Deyw Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 no jeste, ze stahnu 15gb za 30minut...jinak by me to sralo hodne.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Asi tak, já nedávno navýšil rychlost na 60 Mbit tak si taky libuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 všechna čest, každopádně jestli se mi to podaří stáhnout, tak ráno před odjezdem na dovču vytvořím postavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Tyjo, tak to propasnes skoro všechnu Betu na dovce :). Ale dovca lepší, vyměnil bych hned. Já už mám po dovoleny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moff Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 https://account.sonyentertainmentnetwork.com a zadat kod, kdo driv prijde ten driv mele :-) D6KM-88NB-8LCT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Tyjo, tak to propasnes skoro všechnu Betu na dovce :). Ale dovca lepší, vyměnil bych hned. Já už mám po dovoleny :D Já mám krátkou dovolenou. od středy do neděle to budu hrát prakticky každý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Tak jsem zahrál dvě mise a jako prozatím noc moc...příjde mi to jako dost nudná střílečka + děsně mě štve, že nejdou přeskakovat animace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Já mám krátkou dovolenou. od středy do neděle to budu hrát prakticky každý den Tak to pak jo, aspoň to trochu vyzkousis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 jop, vyzkouším, no nic, asi se na ten redeem vyprdnu a zkusím to tak za hodinu, dvě, snad se to PSN trochu vzpamatuje až se mi podaří rozchodit stahování, tak tu hodím 4 kódy, které mám ještě k dispozici, pokud by chtěl někdo přednostně klíč, tak mi pošlete PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Celej den se tesim na sedmou hodinu, az si zapnu betu a je kolem toho nakonec takovejch problemu, psn pada, bungie.net taky v jednu chvili pretizenej. Ted uz sice stahuju, ale docela se to vlece a trochu jsem doufal, ze nebude potreba stahovat celou betu, ale jen cast ke spusteni a zbytek se dososa na pozadi. No nic no, tak ted jeste alespon tak hodku cekat, nez se to dostahuje no, jsem trochu zklamanej. Od patka do nedele jsem celej den v praci, takze si to ani nestihnu pres vikend zahrat, pak zas bude nejak udrzba. No moc si teda Destiny nevyzkousim :( Snad alespon konecne pochopim hype kolem tehle hry :D Jinak mam jeste taky kdyztak dva kody k dispozici, takze kdo ma zajem, tak mi piste do PM ;) Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem DeSmond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Hurá, po dvouhodinové šichtě jsem to nahodil, už sosám. Přihlásil se jeden šťastlivec o Redeem kód, takže tady hážu 3 nepoužité klíče: 3ACF-7FN7-AJHJ HFT7-RMNC-MT6J 6JBA-47N6-ARMM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Mam tu radu pro PS3 hrace kteri si chcou vyzkouset betu. Vytvorte si novy PSN ucet a jako zemi zvolte Qatar. Pote bezte do PS Store a predobjednejte si Destiny (Nebude to po vas chtit dobiti penezenky). Potvrdte predobjednavku-Confirm pre-order- a v download listu se vam objevi polozky a jednou z nich je i beta. Tak uz jen stahnete a hrajte :) . Jen pro info nezadavejte tam svoji kreditku nebo pri vydani hry vam to sezere prachy. Mozna to takto funguje i na PS4, ale nemuzu zarucit nemam moznost vyzkouset. Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 ja jsem na tom s dovolenou stejne.. :D dneska stahnu, nainstaluju.. a zahraju pristi vikend.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Tady je kdyžtak ještě jeden kod: KCL8-GQN8-BM63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Tak to jsem z toho jelen...zkusil jsem některé z vašich kodu na bungie.net a oni tam mají 9 místné kody, takže píšou, že je invalid .-) Takže se to asi zadává jine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Jo taky zkouším a nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Jsou to už vygenerovane kódy ;) takže přímo do psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Kdyžtak pokud chcete a nemate kod muzete si to predobjednat na qatar-skym PSN (tam nepotrebujete ani kartu na predobjednavku) viz tady - hru zdarma nedostanete ale betu jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 nepsal jsem to o par postu vyse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Sakra manželka už spí, takže na PS4 se nedostanu :-) Škoda, že to nejde po netu. VPSN na netu jsem nic nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Jo já to aktivoval na internetu v pohodě jsi na ps store tam dej redeem code a dej to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Prosím pište k tomu na jakou konzoli to je. Potřebuji ps3 verzi nemá někdo volnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Kody do bety 87CC-8NND-2RE8 HRJE-EHNR-92L4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Neměl by prosím někdo navíc jeden kód do bety ps4? Díííííky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One1468628515 Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Také by se mi jeden hodil. :) Díky (PS4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.