Trewis Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Som zvedavi na MP noveho KZ. Bral by som dalsie info o deep down alebo the order a nakoniec aspon jednu ked nie viac peckovu hru co sme este nevideli najlepsie novu IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnoldj Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 (upraveno) Datum vydání Playstation 4 v Evropě je 29. listopadu! Edit: Česko i Slovensko patří do seznamu 32 zemí, je to potvrzené přímo z Gamescomu. Zdroj: konzolista.cz Upraveno Srpen 20, 2013 uživatelem arnoldj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 .... přesto ale zatím není stále jasné, jestli v oněch 32 zemích bude i Česká republika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 drak3go a proč by headhot psal, že budou mít 3. prosince skladem ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Někde už zmiňovali, že do Evropy patří i CZ, čili by neměl být problém... a já jsem happy, už jsem odeslal zálohu na originalky.cz a očekávám ji před vánoci doma :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 [h=5]SONY PS4 - 15.11. North America, 29.11. Europe...[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 ano je na 100% potvrzene ze u nas v cr a sr ten datum plati taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 ty kráso to ani nevydržím... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) takze souhrn ohledne ps4 a novinek: sony naprosto znicila svoji konkurenci, cekalo se, ze uz nicim neprekvapi a ona prekvapila vice nez na E3. Zhlediska CR je xboxone odepsany,protoze u nas nevyjde tento rok. Dobre mu tak. Vyjde Little Big Planet F2P to znamena,ze budete moc hrat zdarma tuto hru (podobne jako Tekken,Spartacus) ps3 Gran Turismo 6 vsem vyrazil dech svoji grafikou, naprosto graficky prekonal forzu (co to znamena, kupovat verzi na ps3 fakt nebude mit smysl) ps4 BORDERLANDS 2 NA VITU!!!! psvita hra Helldivers bude jako prvni umoznovat cross-play mezi ps3,ps4,psvita all platforms Assassins Creed IV bude umuznovat remote play s vitou (neco jako sly) Minecraft vyjde na ps4 stream twich.tv na ps4 ovladace budou v cervene a modre barve to je z me strany asi vse. Popravde v microsoftu europe musi byt fakt panika:) Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 fakt, budete mít skladem 3.12. Viděl jsem seznam 32 zemí kde má vyjít v první vlně PS4 a CZ tam nebylo :P http://www.playstationlifestyle.net/2013/08/20/sony-confirms-all-countries-ps4-will-be-available-in-on-november-15thnovember-29th/ dokonce co mě celkem zarazilo není tam ani japonsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 na nasich strankach mame uvedeno 23.11.2013 v eshopu,coz se mi zda jako nesmysl,protoze jsem objednavku jeste nezadaval do systemu. Momentalne nemohu podat nove info, vice budu vedet az v zari,az probehnou jednani manageru. Jinak ja mam objednano u jrc,ktera to dovazi vzdycky z UK,takze mne to nejak netrapi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Tenhle seznam není ofiko od Sony, to že tam není Japonsko značí, že asi nebude finální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Pokud vím tak GT6 běží na stejném enginu jako GT5. To znaméná, že grafika bude stejná jak na PS3 tak na PS4, takže v tomto případě je úplně jedno jakou generaci konzole budeš mít. Polygon prostě jen dokázal vyždímat více ze starého enginu. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 ono vyjde GT6 i na PS4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) Pokud vím tak GT6 běží na stejném enginu jako GT5.To znaméná, že grafika bude stejná jak na PS3 tak na PS4, takže v tomto případě je úplně jedno jakou generaci konzole budeš mít. Polygon prostě jen dokázal vyždímat více ze starého enginu. