Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Proc by mela jit dolu?Spis jak to vidim s kurzem,spis se zdrazi.A cenove vychazi nejlíp nejvyšší bundle,tzn Killzone,2xDS4,kamera...Je tam defakto bud hra,nebo kamera zadarmo. :) Akorát kamera je teda uplne k nicemu,Just Dance 2014 pry dava vysoka hodnoceni i když clovek nic nedela,myslim ze kamera se proste Sony nepovedla,nic moc obraz,moc nefunguje...Zatím teda.Mam PS3 s move a PS4 s kamerou,ale jediny rozdil mi prijde vyssi rozliseni,to je vse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

evidentne stale se tu resi packy:D

ja jsem hral i na hrebiku misto analogu a na nem obyc guma a dalo se to taky. Polaci maji obcas ruzne upgrady na turnajich.

Popravde si myslim,ze mne drive odejdou smery nez analog guma. Porad si myslim,ze pod smery je tam ten ♥♥♥♥♥ni plast,co se v ds3 tak casto lamal

Odkaz ke komentáři

Ja pouzivam siberia V2 Frost blue jak na PC tak na ps4 , samozrejme mega spokojenost to ze je pouzivaji desitky pro hracu a pro tymu netreba rikat :wohow:

mam dvoje tak pokud by mel nekdo zajem :

http://console-forum.net/tema/163779-steelseries-siberia-v2-frost-blue?p=1379296#post1379296

Na alze stoji 2600 nebo tak nejaky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu