Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Kdyz se podivas nahoru mozna si vsimnes ze jsem se omlouval za to, ze to nacinam. Jen nejsem proste zastance ani jednoho (spis PS4ky ale) a kdyz uz za neco dam tolik penez chci radu od nekoho, kdo se v tom orienruje a vyzna vic jak ja. I kdyz moje zkusenosti nejsou uplne marny, konzoli jsem nikdy nemel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Považuju se za Playstation fanboye, obzlášť po tom co Microsoft v posledních měsísích předvedl, ale pokusim se být co nejvíc objektivní. I tak mě napadaj jen tři-čtyři důvody proč si pořídit Xbox One

1) máš hodně kamarádů co ho kupujou XO

2) seš velkej fanoušek nějaký Xbox exkluzivní série (Halo, Forza, Gears of War...)

3) seš televizní maniak co se víc dívá na TV než hraje hry

4) žiješ v USA a využiješ služby jako je Netflix, VEVO, ESPN, Hulu atd...

Pokud si fakt nikdy konzoli neměl, jdi do PS4. Tečka.

Odkaz ke komentáři

Považuju se za Playstation fanboye, obzlášť po tom co Microsoft v posledních měsísích předvedl, ale pokusim se být co nejvíc objektivní. I tak mě napadaj jen tři-čtyři důvody proč si pořídit Xbox One

1) máš hodně kamarádů co ho kupujou XO

2) seš velkej fanoušek nějaký Xbox exkluzivní série (Halo, Forza, Gears of War...)

3) seš televizní maniak co se víc dívá na TV než hraje hry

4) žiješ v USA a využiješ služby jako je Netflix, VEVO, ESPN, Hulu atd...

Pokud si fakt nikdy konzoli neměl, jdi do PS4. Tečka.

ta 4. je celkem mimo ono to je uplně stejné i u PS3 v USA to co mají US v tv/servis si mi můžem nechat jen zdát a ps store, ve kterém je filmu, seriálů a ano zavidím jim to.

Odkaz ke komentáři

Ahoj lidi vím, že půjdou hrát hry z PS3 až někdy v roce 2014 přes cloud, ale jak to bude s hry co mám koupené na stores? Tyhle digitálky by mohli fungovat i na ps4 ne? Nejvíce mě momentálně tíží krabicovka mé hry BUZZ: světový kvíz jediná hra co moje přítelkyně na psku hraje a kvůli které mi stále kecá do koupi PS4 když jsem ji řekl, že ji tam ta hra nepůjde :D

Upraveno uživatelem Lazyman
Odkaz ke komentáři

http://www.ddworld.cz/herni-sekce/herni-konzole/tema-konzole-sony-ps4-vs-xbox-one-vs-pc-podrobne-srovnani-a-vse-co-jste-chteli-vedet.html

tak jsem si přečetl tendle článek.. ten autor je asi totální magor a asi fakt mu fakt konzole hodně leží v žaludku ..

Odkaz ke komentáři

jste dobří, že jste to dokázali přečíst celé. Autor článku si nechce položit jednu zásadní otázku, opravdu potřebuju k hraní hry ultra uber grafiku když obsah hry, hratelnost stojí za ♥♥♥♥♥? Ve svém okolí znám spoustu lidí co uvažují podobným směrem a vyžívají se v tom. Bratr je schopný koupit satelitní příjímač za 23 000 ikdyž podobnou službu mi udělá satelitní přijímač za 5-6 000.

Odkaz ke komentáři

Pánové odpoledne vám sem hodím info z meetingu na euronicsu....jsou tam předběžné dodávky ps4 a další veci které budou v prodeji a jejich. Ceny ..... Kamarád tam dělá ve vedení a budu schopen sehnat par kusů za nákupku (11000,- cca), ovšem jen pro mnou vybrané, pokud bude zájem, ne pro každého. :)

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Upraveno uživatelem Rowan
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu