohraju KZ ,tak jí pořídím taky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu