Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

hehe, to si u nas borci na prodejnach taky mysleli a budou radi,kdyz budou mit jednu kopii;)

jinak na usa store uz nabizeji prvni cross buy ps3/ps4 nba 14 za 99 dolaru digital bylo by fajn,kdyby ta ps3 verze sla prodat a ps4 verzi si nechat. Uvidime, jake kombinace budou mozne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já taky dostal včera mejla od Xzone,že mám konzoli zajištěnou v první várce ,ale po tom co jsem zjistil,že si musim koupit ovladač nebo tu hru Knack jsem je poslal někam.

Mám ještě předobjednáno na gamehouse a taky napsali,že jsem v první várce a zatím žádné další podmínky ,tak uvidíme.

:)))

Vážení zákazníci,

rozhodli jsme se zaslat další informace o vývoji předobjednávek PS4, jelikož vše trvá déle než se nám všem líbí.

Počet konzolí na DayOne které budeme mít k dispozici již známe a jak jsme informovali, Vaše objednávka je v pořadí které zaručuje, že se na Vás určitě dostane. Jediné k čemu dochází je změna v balení, kterou nám Sony naprosto neočekávaně sdělilo. Obsahy balíčků známe již dnes, ale stále je nemáme od Sony naceněné, proto čekáme na finální informaci.

- Vybírat se bude z následujících možností:

Var.1: PS4 500GB + Knack

Var.2: PS4 500GB + Knack + DS4

Var.3: PS4 500GB + Knack + Killzone

Var.4: PS4 500GB + Knack + Killzone + DS4

Var.5: PS4 500GB + Knack + Killzone + DS4 + kamera

Var.6: Storno objednávky

- Princip rozdělení balíčků mezi Vás:

Každý balíček má určitý omezený počet, který nyní musíme rozdělit mezi zákazníky, na které vychází přiklepnuté počty na DayOne. Připravili jsme pro Vás speciální stránku, na které si budete moci sami vybrat balíček který Vám nejvíce vyhovuje. Výběrem balíčku se automaticky updatuje Vaše stávající objednávka na Gamehouse. Platí pravidlo, že kdo dříve updatuje, ten má větší výběr z balíčků. Po vyčerpání volných kusů již takový balíček nepůjde objednat a vy budete vybírat jen z těch zbylých dostupných. Samozřejmě je tu i varianta 6 - storno objednávky, v případě že Vám nebude vyhovovat žádný z dostupných balíčků. V tom případě jej nabídneme dalšímu zákazníkovi v pořadí. O zahájení možnosti vybírání Vás budeme opět informovat emailem.

- Proč ten Knack a Dualshocky?

Je to jednoduché. Aby Sony Czech dosáhlo na větší počet konzolí pro Českou Republiku, bylo nuceno ke každé konzoli PS4 odebrat 1x hru Knack a 1x DS4. To samé pak přeneslo na svoje odběratele.Kdybychom se vzdali her Knack, nedostali bychom ani jednu konzoli. Ceny konzolí se pro Vás nemění, zůstávají tak jak jste je objednali, cena balíčků se ale navyšuje o ceny her a Dualshocků, které do balíčků budeme kalkulovat za naší nákupní cenu, ani o korunu více. Nyní čekáme právě na tyto ceny, které od Sony ještě nemáme. Věříme že Knack nebo druhý dualshock za naší nákupku pro Vás nebude problém a zavčasu vyberete balíček který pro Vás bude nejlepší.

Prosíme vyčkejte nyní mejlu s odkazem na vybírací stránku, který vše odstartuje.

Děkujeme Vám za objednávky a za důvěru.

Gamehouse, s.r.o.

Svatoslavova 47

140 00 Praha 4

Tel: 241 400 901

www.gamehouse.cz

Odkaz ke komentáři

myslím si že se to bude týkat jen těhlech malejch prodejců, aby vůbec dostaly do sony.cz nějaký ps4ky ,tak musej odebrat ds4 a nechápu proč zrovna Knack v tom samém počtu jako PS4 a vzít si hru Knack na sklad třeba v 200 kusech by byl docela ležák, tak to nacpou těm co si PS4ku objednaly ,aby jí vůbec dostaly. Sony si řeklo tak vy by jste chtěly od nás PS4ky,po kterejch je velkej hlad a všechno ostatní nakupujete bůh ví kde? ...tak si dalo podmínky za jakých jim je nechá ,což je docela logickej tah.... a brát si hru Knack ,která si myslím bude za pár měsíců zdarma na PS plus je nesmysl ,to už radši ten druhej DS4 ... jinak taky mám předobjednáno ve třech eshopech a nic podobného zatím neposlaly,je taky fakt že prodávaj všechno možný od sony a nezabývají se jen konzolema a hrama ...

