headhot Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 ta veta je tak spatne napsana,ale uz jsme to resil,tak to opravdu vychazi na dve hry ktere svoji hodnotou daji soucet 599. Problem je v tom,ze v den vydani jrc zmeni vykupni ceny a vsechny tak posle nekam. Takze se muze stat,ze vam akceptuji treba jen dark souls 2 za vykupni hodnotu 299:) Jrc je tim dost zname. No uvidite,kdyz vam to vyjde proc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Pletes se kdyz tam zavolas a nahlasis predem tak je jedno zda se cena zmenii :) plati ta ktera byla pri nahlaseni : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 To headhot.Pokud hry nahlasis predem na prodejne nikdy se nestalo co vise popisujes kupoval sem tak uz 7 her a nikdy nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Tak jak to tedy je?dve hry,jedna cca za 300,- a druha taky za 300,- takze se pocita celkovej soucet 599,-? Ja myslel dve hru v cene 599,- takze celkem 1200. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Myslel jsi si to spravne dve hry co oni prodavajo za 599 ale jednu sezenes za 200 nebo 250 treba dishonored na xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Bud mas hru doma nebo ji koupis v bazaru na aukru podivas jakou ma prodejni cenu v preowned min 599 ty ji koupis treba za 300 nahlasis na trade akci a novou dostanes za 1kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ve finale muzes mit realne hru za 500 az 700 novinku a to je slusna nabidka myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ok ok,takze proste dve hry,ktera kazda z nich je v preowned min za 599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ano jakekoliv ktere maji v preowned seznamu za 599 sezen kde chces a za kolik chces a nabidni na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Hra muze byt i eu dostribuce ne cz staci aby hra byla anglicky a ano presne tak na aukru jsem zakoupil 2x cod mw3 na xko za 180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Takže tam hodim 2x CoD MW3 na Xbox 360 a budu mít Watch dogs za 1Kč, nebo to musej bejt 2 rozdílný hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 tak jsem si tedy z anglie objednal hry za 4 libry a vymenin tedy za ten watch dogs,vyzkousime. Jestli to vyjde vymena v prepoctu 150 kc za 1299, bude to obchod roku. Takze brzy na aukru watch dogs okolo 800,- uplne nova. Kdyz chteji maji to mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Presne jak rikas ;) rozdilny bejt nemusi :) heathot uz to tu nekdo dela Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 tak vetsina lidi to dela bezne, levne koupis v uk a pak do odevzdas do jrc. Uz jsem tu psal,ze je nekolik mesicu zasobuji COD:MW3. stoji 3 libry a davaji za nej 8 liber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Heh me to tez napadlo ale nejak mi to neprislo fer. Proto jsem to napsal sem pro vsechny jinak jsem si to mohl nechat pro sebe. Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 v jrc vykupuji vsechny typy her,jim je to jedno. Hlavne to musi mit cestinu nebo anglictinu. Problem nastava vetsinou u francouzskych a nemeckych obalu ty nevykupuji. Tam uz z toho neni preowned,ale udelaji bazar. Jenom je ta veta tak de.bilne napsana cesky,ze je to neuveritelny. Ja mam stejne u nich objednanou Deadsec edition na ps4,takze i kdyby ten obchod zrusili,tak je mi to sumak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ja si objednal normalni verzi ale pote jsem ji zrusil a objednal na trade-in. K tomu jsem si taky objednal jeste jednu na xbox pro pribuzneho. Hry se daji sehnat opravdu levne co vykupuji ale hlavni je si to nejdriv rezervovat a nahlasit jaky hry prinesete, pak schanet ja to tak udelal cenu muzou zmenit kdykoliv takhle jsem mel aspon jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 V jakém eshopu se dají v UK sehnat takhle levně hry ? Například MW 3 za ty 4 libry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 5, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Zajímavý. Jsem zvědavý, za jak dlouho sestřelí cenu COD MW3 dolů :) Jak řešíte to, že to platí pouze při objednání na prodejně? Válí se mi doma Halo 4, je sice nová a zabalená, ale je to Bundle Copy. Takové se taky počítají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Platí to i telefonicky volal jsem a ptal jsem se zda musim přijít osobně a oni že ne a rovnou si mě pani zapsala s telefonem a s hrama. Pokud cena půjde dolu tak mi to je jedno už jsem je nahlásil ;). Tak to nevim zkus tam zavolat a zeptat se : ) Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Zajímavý. Jsem zvědavý, za jak dlouho sestřelí cenu COD MW3 dolů :)Jak řešíte to, že to platí pouze při objednání na prodejně? Válí se mi doma Halo 4, je sice nová a zabalená, ale je to Bundle Copy. Takové se taky počítají? zhlediska,ze tam hry nosim par mesicu a furt je vykupu drzel na 230-270 korunach, tak si nemyslim,ze by to spadlo dolu. Tuhle blbost hraje dost lidi,takze likvidita je velka a neni potreba online pass. Bundle Copy mne vzdy vzali,ale zalezi na prodejci. Jinak ja jsem vzdy bundle copy mel bez origo obalu,ani ta nalepka tam nebyla a to se vytahovala primo z konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 Takže já muzu donést i hry z x360 ? Mě na krámu říkal z ps3-ps4 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Takže já muzu donést i hry z x360 ? Mě na krámu říkal z ps3-ps4 :P To se asi spletili. Já mám jednu na xbox a jednu na ps3 a v pohodě. Akorát jsem si až dneska všiml, že to DVD Pes 2014 je docela poškrábané. Já vůl se podíval jen jestli je to kompletní balení. Nejsou tam hrubé škrábance, ale plno jemných, jakoby se to někdo snažil očistit. Tak doufám, že nebudou dělat problém. Oni to i nějak za 50 kč čistí, tak snad to projde. Nemám s tímhle vůbec zkušenosti, podle jakých kritérií ty hry berou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Tak akce u JRC na Watch Dogs asi už skončila. Na jejich stránkách už zmizel banner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 jsem to dneska jeste stihnul,bylo mi doporuceno dat hry vetsi hodnoty, u kterych je jistota,ze dohoda bude dodrzena. Brali jenom hry,co jsou na netu 599 a vice. A jak jsem v minulosti psal,akce byla 599+599 hodnota her. Her kterych bude na prodejne prebytek, nebudou akceptovany,takze je vhodne si pripravit alternativu. Brno spalicek a olympia. P.S. mate 3 dny na vyzvednuti,az vam prijde sms, pote dohoda pada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.