maTTew Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Je to na prd v tom září. Čekal jsem, že alespoň jedna z her mi bude povědomá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 no ale je fakt ze ta Lara Croft byla gut takze to bude kompenzace hnusem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 lara byla good ? :D já jsem si to ani nestáhl :D :D btw. něco málo tam vypadá dobře... největší škoda je že Battleblock Theater není na PS... nebo alespoň kdyby udělali pokračování. Lepší hru jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Minule jsme dostali Rocket Leage, což je teď hit a hodně se to hraje. Je to zábava a my jí dostali zdarma. Takže je jasné, že teď to nebude nic extra. Já si bohužel nic z toho nestáhnu... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 pro me Lara good byla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 tak ten rocket me mrzí.... zrovan jsem na nej koukal na storu ze je za 550 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 tak hlavne rocket byla easy platina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Souhlas :D jediná trofej naprd byla ta, jak si měl ujet 500km s jedněma kolama :D mě to naskočilo už při 80ti cca :D nechal jsem jezdit autíčko dokolečka přes noc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 ja pouzil gumicku,pohar a pantofel a ono to jezdilo samo a za 4 hodiny me nepritomnosti tam byla trophy. Kdyby ta trophy nebyla v online glitchet,tak by ji kazdy ziskal v pohode. Kdo by hral offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Můžu s váma jen souhlasit Rocket největší Pecka. A hlavně moje první Platinovka :-D Tak mě to chytlo,že jsem si koupil i DLC :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Neni celkem tezky se poruznu dostat vubec k mici? :) kazdopadnr je to pecka a lara je taky fajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 dneska nahodili zajímavé slevy, třeba trine oba dva díly za 275czk, stačí pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 ahojky potrebval bych poradit kde zrusim ucet karty na ps4 pres kterou sem jsem si kupoval na ps store hry dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 prihlasis se do ps store na webu - account settings - wallet - delete u karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 diky moc a na ps4 to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 na ps4 to podle me nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Srpen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 ok diky moc jsi mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 28, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2015 aaischa: Jde ;-) http://bit.ly/1F49WuN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2015 Nu tak super zas vim neco novyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Na storku uz jsou plus hry, ale musite je vyhledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 tento mesic je nikdo hledat nebude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 asi tak...ja maximalne vyuziju nejakou tu slevu z psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 To grow home je celkem dobra odreagovacka, ale ubisoft v optimalizaci nezklamal takova hra a stejne to na 30 fps snad nejede obzvlaste, kdyz uz jste ve vetsi vysce a mate tam vic ostruvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Pro vitu par fajne her, na ps4ki relax vecicky, nic moc lepdiho clovek nrmuze moc cekat zatim ac bych se nezlobil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 Zdarec, chlapi, potřeboval bych potvrdit jednu věc, abych náhodou neuvedl kupujícího v omyl. Chystám se prodat svojí PS4. V ní nechám svůj účet, protože už chci s hraním skončit nadobro a věnovat se jiným věcem, a jde mi o to, že tam je spousta her z ps+ na tom mém účtu. Kupující už mi psal, že má svůj PSN účet, takže si tam přidá samozřejmě svůj účet. A otázka zní, jestli mu pak půjdou hrát všechny ty hry, které jsem dostal já v rámci ps+ na tom mém účtu, když si koupí ps+ na ten svůj účet? Můj účet je v konzoli samozřejmě nastaven jako primární, stejně tak si přidá jako primární on ten svůj účet. Na mém účtu již není aktivní ps+, takže všechny hry z ps+ jsou momentálně zamčené. Odemknou se pokud si koupí ps+ na ten jeho účet? Jsem přesvědčený, že ano, ale chtěl bych mít jistotu, že tomu tak opravdu je. Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.