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Já mám objednanou konzoli bez her, takže toho Knacka klidně od někoho z vás koupím kdo mi ho prodá nejlevněji a rychle odešle :)

Jen je pěkné sledovat jak se tu Sony vyzdvihávala oproti konkurenční platformě, chválila do nebes a začínám tu pociťovat zmražení úsměvů :) Neberte to zle, ale je to pro ně business, my všichni jsme závislí spotřebitelé no a proč nevyužít DayOne hypu na úkor toho že můžou zarobit $$$ na hře ze které se pravděpodobně jinak stane trezorová záležitost. Vždyť peníze jsou přece až na prvním místě ... :roll:

Odkaz ke komentáři

repas z mironetu :)

v prvni várce je 1000ks, ty jsou jiz prodane. Další ocekavame o tyden později a pote budou prichazet v intervalu 3 dnu cca po 500 kusech.

Tak doufám že jsem v tý první várce :) to se po tom zaprášilo docela rychle ,ale jestli to každej objednal na třech místech ,tak se jim na to bude ve skladu ještě prášit :) no kdo se ozve první že to je k vyzvednutí ,tak ty ostatní zrušim :)

Odkaz ke komentáři

Já mám objednanou konzoli bez her, takže toho Knacka klidně od někoho z vás koupím kdo mi ho prodá nejlevněji a rychle odešle :)

Jen je pěkné sledovat jak se tu Sony vyzdvihávala oproti konkurenční platformě, chválila do nebes a začínám tu pociťovat zmražení úsměvů :) Neberte to zle, ale je to pro ně business, my všichni jsme závislí spotřebitelé no a proč nevyužít DayOne hypu na úkor toho že můžou zarobit $$$ na hře ze které se pravděpodobně jinak stane trezorová záležitost. Vždyť peníze jsou přece až na prvním místě ... :roll:

Otázka je, kde to budou všude cpát jako nutnost, protože ČR trh toho asi moc nevytrhne, kdyby mi měli cpát bundle tak klidně, ale né jen jednu hru, kterou chcu hrát, ale určitě né první den, co budu mít PS4, ovladač je momentálně předražený, počkám si až ta cena klesna pod 1k.

Nakonec se vytasil ten mironet, jsem celkem zvědavý, jestli se jim podaří uskutečnit ten prodej v ČR, ještě koncem tohohle měsíce.

Řeším k PS4 nového Assassina, ale na Xzone to mají drahé, ale za 1390 ho mají na Mall.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

No Knack je podle mě hra která si říká o nejrychleji dávanou hru do bazaru.Každej kdo jim na to zkočí,tak Knack dá hned do bazaru...Nechapu proč zrovna tahle hra,že by se Sony snažila odvěčit tomu pánovi co navrhl ps4 a kterymu za oplatku nechali udělat takovouhle kravinu?Ale podle mne,to není stanovisko nebo podmínka Sony,podle me se jen prodejci snaží ještě někde něco vytřískat...Udělal to jeden a další kopírujou....

Odkaz ke komentáři

Aby Sony Czech dosáhlo na větší počet konzolí pro Českou Republiku, bylo nuceno ke každé konzoli PS4 odebrat 1x hru Knack a 1x DS4. To samé pak přeneslo na svoje odběratele:)

Takže, aby se Sony Czech napakovala, přenesla své další náklady na své zákazníky, tak to je p.rdel:)

No, vzhledem k tomu, že si PS4 různí blááázni předobjednali na více místech, polovina konzolí se v lednu bude válet na skladech:D

Odkaz ke komentáři

Me dnes volali z ElviaPro kde mam několik mesicu predobjednavku,ze PS4 bez bundle nebude k dispozici,mel jsem objednanou PS4 + kameru,za 11980.Pani mi nabidla zmenu na bundle Killzone,2xDS,kamera za 13190.To jsem udelal a mam prislibeno ze jsem v první vlne a snad okolo 13-ho dorazi.A pet minut na to prisel mail,ze cena bude 12990.Pro me se meni akorát to,ze za tisícovku navíc budu mit dva DS4 a Killzone,druhy joypad bych stejne casem kupoval takze nemam problém.

Upraveno uživatelem Sniper
Dodatek
Odkaz ke komentáři

nezavid :D

tohle mi napsali z jrc kdyz jsem se ptal na povinnej knack/ovladac k objednavce

Dobrý den,

toho se opravdu nemusíte bát, žádný takový "podraz" od nás čekat nemusíte. O situaci jsme se včera inforovali a je opravdu zarážející

S přáním pěkného dne

tak snad to u nich nehrozi :D

Odkaz ke komentáři

Jen jsem vás chtěl trošku poškádlit, takovej vtípek :-) Ale Sony jsou pěkná hovada, ale to už mi došlo hned jak řekli, že mulťák si člověk musí zaplatit. Hovada...

A ty máš net doma zadarmo? :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu