Assassin Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 V září koupě PS3 - The Last of Us, GTA V Jakmile bude PS4 k dispozici, prodej PS3 a následná koupe PS4 Co přesně ti příjde futuristické? Vzhled VHS přehrávače, nebo funkce, které budou dostupné pouze v USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Pouze pro USA? Tak to nejsem moc informovanej, neprosazuji to, jen čerpám z toho, co vím. A o tomhle jsem nevěděl ^^ .. Takže vlastně always on tady v česku bude k ničemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Always on už je dávno zrušené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 To jsem vazne lehce pozadu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Když jsi v tématu PS4, tak preference ti musí být jasné, ikdyž je pravda, že X ONE sekce tu není, ale to taky o něčem vypovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Kdyz se podivas nahoru mozna si vsimnes ze jsem se omlouval za to, ze to nacinam. Jen nejsem proste zastance ani jednoho (spis PS4ky ale) a kdyz uz za neco dam tolik penez chci radu od nekoho, kdo se v tom orienruje a vyzna vic jak ja. I kdyz moje zkusenosti nejsou uplne marny, konzoli jsem nikdy nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Považuju se za Playstation fanboye, obzlášť po tom co Microsoft v posledních měsísích předvedl, ale pokusim se být co nejvíc objektivní. I tak mě napadaj jen tři-čtyři důvody proč si pořídit Xbox One 1) máš hodně kamarádů co ho kupujou XO 2) seš velkej fanoušek nějaký Xbox exkluzivní série (Halo, Forza, Gears of War...) 3) seš televizní maniak co se víc dívá na TV než hraje hry 4) žiješ v USA a využiješ služby jako je Netflix, VEVO, ESPN, Hulu atd... Pokud si fakt nikdy konzoli neměl, jdi do PS4. Tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mag Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Super, tak moc díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Považuju se za Playstation fanboye, obzlášť po tom co Microsoft v posledních měsísích předvedl, ale pokusim se být co nejvíc objektivní. I tak mě napadaj jen tři-čtyři důvody proč si pořídit Xbox One1) máš hodně kamarádů co ho kupujou XO 2) seš velkej fanoušek nějaký Xbox exkluzivní série (Halo, Forza, Gears of War...) 3) seš televizní maniak co se víc dívá na TV než hraje hry 4) žiješ v USA a využiješ služby jako je Netflix, VEVO, ESPN, Hulu atd... Pokud si fakt nikdy konzoli neměl, jdi do PS4. Tečka. ta 4. je celkem mimo ono to je uplně stejné i u PS3 v USA to co mají US v tv/servis si mi můžem nechat jen zdát a ps store, ve kterém je filmu, seriálů a ano zavidím jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červenec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2013 Netlix je doce super, osobně jej využívám na PS3 díky zizím DNS adresám a to s CZ MC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Ahoj lidi vím, že půjdou hrát hry z PS3 až někdy v roce 2014 přes cloud, ale jak to bude s hry co mám koupené na stores? Tyhle digitálky by mohli fungovat i na ps4 ne? Nejvíce mě momentálně tíží krabicovka mé hry BUZZ: světový kvíz jediná hra co moje přítelkyně na psku hraje a kvůli které mi stále kecá do koupi PS4 když jsem ji řekl, že ji tam ta hra nepůjde :D Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem Lazyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 dle mého půjdou hrát hry pouze zakoupené přes digitál, krabicovky nikoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 http://www.ddworld.cz/herni-sekce/herni-konzole/tema-konzole-sony-ps4-vs-xbox-one-vs-pc-podrobne-srovnani-a-vse-co-jste-chteli-vedet.html tak jsem si přečetl tendle článek.. ten autor je asi totální magor a asi fakt mu fakt konzole hodně leží v žaludku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Dobře jsem se pobavil :D doporučuju přečíst ten balast a pak celou diskuzi včetně reakcí autora, to snad ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Krásné, pobavil... Sem tam má i špatné informace :) Každý si najde kritéria, která z něj udělají vítěze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Právě jsem to dočet i s tou diskuzí a ten "admin" je dobrej hater co si furt mele svojí a o ostatních si myslí, že jsou úplný volové :) :), ale pobavil jsem se fakt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 no ty voe to je clanek :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Opravdu, novodobý "Hi...r", který by nikdy neuznal názor ostatních ani kdyby měli pravdu ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Nejvíc mě rozesmálo že podle autora maj vydávat každý tři roky výkonnější upgradovanou verzi konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Lidi s takhle vysokým sebevědomím a důležitým vystupováním kazí konzolím (ať už PS4 nebo Xbox One) renomé, nikdo normální by PC a konzole nesrovnával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 vyborne pocteni na nocnej fakt som sa vyborne bavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 jste dobří, že jste to dokázali přečíst celé. Autor článku si nechce položit jednu zásadní otázku, opravdu potřebuju k hraní hry ultra uber grafiku když obsah hry, hratelnost stojí za ♥♥♥♥♥? Ve svém okolí znám spoustu lidí co uvažují podobným směrem a vyžívají se v tom. Bratr je schopný koupit satelitní příjímač za 23 000 ikdyž podobnou službu mi udělá satelitní přijímač za 5-6 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Pánové odpoledne vám sem hodím info z meetingu na euronicsu....jsou tam předběžné dodávky ps4 a další veci které budou v prodeji a jejich. Ceny ..... Kamarád tam dělá ve vedení a budu schopen sehnat par kusů za nákupku (11000,- cca), ovšem jen pro mnou vybrané, pokud bude zájem, ne pro každého. :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 budu schopen sehnat par kusů za nákupku (1100,- cca) Dám 1.500,- a o rozdíl od té ceny se můžete s kámošem šábnout 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 to je zajímavé :D omezený počet je kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.