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. videl jsi konferenci a to video? Pokud ano,tak asi oba vidime jinak (expanded version na ps4, bylo tam pouzito will be, takze to bylo neplanovane) Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 drak3go a proč by headhot psal, že budou mít 3. prosince skladem ps4? Troufnu si tvrdit, že nikdo v tuto chvíli nemůže dát ruku do ohně za to, že PS4 bude v den "D" mít na skladě. Žádný z retězců ve světě, natož u nás v ČR. To, že si ji headhot objednal pro jistotu v JRC asi taky nebude jen náhodou :) Jinak z Gamescomu zase tak u vytržení nejsem, sice možná Sony přitlačila oproti E3 trochu na pilu, ale nic převratného. Sám si netroufnu odsuzovat jednu či druhou platformu ale čím jsem si jist je to, že obě budou mít nakonec svoji skupinu fanoušků a nemyslím si, že jedna bude za druhou nějak výrazně zaostávat v prodeji. O tom zde můžeme jen spekulovat, ale až čas ukáže. Tak čí tak u mě je volba jasná, já pořídím obě ať jsou jakékoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 drak3go a proč by headhot psal, že budou mít 3. prosince skladem ps4? 3.12.2013 by melo byt skladem, objednavka je dana na 1.12. jsem napsal puvodne. Objednavka v systemu momentalne neni a resit se to bude v zari.Az budu vedet vic,hodim info. Budu vedet i pocty ks,ale vic jak 50 jich nebude. Jrc jako jeden z mala distributoru neni limitovan smlouvami s cr/sk sony,takze vetsinu zbozi dovazi z uk. Drak3go xbox bude super konzole,ale pouze v usa,kde to vyhraje na plne care. Treba se sem nejaky sluzby za par let taky dostanou,uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Pro jistotu asi sáhnu k předobjednávce z UK :P http://www.eurogamer.cz/articles/2013-08-21-esko-nefiguruje-mezi-32-zemmi-pro-playstation-4-v-listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 eurogamer cerpa ze stejnych neoverenych informaci:) Uvidime jak se Jakub vyjadri nebo jeho sef Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Je mi to jasné, i to tam píší. Ale než být pak nemile překvapen, lepší být připraven. Jen přemýšlím jestli mám taky vsadit na JRC coby obchod co to bude tahat z UK a je teda šance, že to v listopadu bude, anebo raději zvolit Amazon či přímo GAME. Nabízí se i bundle s COD: Ghosts Prestige Edition, kterou teda chci, zatím mi ale není jasné jestli tato edice vůbec bude při launchi PS4 a nečekalo by se na ni. http://www.game.co.uk/en/playstation-4-console-with-call-of-duty-ghosts-game-exclusive-prestige-edition-deposit-242984?pageSize=20&searchTerm=playstation%204 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 já být váma tak se nato letos vykašlu a máte klid :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 popravde si objednavat tedka ps4 u jrc uvidime,jak pochodis,protoze oni to pripadne budou brat dle dat objednani. Objednat v UK je asi nejlepsi varianta a kupovat si bundle za 16 tis mi prijde zbytecny vyhazovani penez, si to pak koupim jako vzdy za 2000 - 2500 prestige edition u nas. Mne osobne,kdyz to nejvyjde v jrc,tak si to koupim se zamestnaneckou slevou u nas. Sice se ta sleva jeste dani soc a zdrav. poj,ale i tak:) V 36.tydnu snad budu chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 tak snad prece jen.... http://m.games.tiscali.cz/oznameni/playstation-4-u-nas-nakonec-asi-bude-update-63781 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) tak snad prece jen.... http://m.games.tiscali.cz/oznameni/playstation-4-u-nas-nakonec-asi-bude-update-63781 moc jistý si nejsou, přitom ještě včera to byla tutovka:) titulek: PlayStation 4 u nás nakonec asi bude v textu: ...nezbývá než předpokládat, že u nás bude PS4 dostupná až v příštím roce, pokud se tedy něco ze strany české Sony nezmění. v tiskové zprávě Sony uvedeni zatím nejsme http://www.scei.co.jp/corporate/release/130821a_e.html Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 "Podle zpráv ze včerejšího dne, které Games.cz zjistilo, by měla česká Sony vydat během dneška tiskovou zprávu, ve které stav vydání PlayStation 4 v ČR objasní. Nakonec by se měla ČR v seznamu zemí, kde bude PS4 launchovat ještě letos, prý přeci jen objevit. Tisková zpráva potom napoví víc." takže se vlastně ani nic nepotvrdilo, ani nevyvrátilo :D :D :D tuhle novinku muselo dát hodně námahy vypotit k tématu: fakt mě rozesmívá jak někteří lidi řeší velikost RAM pro hry...a když si dneska jdete koupit Uncharted 3, tak taky přemýšlíte, že to pojede na 7 let starém stroji s 512MB RAM? :D lolz včerejší video s UI krásně ukázalo v čem to bude supr, žádné lagy, během pár vteřin join ke kamarádovi do hry atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.