Rastar Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Zdravím,mám xbox 360 a kdosik mi říkal že na xboxu s RGH můžu i tak hrát po internetu ale jenom s těma lidma kteří mají RGH. Nevíte někdo jak na to ? Lidí co mají flashnutou konzoli je dost a třeba takovou forzu bych si rád zahrál. Díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 http://console-forum.net/tema/153337-teamfsd-jqe360-link-hrajte-stazene-hry-po-internetu-zdarma-neni-treba-pc tam všechno je ;) P.S.: nezaměňuj prosimtě RGH za flash... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rastar Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 promin moc se v tom nevyznám. A ten freestyle 3 mám, a registrovaný tam taky jsem :) nějak jsem nepřišel ale jak to mám udělat třeba ve forze :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games tady jsou podporovaný hry a jediná Forza 2 se dá hrát jako mulťák na RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 čus, hry který se dají hrát přes net s upravenou RGH konzolí musejí obsahovat tzv. system link. Veškeré hry najdeš na http://link.jqe360.com/ , kde taky musíš být registrován, pokud chceš hrát přes FS3. V současné době mají bohužel problémy a často jim to padá. Proto se vracíme (snad jen na čas) k hraní přes XBSLink (je potřeba PC, kde XBSLink běží). Můžeš se podívat na www.xbslink-online.cz kde se domlouváme na hraní a určitě ti i někdo poradí, jak na to. Najdeš tam taky spoustu návodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin5504 Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Ahojte, je potreba pre hranie verejna IP adresa? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielwatson Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Cau mám xbox Slim z JTAG a keby som si platil live iba kvoli niakym hrám a kupil by som si origošku tak by som si mohol zahrať cez live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Bohuzel ne. S rgh ci jtag se na live nepripojis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielwatson Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Škoda no ale dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Ano jde se připojit na xbox live ale pokud máš chuť platit 20$ na jeden den (cca 400,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 S rgh? A jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielwatson Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Vážne pretože moja sestrenica ktorá tiež vlastní xbox ale hraje cez live a kupuje si iba origošky platí cca 7 eur za mesiac ? Tak ja som to chcel iba vedieť pretože ma zaujímalo či by som si z nou niakym sposobom cez live nezahral tak ako to je prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Na konzolích s RGH je možnost rozšíření na dual NAND pomocí Xecuter DemoN, kde pak možnost využití služby Xbox LIVE je. Více informací je v článku o RGH v sekci Otázky a odpovědi JTAG/RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 V případě, že je v konzoli současně instalován DUAL NAND lze i nadále využívat možnosti připojení ke službám XBLive a to za stejných podmínek, jako s každou jinou konzolí (příspěvky typu, že to nelze anebo že to stojí 400 Kč /den jsou nesmysly). ///EDIT: Rendis byl rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 27, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 XeJuicy velice pravděpodobně mluvil o službě Xbox Live Stealth, tam se totiž skutečně platí za den. Jestli ale funguje opravdu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 O něčem podobném jxem neměl ani ponětí, že by vůbec mohlo existovat, navíc taková zlodějina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) Ano, funguje ;) Využívám jí ;) je to drahé ale koupil jsem si "Lifetime Token" (Navždy) Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem XeJuicY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Můžeš to trošku rozepsat ??? Kolik stojí "Lifetime" ? - na webu mají jen 1,3,7 a 31 Days ? Funguje to na všechny gamesy nebo jen na vybrané ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 (upraveno) Funguje na všechny hry (y) Funguje to tak že to obe*ere xbox live aby si se mohl připojit a nedostal automaticky ban a Lifetime si musíš domluvit s majitelem serveru nebo sellerama ;) btw. Nemůžeš si v blízké době koupit Lifetime protože všechny AIMy sellerů jsou hacklé. lifetime stojí 700$ v přepočtu 13800 kč Upraveno Březen 8, 2014 uživatelem XeJuicY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 8, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 To je teda solidní zlodějina... Za tu cenu se IMHO mnohem víc vyplatí flash v Xku a kupovat Gold na 12 měsíců za 40$ (~790kč). I když já osobně bych nekoupil ani to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Mě to stálo 0.01$ :D Mam takový trik že to udělá slevu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Ale pokud máte stealth a jste online nesmíte zapnout žádné Homebrew věci jako je XeXMenu, dashlaunch ;) Musíte nejdřív zapnout pak udělat co chcete a pak se přihlásit až na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Tak lidi :D Mám svůj vlastní server :D Podobnej jako Xbox Live Stealth :D Ale levnější ;) a pro kámoše zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 To je teda solidní zlodějina... Za tu cenu se IMHO mnohem víc vyplatí flash v Xku a kupovat Gold na 12 měsíců za 40$ (~790kč). I když já osobně bych nekoupil ani to :D :blejt:.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.