subtitles017 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/10/01/playstation-plus-october-driveclub-spelunky-dust-elysian-tale/ Leaving PS Plus: 8th October: Velocity 2X 8th October: Sportsfriends 8th October: PlayStation Battle Royale 8th October: Hoard 8th October: TxK 8th October: Joe Danger VITA Entering PS Plus: 8th October: Batman: Arkham Asylum (PS3) 8th / 10th October: DRIVECLUB PlayStation Plus Edition (PS4) 8th October: Dust: An Elysian Tail (PS4) 8th October: Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3) 8th October: Pix the Cat (PS Vita/PS4 Cross Buy) 8th October: Rainbow Moon (PS Vita/PS3 Cross Buy) 8th October: Spelunky (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Jako bych to neříkal... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ten Dust vypadá hodně dobře. Driveclub stále přemýšlím zda se spokojím s tou osekanou verzí nebo ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Tak to máme 4 hry na PS4 super =) Driveclub,Dust,Pix the cat, Spelunky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Spelunky a Dust vypadaji dobre! Driveclub o tom nemluvim protoze to neberu jako pluskovou hru (mam predobjednano muzem pak vytvorit club :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Ahoj, aktualizoval jsem první příspěvek a doplnil archiv her pro 2014. Už tady moc často nejsem, takže pokud by někdo chtěl doplnit info do prvního příspěvku, napište mi pm. Díky a sorry za ot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Chci se zeptat, kdyz koupim pres ebay napriklad z UK 365 plusko pujde i na cesky ucet? Nsebo bych si musel udelat UK ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Půjde Ti pouze na UK účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 (upraveno) Sakrys. Doufal jsem ze by to mohlo byt jako eu ucet. Takze musim na cesky ucet jedine koupiit u nas nebo pres ps4. Prave sem koukal na ebay,ze se tam daji sehnat zajimavy ceny na aukcich. Jeste se zepzam. Kdyz koupim 90 d3nni cesky plus ucet budu moct mit take ty hry zdarma co jsoi kazdy mesic? Upraveno Říjen 6, 2014 uživatelem lemiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jojo budeš je mít, jen po vypršení předplatného Ti ty hry nepůjdou, dokud si PS+ znovu neobnovíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 nebo si muzes udelat novy ucet (UK ucet) tam si to zadat a dat si ho jako primarni pak se to plusko sdílí v rámci konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Nehledě na to,že tě to tam stojí na rok jen 50$ (1100 Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 1100 je asi o 100 lepsi cena nez normalne mam pocit. Ale vyplati se pockat na nejakou akci/slevu (viz prvni prispevek v tematu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ddraig Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Pokouším se aktivovat si 14 denní trial a skončil jsem u zadávání karty. Kreditku nemám a debetní mi to nebere. Mám všechno opsané přesně tak, jak to je, ale ne. I spousta dalších lidí s tímhle má problém. Stejně se mi nelíbí, že bych tam měl dávat své údaje. Pokud jsem to správně pochopil, tak Paypal funguje jen na US účtu (mám EU), takže to nic. Jedinou možností by teda byl předplacený kupón? Když si dobiju peníze na peněženku z kupónu, tak už to po mne nebude chtít kreditku? Potřebuju si teď jen aktivovat ten trial. Do budoucna bych si na PS+ koupil voucher na rok. To po mne snad taky nebude chtít kreditku, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 (upraveno) Pokud budeš kupovat voucher na Amazonu, tak ten tam po tobě kreditku požadovat bude. Ale tam mi to normálně českou kreditku bere, jen tam mám nastavenou vymyšlenou US adresu. Pokud chceš aktivovat PS+ trial, tak to bohužel bez karty nejde. Moji kartu to na US účtu vzalo a mohl jsem PS+ trial aktivovat, ale platit sní v PS store už nešlo. Upraveno Říjen 24, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Tak koukám, že Sony takticky zareagovala na vlnu kritiky a vytasila se s parádníma hrama pro PS4 na dva měsíce dopředu. Spoustě lidí s PS4 patrně končí předplatné, tak je potřeba je nalákat na další rok :thumbup: December Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Secret Ponchos January inFAMOUS: First Light The Swapper http://blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 (upraveno) pěkny swappera sem chtel a injustice se taky hodi protoze na ucte kde sem to mel se nemuzu dostat :/ Upraveno Listopad 4, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 koukám, že si od prosince zase předplatím PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 na ten injustice se tesim, mam to sice na ps3,ale na ps4 budou vsechna dlc a hlavne konecne si zahraju se scorpionem:) Jinak lednove dlc Infamous, to je bozi, jsem cekal,az bude v akci nekde okolo 150,-,protoze je fakt kratke a zadarmo je to fakt narez. Uvidime,co nam sony pripravi za vanocni slevy. Jinak vsude se uvadi,ze toto je oficialni omluva,ze to, ze driveclub stale neni nachystan,ale vsichni vime, jake hry tedka sony davalo. A byl z toho docela hate na twitteru a na jejich foru. Zhlediska, ze Destiny svym zpusobem obchazi hrani online z nutnosti vlastnit psn+, tak se muze stat, ze v budoucnu tuto vec bude mit vice her a psn+ ztrati smysl kupovat. Sony tohle urcite sleduje (3 miliony lidi denne hraje Destiny) P.S. ano vim,ze nefunguje u destiny raid,pvp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 No žádna slava zatim.... Mohli dat treba Knack :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 bud rad co je , a neremcej :D Jeste neoznamili vitu a ps3,tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Jasná věc, aspon něco :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Ahoj už máte nové free hry na ps+ ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 je cas,ale stejne neni co stahovat, max pres pc do download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 tak krome isaaca uz tam hry jsou, ale musite je vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.