Susperian Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Právě, že já jsem to automatické stáhnutí zrušil a zmizel mi i ten znak Pluska co je u nicku. Hru jsem normálně zapnul. Ale už mi to asi došlo. Mám totiž dva účty ještě mám americký a ten mám plusko až do 15 tuším, takže to bude asi tím. Ale je divné, že Resogun jsem stáhnul přes český účet, kde mi plusku vypršelo a hra stále funguje. Asi to bude tím americkým. Až mi vyprší i ten, tak to asi už nepůjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 No to se neresi pokud mas plusko i na jinym jakymkoliv primarnim ucte tak ten se pocita na celou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Trochu mě zaráží, že nejde přes webovou verzi prodloužit PSN+, sice mi končí až 20. června, ale dopředu to prostě prodloužit nejde, kdežto u PSN na PS3 a 4 to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Trochu mě zaráží, že nejde přes webovou verzi prodloužit PSN+, sice mi končí až 20. června, ale dopředu to prostě prodloužit nejde, kdežto u PSN na PS3 a 4 to jde. Já tam sice přes PC vidím u všeho "purchased", ale když jsem kliknul na to roční předplatné, tak se to tvářilo, že dalším klikáním bych to normálně koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 mě se objeví po rozkliknutí tlačítko "Choose a version" a když na něj kliknu tak se tam objeví trojice tlačítek "Download subscription" a nestane se nic, ať klikám na co chcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smeti Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Ahoj jsem novým uživatelem PS4, vždy jsem patřil do komunity Xboxu... Chtěl bych Vás tímto poprosit o vysvětlení jaký účet volit a co když jsem si zadal CZ, jde to změnit a důvody proč to měnit a jak toho docílit této změny + porovnání co je na tom a co na CZ chybí. Děkuji je tady o tom dost, ale byl bych moc vděčný, kdyby mi aspoň někdo zkusil srozumitelně přes SZ vysvětlit tyto nejasnosti. Velmi rád se potom podělím a pomohu zase dál. Ale potřeboval bych hodně věcí objasnit. Poté snad budu i já Vám nápomocen. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) No nezmenis to jedine novej ucet jako takovej. A chybi tam v ramci PS4 hlavne aplikace na video jako netflix atp. (ty stejne u nas nejdou) jediny co nam chybi a funguje to i u nas. tj. IGN app. Pak na vitu chybi toho hodne a jsou jiny Playstation + tituly. U ps4 PS+ free her se to nemeni vsechny regiony maji stejny hry. A vyhoda CZ pluska muzes pouzit ty PSN karty (Gift cards a PS+ predplatny) co u nas prodavaji napr v JRC a Sony to na jinych regionech nejde stejne tak nemuze pouzit PSN kartu odjinud tady. No a jeste se meni ceny na UK,US,CZ,JP jsou vsude uplne jiny ceny. Ale tak dig. edice her se vetsinou hluboce nevyplati. Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Digitálky se vyplatí ve slevách, ale furt něco slevňují, tak digitálky AAA her se obvykle nevyplatí nové, spíše inide hry, popř. PSN+ hry zadara, že? Osobně mám trvale dva účty. CZ jako primární a US jako druhý (o den dřív vycházejí třeba dema nebo jsou dema, které na CZ store ani nejsou). Bohužel je to komplikovanější s nákupem na US store, takže stejně ti asi nezbyde, než mít CZ účet na potentovaném CZ PSN, které je jak z třetího světa. Je docela humus jaký je rozdíl mezi US a CZ PSNkem, tedy hlavně na PS4, PS3 to má mnohem lepší, hlavně tam je položka dema, což u PS4 store chybí, člověk aby si to dohledával extra, proto raději některé věci stahuju z US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Myslel jsem AAA tituly tak indie jsou za par stovek to neberu jako nejakou palku pres penezenku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) Playstation Plus - US Free hry (Cervenec) http://blog.us.playstation.com/2014/06/25/ps-plus-julys-free-game-lineup-goes-live-tuesday/ EU Odkaz http://blog.eu.playstation.com/2014/06/25/playstation-plus-july-strider-dead-space-3-towerfall-ascension/ TowerFall Ascension (PS4) Strider (PS4) Dead Space 3 (PS3) Vessel (PS3) Muramasa Rebirth (PS Vita) US / Lego Batman (PS Vita) EU Doki-Doki Universe (PS Vita) Hry jsou to slusny jen doki doki je na ♥♥♥♥♥ a stridera mam :( a towerfall zas nema multiplayer coz je fakt divny. Ale coz je to free :D Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Doki-Doki mám na PS4 už koupenou, hraje to přítelkyně, osobně mě Strider nějak nepotěšil, ale ani neurazil. Minulý měsíc byl teda lepší, Trine 2 mám rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Co mě dnes docela naštvalo je, že se mi automaticky prodloužilo PS+ i přes to, že jsem na PS4 vypnul - Automatical Renewal. Já blázen jsem si myslel, že to platí všeobecně pro všechny platformy. Bohužel asi né, protože na Vitě, ani na PS3 jsem auto. renewal nezrušil. Jinak si to nedovedu vysvětlit, každopádně bych za to Sony nejraději lištil. Takové ždímání peněz z nepozornosti uživatelů. Takže pro všechny ostatní - bacha na to !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 o kolik se ti to prodlouzilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Nejspis prave jen o mesic, coz je nejmene vyhodne... [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Jj o měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 to je divné, nastavuješ to snad pro svůj profil a né pro každou konzoli, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Pokud na store neplatíš často, tak se asi pro jistotu vyplatí, smazat si údaje o kartě.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 to je divné, nastavuješ to snad pro svůj profil a né pro každou konzoli, ne? ja jsem na ps4 zadne udaje nezadavala,ale presto mohu platit. Billing je natvrdo spojene s uctem a je jedno na jake platforme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Co myslíte že bude teď v plusku? Zatím sony docela otálí s tím oznámením, navíc údajně prej tehle měsíc si má vybrat každý :wohow: těžko říct jak to bude nakonec. Nejčastěji se skloňuje hra FLOW, potom bohužel nějaká další hra ze série PixelJunk(monster nebo tak nějak) z těch první AAA her se nabízí přímo Asasín Blag Flag či knak. Hodně lidi i sází na tu bojovku co vyšla zkraje na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Podle docasneho chovani Sony bych to videl na pac-mana [emoji1]... Ale osobne bych uvital treba Black Flag nebo Killzone.... Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Jediná dobrá hra v plusku bylo outlast, jinak nic. Ale asi si od září pořídím plusko, pokud tam budou AAA hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 AC4 bych necekal, ne v prvnich mesicich, osobne tipuji knack nebo killzone...tedy, tipuji to v prvnich dvou mesicich s AAA hrami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tak uvidíme no , nezbývá než čekat, velké šance dávám právě AC:Blag Flag , Thief , Injustice co se týče prvních AAA her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Jediná dobrá hra v plusku bylo outlast, jinak nic.Ale asi si od září pořídím plusko, pokud tam budou AAA hry. To nesouhlasím, ještě bych přidal Contrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Trine 2 super taky a Stick it to the man bylo taky moc fajn.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.