mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Jak tady někdo psal, tak zkus navštívit elektro obchody. EW, Datart nebo Okay. Možná někde narazíš na volně prodejné kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Díky za info !!! :cheesygrin:zajímalo by že kdy to ew posle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 zeptej se headhota nebo zavolej přímo na info linku EW a řekni jim číslo objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 zeptej se headhota nebo zavolej přímo na info linku EW a řekni jim číslo objednávky. Volal jsem tam 3 a pokaždé mi řekli něco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Kurde chlapi, já vám tak závidím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak kluci velká gratulace a ať nemáte vadné kusy.. Jinak jak to vypadalo z půláku http://www.eurogamer.cz/articles/2013-12-13-fotky-z-plnoky-ps4-v-praze-a-bratislav-za-uasti-600-lidi-a-celebrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 tak já už mám uvnitř 1TB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 tak já už mám uvnitř 1TB :)Ty vole:D cos tam nacpal SSD? Jakou značku a kolik to stálo...jsi zdvojnásobil ceny PSka ne:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 ty 2,5" 1TB disky jsou docela drahé :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Gameexpres má nějaké kusy v jejich udělaném bundlu s hrama za 17,5(je to normální cena v porovnání,co v bundlu je).Jinak zajdi do Okay,euronics a podobnejch elekter. Za 17,5... krásnej výsměch. Nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 A jinak jsem koukal a zaplňují se inzeráty na bazos.cz ale ty pálky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 kupuju PSko i kvůli ceně HW na kterém lze hrát hry, za ty prachy už to moc smyslu nedává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 koukam,ze na aukru se toci hrozny prachy za ps4 az mam nutkani tu svoji prodat za 15 a vice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Kdyby měl dnes někdo PS4 v nějakém bundlu (s kamerkou, druhým DS4 a KZ, nebo s Knackem nebo jakýkoliv jiný) a měl ho proti své vůli, nabízím výměnu za PS4 (non-bundle) +můj doplatek, aby se vám vrátila ujma, kterou jste byli podmíněni za odběr konzole :-) Případně toto příslušenství od vás odkoupím, kdyžtak PM co máte a kolik za to. P.S. Podmínka je nerozbalená krabice s konzolí a max. do konce víkendu. P.P.S. Konzoli nabízím samozřejmě také v nerozbaleném stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ahoj, na aukru jsem našel "normální nabídku" na PS4.Odkaz je zde. http://aukro.cz/playstation-4-500-gb-uplne-novy-2-roky-zar-cr-i3796456025.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jsem nakonec vyhrál já, CZC jsem zrušil - objednán Bundle killzone, kamera, 2x DS za 12302 Kč. Příští týden doma. )) Magic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jsem nakonec vyhrál já, CZC jsem zrušil - objednán Bundle killzone, kamera, 2x DS za 12302 Kč. Příští týden doma. )) Magic.Tak to je super cena, tak ať ti to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jsem nakonec vyhrál já, CZC jsem zrušil - objednán Bundle killzone, kamera, 2x DS za 12302 Kč. Příští týden doma. )) Magic. a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak česká pošta zatím nezklamala, JRC odesílalo včera a můj balík (Na poštu, u kterého garantují dodání druhý prac. den), zatím nemají. Ale jiný balík co taky byl odeslán včera měli. A jelikož za přepážkou byla líná, protivná, lemra. Tak jsem se s ní tam pohádal a řekl ji, že se ani nedivím, že jim to tam moc nefunguje, pokud tam berou lidi jako je ona. (chodím tam často a něco takového jsem ji chtěl říct už dávno, být tam jiná, tak ani neceknu, bo vím, že za to nemůžou ty za přepážkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak česká pošta zatím nezklamala, JRC odesílalo včera a můj balík (Na poštu, u kterého garantují dodání druhý prac. den), zatím nemají. Ale jiný balík co taky byl odeslán včera měli. A jelikož za přepážkou byla líná, protivná, lemra. Tak jsem se s ní tam pohádal a řekl ji, že se ani nedivím, že jim to tam moc nefunguje, pokud tam berou lidi jako je ona. (chodím tam často a něco takového jsem ji chtěl říct už dávno, být tam jiná, tak ani neceknu, bo vím, že za to nemůžou ty za přepážkou) No podle me zkusenosti s postou ten balik byva druhy den v rozvozovem aute a ten nejdriv zkusi dorucit a pak ho teprve hodi na postu, coz byva az nekdy po ctvrty hod nejdrive, tak treba jeste dojde...U me pro zmenu PPL napsal ze dorazi po treti a prej mi rano volali, ale kecaj nikdo nevolal :) Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak česká pošta zatím nezklamala, JRC odesílalo včera a můj balík (Na poštu, u kterého garantují dodání druhý prac. den), zatím nemají. Ale jiný balík co taky byl odeslán včera měli. A jelikož za přepážkou byla líná, protivná, lemra. Tak jsem se s ní tam pohádal a řekl ji, že se ani nedivím, že jim to tam moc nefunguje, pokud tam berou lidi jako je ona. (chodím tam často a něco takového jsem ji chtěl říct už dávno, být tam jiná, tak ani neceknu, bo vím, že za to nemůžou ty za přepážkou) To mi chceš říct, že když si ji od tebe za těch 25.000 Kč co ji vystavuješ na Aukru koupím a rozhodnu se pro ni zítra za tebou do Ostravy zajet, že mi ji ani nebudeš schopen dát? No to je vážně hnus :ziped: Jinak mě oba balíky do ruky ze dvou různých míst dnes došly bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Jn česká pošta mě taky strašně vytáčí :(. Njn počkám do pondělí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 koukám, že Datart má asi kusy navíc, mají na centrálním skladě volné kousky k dispozici. 12990 za bundle s Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abba Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 koukám, že Datart má asi kusy navíc, mají na centrálním skladě volné kousky k dispozici. 12990 za bundle s Killzone Jo hnedle jsem nabídky využil. Čekám jestli na mě vyjde řada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Koukám na to hodně zajímavý... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.