kadell Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Lepsi to nebude, bych rek. Remote play, co se da pripojit pres konzoli na jinou konzoli je tragedie, streamovani pres ps tv je taky tragedie, tak tohle podle me bude uplne stejna tragedie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Tak základ je pořádná domácí wifi...ale streamovat (hrát) dneska v 720p...no to snad ne. To je "pokrok". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 http://www.eurogamer.cz/articles/2016-04-19-u-jsou-znamy-hardwarove-specifikace-playstation-4-5#comment-6070835 Tak to je dobrá prdel. Teď budou všechny bazary přeplněné původní PS4 a ceny budou asi hodně zajímavé, ale otázkou je, jestli do toho někdo půjde...každopádně ten upgrade je i tak na dnešní poměry nic moc. A "jen" 8 Gb paměť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 co se ti zda na te pameti malo ? ja mam 4GB ram a nikdy sem s tim nemel co se tyce her problem, jediny kde je trochu problem je chrome kdyz mam otevrenejch treba 70 zalozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 kdyz mam otevrenejch treba 70 zalozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuan Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 http://www.zing.cz/novinky/31487/nova-ps4-ma-mit-novy-procesor-vylepseny-graficky-cip-a-rychlejsi-pamet Tady je trochu více informací o novějším modelu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 dokud nebude nic oficiálního, jsou fšechny tyto infa a zdroje vycucané z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 a jako co ? momentalne mam otevrenejch 40 zalozek, torrenty, nekolik programu, film, hru a dasli veci a jeste mi 500mb ram zbejva a nemam zadnej problem :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 :D :D At uz 70 zalozek, nebo 40, zajimalo by me jak to vsechno stiha...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 co se ti zda na te pameti malo ? ja mam 4GB ram a nikdy sem s tim nemel co se tyce her problem, jediny kde je trochu problem je chrome kdyz mam otevrenejch treba 70 zalozek Tak samozřejmně, že to stačí, ale já myslel, že je to trošku do budoucna. A ta virtuální reality, asi nebude žrát málo nevím. Každopádně třeba u Quantum Break bylo v doporučených už 16 GB, ikdyž je to přestřelené, ale aby se to nestal brzo trend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 Pánové nezdá se vám, že obsah a velikost paměti ve vašich strojích je krapet mimo téma o PS4? [emoji57] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 Velmi zajímavý rozbor je spíše zde http://diit.cz/clanek/playstation-4-neo-nese-polaris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 Zdravim, menil jsem konzoli a jeste do toho mi vyprselo plusko. Asi po trech tydnech jsem plusko koupil, ale nepodarilo se mi stahnout savy. Teda podarilo, ale na serveru (nebo kde to je), byly jen savy novy, ktery se tam asi nahraly hned po spusteni hry. Neni mozny, ze ty puvodni savy se na serveru premazaly tema novejma? Da se jeste nejak dostat k tem puvodnim savum kdyz je v PS+ nevidim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Lidi, teď jsem četl o té konzoli PS 4,5 Neo. Jaký počítáte že bude rozdíl ve výkonu? Mám PS 4 týden, spíš špekuluju že bych ji mohl vrátit a počkat na snížení cen, které podle mě přijde. 4K rozlišení nevyužiju, ale lepší cenu bych bral :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 4K u konzole určitě nečekej je to jen blaf a osrává*í lidí. Vždyť současná generace sotva zvládne 1080p při 60fps. Rapidního poklesu ceny pokud bude nová verze bych taky nějak nevěřil, nějaká ta stovečka to možná bude, ale tisíce nečekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2016 Jeste neni ani nic oznameneho a ty uz spekulujes nad vykonem. Navic jestli bude nejaka vylepsena verze, tak urcite nebude podporovat 4k pro hry, ale pro filmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Ale samozřejmě že i pro hry.....jen je otázka, kolik her v tomto rozlišení rozhýbe. Myslím, že toto se ale netýká ps4, je tu na to i téma nebo pokud není, nezapleveloval bych to tu spekulacema o něčem, co jistě bude, ale o čem ofiko nevyšlo nic. Jinak novej xbox má být ještě o něco výkonem jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Osobně očekávám, že nová verze bude hlavně zvládat bez problémů 1080p/60fps s vyššíma detailama (což je podle mě primární důvod, proč dělají novou verzi konzole), 4K bude jen pro video (rozhodně ne hry) a hlavně to bude taková hezká marketingová vějička. Cenu čekám tak o 2-3k vyšší, než za kolik se aktuálně prodává 1TB verze a cena původního modelu asi moc neklesne, řádově o pár stovek. Konec věštby:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Podle me je primarni duvod upgradu konzole VR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2016 Sony potvrdila upgradovanou PlayStation 4 http://www.eurogamer.cz/articles/2016-06-10-zasadni-zprava-sony-potvrdila-upgradovanou-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejdis Odesláno Červen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2016 http://www.kuma.cz/uncharted-4-a-thiefs-end-playstation-4 akce na Uncharted 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2016 akce jak noha za tuhle cenu jsem to koupil na launch hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut86 Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Cau lidi.Shanim datadisk k zaklinaci 3 srdce z kamene limitovanou edici...Muzete nekdo poradit?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 26, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2016 Další možnost registrace v Beta programu (firmware 4.0) : http://beta.software.eu.playstation.com/PS4Beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2016 o co konkretne jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.