Mandaz Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 MGS V je multiplatforma, xboxáci se chytají stébel :) Btw těch 20 exluzivitek jsem nenapočítal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Snad sony vytahne nejaky Eso z rukavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Vytáhne....vytáhne :) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Snad sony vytahne nejaky Eso z rukavu :) O to se nebojím,vím že SONY jich vytáhne hned několik a jedním z nich bude cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 (upraveno) Tak že plejak už je předem lepší než xbox je jasné už předem jako vždy :-) Design PS4 čekám že bude mnohem lepší než xbox one. Chci konzoli na hry a na to je SONY né nějakou multifunkční bednu jako to udělal microsoft. Ti mrzáci od microsoftu stejně budou mít všechno ale uuuplně všechno zpoplatněné jako dosud. Hraní online atd!!! Hnus. Upraveno Červen 10, 2013 uživatelem Krabbio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Tal konference mocrosoftu zase a opet onicem.az na forzu a battlefield 4 a halo nic moc.a cema si myslim neni spatna.kdyz si vemu ps3 60 gb v sony centru v praze za 16999.to byla darda. Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Cena X One pěkná, čekám cenu velice podobno. Nemáte někdo odkaz na konferenci ale v originále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 ten xbox one 499 eur/dolaru říkali tam že už je to s nějakým diskem ??? aspon 250 gb nebo tak ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html tady je odkaz a ta cena xboxu 500 doláčů je fajn si myslim, PS bude levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Takže hlavní body, design krabice ale relativně malá a pěkná, půjdou bazarovky a cena 399$ super ne :cool::) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 akorat je skoda ze se musi platit za online ale jelikoz to bude vsechno propojene to plusko na vitu Ps4, PS3 tak je to OK a jsem rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 no, asi si budu platit MP jen když to bude třeba, nějaké dobré hry s mulťákem, Destiny se nabízí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Je to jiné jako gold.jsem spokojený....streaming bude také ok Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melganic Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 MGS V je multiplatforma, xboxáci se chytají stébel :)Btw těch 20 exluzivitek jsem nenapočítal... Oni slíbili 20 her, ne 20 exkluzivit... pvní rok X One má vyjít 8 exkluzivních her. Podle mě se ale pár z nich nakonec dostane třeba na PC, přece jenom to je Miscrosoft. Nikde nemůžu najít datum vydání PS4, Xbox One je slíbenej na listopad a PS4 jsem našel jen 'Holiday 2013', což je dost obecný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jo ale xbox vyjde v 21 zemi sveta.pochybuji ze je mezi nima CZ nebo SVK.ale nas to nemusi trapit.ps4 je jasna volba.a t3n design woooooow. Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Oni slíbili 20 her, ne 20 exkluzivit... pvní rok X One má vyjít 8 exkluzivních her. Podle mě se ale pár z nich nakonec dostane třeba na PC, přece jenom to je Miscrosoft.Nikde nemůžu najít datum vydání PS4, Xbox One je slíbenej na listopad a PS4 jsem našel jen 'Holiday 2013', což je dost obecný... To bylo jen menší popíchnutí :) Navíc tady je diskuze o herní konzoli a ne o šmírovacím settopboxu ;) Ale zpátky k ps4. Dizajn je takový jaký je, čekal jsem něco lepšího, snad se časem ohledí. Na mne je na něm moc ostrých hran. Osobně jsem nebyl rozhodnut, jestli ji budu kupovat, ale ta celkem příznivá cena, neblokování bazarovek a Killzone :love: No nic, beru v den vydání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Neblokování bazarových her je asi nejvíce zásadní rozhodnutí které SONY mohlo udělat. Design console byl už předem daný vzhledem k použité x86 architektůře. A 100 euro rozdíl je docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Na designu PS4 mi vadí jediná věc a to ze je tam moc matnych plastu. Líbila by se mi trochu víc leskla jako PS3 Fat a nekam mohly šoupnout stříbrnej pruh. Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 11, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 A 100 euro rozdíl je docela dost. Jestli ono to nebude tím, že v základu PS4 není kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jestli ono to nebude tím, že v základu PS4 není kamera. bude, otazka je, a co?:D ked nechces hrat kinect/move(whatever) hry, tak ta to, ze si dostal kameru v cene nejak moc nepotesi... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jj, dropnuti jakyhosi MOVE, je dobry tah, stejne to nikdo nechce. A pokud tim stahli cenu aspon o tech 50$, pak je to super. Jsem rad, ze si to v Sony celkem rychle priznali, ze to byl krok spatnym smerem, microsoft bohuzel kinect porad tlaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) design me nijak neprekvapil, cekal jsem hodne podobny "levny" vzhled jako xOne . Kazdopadne nevidim tam nikde poradny pruduchy na vzduch ... snad tam nebudou maly 2 vetracky jako v pripade PS3, kde to na uchlazeni stacilo, ale tady se obavam, ze uz ne. Bazarovky potesily. Placeny multiplayer ani moc ne. Ale to se dalo cekat. Cena urco velmi pozitivni, ted uz jen cekat na nejake ty bundly s hrama... edit: potesila opet moznost stavet konzoli na vysku, cimz se pekne popasuje vedle me ps3 slim, ktera je taky na vysku dana. a taky me potesilo, ze neni v zakladu zbytecne kamera, ktera by akorad zvysovala cenu... ne kazdy ma o ni zajem, a v sony tak dobre udelali. Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Tak naopak já doufám že tam move bude...design je vcelku očekávaný a celkem pěkný, rozhodně lepší jak xone, plusko méně nevadí, stejně ho mám a za tu cenu pokud zůstane bude super, bundle je zatím jistý jeden a to gta V s sony pulse, jsem zvědavý na cenu jelikož jenom ten headset stojí 3000,- :) u mě spokojenost tedy Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 11, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 bude, otazka je, a co?:D ked nechces hrat kinect/move(whatever) hry, tak ta to, ze si dostal kameru v cene nejak moc nepotesi... :D ... a nic. Nereaguju na to, jestli je anebo není zbytečná, o tom tato diskuze není. Reaguji na to, že srovnávat je potřeba srovnatelné, takže nelze říct, že PS4 je o 100€ levnější než Xbox One. Není, protože ta kamera není zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ... a nic. Nereaguju na to, jestli je anebo není zbytečná, o tom tato diskuze není. Reaguji na to, že srovnávat je potřeba srovnatelné, takže nelze říct, že PS4 je o 100€ levnější než Xbox One. Není, protože ta kamera není zadarmo. zrovnavat je potreba v perspektive, nie zrovnatelne.. proste, ak ako hrac kameru nevyuzijes, to ze nieco stoji je ti uplne ukradnute, kedze preto musis zaplatit viac.. to je vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.