Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

• Moderators

Kdyby měl dnes někdo PS4 v nějakém bundlu (s kamerkou, druhým DS4 a KZ, nebo s Knackem nebo jakýkoliv jiný) a měl ho proti své vůli, nabízím výměnu za PS4 (non-bundle) +můj doplatek, aby se vám vrátila ujma, kterou jste byli podmíněni za odběr konzole :-)

Případně toto příslušenství od vás odkoupím, kdyžtak PM co máte a kolik za to.

P.S. Podmínka je nerozbalená krabice s konzolí a max. do konce víkendu.

P.P.S. Konzoli nabízím samozřejmě také v nerozbaleném stavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak česká pošta zatím nezklamala, JRC odesílalo včera a můj balík (Na poštu, u kterého garantují dodání druhý prac. den), zatím nemají. Ale jiný balík co taky byl odeslán včera měli. A jelikož za přepážkou byla líná, protivná, lemra. Tak jsem se s ní tam pohádal a řekl ji, že se ani nedivím, že jim to tam moc nefunguje, pokud tam berou lidi jako je ona. (chodím tam často a něco takového jsem ji chtěl říct už dávno, být tam jiná, tak ani neceknu, bo vím, že za to nemůžou ty za přepážkou)

Odkaz ke komentáři

Tak česká pošta zatím nezklamala, JRC odesílalo včera a můj balík (Na poštu, u kterého garantují dodání druhý prac. den), zatím nemají. Ale jiný balík co taky byl odeslán včera měli. A jelikož za přepážkou byla líná, protivná, lemra. Tak jsem se s ní tam pohádal a řekl ji, že se ani nedivím, že jim to tam moc nefunguje, pokud tam berou lidi jako je ona. (chodím tam často a něco takového jsem ji chtěl říct už dávno, být tam jiná, tak ani neceknu, bo vím, že za to nemůžou ty za přepážkou)

No podle me zkusenosti s postou ten balik byva druhy den v rozvozovem aute a ten nejdriv zkusi dorucit a pak ho teprve hodi na postu, coz byva az nekdy po ctvrty hod nejdrive, tak treba jeste dojde...U me pro zmenu PPL napsal ze dorazi po treti a prej mi rano volali, ale kecaj nikdo nevolal :)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• Moderators

To mi chceš říct, že když si ji od tebe za těch 25.000 Kč co ji vystavuješ na Aukru koupím a rozhodnu se pro ni zítra za tebou do Ostravy zajet, že mi ji ani nebudeš schopen dát? No to je vážně hnus :ziped:

Jinak mě oba balíky do ruky ze dvou různých míst dnes došly bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu