Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, chlapi, potřeboval bych potvrdit jednu věc, abych náhodou neuvedl kupujícího v omyl. Chystám se prodat svojí PS4. V ní nechám svůj účet, protože už chci s hraním skončit nadobro a věnovat se jiným věcem, a jde mi o to, že tam je spousta her z ps+ na tom mém účtu. Kupující už mi psal, že má svůj PSN účet, takže si tam přidá samozřejmě svůj účet. A otázka zní, jestli mu pak půjdou hrát všechny ty hry, které jsem dostal já v rámci ps+ na tom mém účtu, když si koupí ps+ na ten svůj účet? Můj účet je v konzoli samozřejmě nastaven jako primární, stejně tak si přidá jako primární on ten svůj účet. Na mém účtu již není aktivní ps+, takže všechny hry z ps+ jsou momentálně zamčené. Odemknou se pokud si koupí ps+ na ten jeho účet? Jsem přesvědčený, že ano, ale chtěl bych mít jistotu, že tomu tak opravdu je.

Předem děkuji za odpověď

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu