tlx_man Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Tak dubnová nabídka je venku http://xboxweb.cz/hitman-absolution-a-deadlight-v-dubnu-zdarma/ podle mě lepší než březen 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Lákavá nabídka na měsíc lásky: - Dust: An Elysian Tail - Saints Row: The Third Snad to nebude jen pro US xD http://majornelson.com/2014/04/30/xbox-live-gold-members-get-dust-an-elysian-tail-and-saints-row-the-third-free-in-may/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Lákavá nabídka na měsíc lásky:- Dust: An Elysian Tail - Saints Row: The Third Snad to nebude jen pro US xD http://majornelson.com/2014/04/30/xbox-live-gold-members-get-dust-an-elysian-tail-and-saints-row-the-third-free-in-may/ není to jen pro US je to pro všechny uživatele s GOLD učtem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Dark Souls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Tento měsíc je výročí a ohlášené jsou následující hry: - Dark Souls - Charlie Murder a bonusovka Super Street Fighter IV: Arcade Edition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euronymous Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Dotaz k možnosti stažení her "games for gold" stačí tento kupón či to chce ten měsíční a více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Omlouvám se za hloupej dotaz ale už dlouho nemám xbox plánuji znovu koupi ale vím že byly zrušeny ty MS pointy dá se ted zakoupit něco jiného díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 Ted se nakupuje za realne penize bud pres kreditku nebo pomoci predplacenych karet kteryma si dobijes svuj ucet napriklad tohle http://aukro.cz/xbox-live-kredit-1500kc-i4301320826.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Dotaz k možnosti stažení her "games for gold" stačí tento kupón či to chce ten měsíční a více? Měšic, nebo víc, tohle jsou jen trialy (zkušební předplatné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 A na co se těšit od zítřka??? No, po posledních dvou měsících mi to přijde trošku ubohé, ale "darovanému koni na zuby nekókej" ;) Na červen jsou přichystané následující tituly: Gotham City Impostors BattleBlock Theater (a prvně i pro XboxOne, ale jiné gamesky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Červenec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2014 Guacamelee je až překvapivě super hra! 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červenec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2014 A co jako? Když to není zadara na Xbox 360??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Červenec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2014 Pardon, nevšiml jsem si, že je téma jen pro 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Další měsíc další nálož (minulý stál za polovic xD) - Motocross Madness -Dishonored Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1993 Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 Na ty motorky se tesim doufam ze to uz konecne sprovozni!!!! Chcu hraaat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 já se těším na dishonored doufám že bude do te doby fungovat live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vite.cz.ek Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Další měsíc další nálož (minulý stál za polovic xD)- Motocross Madness -Dishonored Dishonored? Motorky tam mám, ale není náhodou druhá hra nějaká jiná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 dishonored bude až šestnáctého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vite.cz.ek Odesláno Srpen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2014 dishonored bude až šestnáctého Nemáš prosím náhodou taky problém s tímto? https://www.youtube.com/watch?v=ZgialL9WPMc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Nemáš prosím náhodou taky problém s tímto? https://www.youtube.com/watch?v=ZgialL9WPMc jj mám market nefunguje tak na polovině českých učtů na live ale měli by to udajně do pátku opravit tak to jsem teda zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 To uz melo byt dle nasi skvele ceske podpory hotove nejpozdeji minuly patek. Ve svete maji tento problem taky, ale tam se to okamzite resi a jako omluvy lide dostavaji kompenzace (napr. vraceni penez, nebo GOLD na mesic zdarma). Tady na to kazdej pece. Pockam jeste tyden a jestli to nedaji do kupy, migruju do UK. Tam ted lide z CR hromadne migruji a jsou spokojeni, pac tam vse funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vite.cz.ek Odesláno Srpen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2014 Mě vše fungovalo do te doby než jsem migroval do ČR, měl jsem US. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 To uz melo byt dle nasi skvele ceske podpory hotove nejpozdeji minuly patek. Ve svete maji tento problem taky, ale tam se to okamzite resi a jako omluvy lide dostavaji kompenzace (napr. vraceni penez, nebo GOLD na mesic zdarma). Tady na to kazdej pece. Pockam jeste tyden a jestli to nedaji do kupy, migruju do UK. Tam ted lide z CR hromadne migruji a jsou spokojeni, pac tam vse funguje. to je sice hezký ale zase region blok a podobný věci jsou na ♥♥♥♥♥ pokud máš uk či us učet v česku :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 A problém nemá jen xbox ale i mobilní platforma windows xD taky nelze nakupovat... prý celkově měsíční odstávka... kdy že to začalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 CZ Live už funguje tak rychle stahovat co jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.