craig27 Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Asi hloupá otázka, ale když mi vyprší ps+ tak stažené hry už nemohu hrát? Mám u nich zámeček :cheesygrin: Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2015 Jen připomínám, online hraní je tento víkend dostupné i bez zakoupeného PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Jen připomínám, online hraní je tento víkend dostupné i bez zakoupeného PS+ Vztahuje se to na vsechny hry? Nekde jsem cetl ze ti co nemaji ps+ ho pres vikend dostanou...a ja furt nic nemam, ani online hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Melo by to bejt uplne pro vsechny a na vsechny hry. Aspon tak to podalo sony. Ja to bohuzel nemuzu vyzkouset, protoze ps+ mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Vztahuje se to na vsechny hry? Nekde jsem cetl ze ti co nemaji ps+ ho pres vikend dostanou...a ja furt nic nemam, ani online hrani. Ty asi myslis ze si muzes zahrat hry z igc? Na to to neni jen na online hrani nepotrebujes plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Nevim co je igc :D No myslel jsem ze tu bude jak sony dava na 14dni zkousku. Proste ze si svoje gta a tlou zahraju online :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Asi hloupá otázka, ale když mi vyprší ps+ tak stažené hry už nemohu hrát? Mám u nich zámeček :cheesygrin: Dobra otazka ;), ktera se mi ted naramne hodi. Jen bych se chtel jeste zeptat zda po znovu zaplaceni ps+ se ty zamkle hry znovu odemknou? Na PS3 jsem hraval bez pluska ale ke PS4 si ho chci poridit takze tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Dobra otazka ;), ktera se mi ted naramne hodi. Jen bych se chtel jeste zeptat zda po znovu zaplaceni ps+ se ty zamkle hry znovu odemknou? Na PS3 jsem hraval bez pluska ale ke PS4 si ho chci poridit takze tak. Ano odemknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Nevíte už co bude na plusku v únoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Zatim to nikdo nevi. Sleduj Playstation blog tam to oznamuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Tezko nikdo to jeste nezverejnil. A pokud ti nevyhovuje PS blog tak PS twitter nebo PS+ subreddit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Skoda skoda :// sleva za lizardi psn down nepude na plusko The discount will be valid from 9.00am GMT on 23rd January until 9.00am GMT on 26th January. Simply use the promotion code for a one-time 10% discount off eligible items in a total cart purchase in PlayStation Store on PS3, PS4 or via store.sonyentertainmentnetwork.com. Some exclusions do apply, including subscriptions for PS Plus, Music Unlimited and rental video content. The code must be redeemed at checkout and your discounted transaction must be completed before 9.00am on 26th January. Use the discount on hundred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 A kdyz si hru z pluska smazu a budu si ji chtit zahrat za rok pujde znovu nainstalovat zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Kdykoli budes mit aktivni ps plus muzes hru stahnout znova ;)'bude v library Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 ANO, ale jen pokud budeš mít v té době také zaplacené členství PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Oka oka dik hosi za info ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 popravde,kdyby sis skocil na stranku cislo jedna, nemusel by ses zbytecne ptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Skoda skoda :// sleva za lizardi psn down nepude na pluskoThe discount will be valid from 9.00am GMT on 23rd January until 9.00am GMT on 26th January. Simply use the promotion code for a one-time 10% discount off eligible items in a total cart purchase in PlayStation Store on PS3, PS4 or via store.sonyentertainmentnetwork.com Kua, ja mel za to, ze ta 10% sleva uz plati a bude uplatnena pri prvnim nakupu na PSN. Dnes jsem si chtel koupit UFC a DriveClub, ktere jsou ted za dobrou cenu. Nevite do kdy potrva ta akce na UFC a DC? Pokud bude az do patku, pujde na to uplatnit tech 10%, kdyz uz jsou hry ve sleve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 na usa store to maji u kazde hry zvyhodnene 10%, tu slevu vidim az kdyz na pc rozkliknu danou hru. Je tam napsano vzdy Save an extra 10% with PS PLUS. O evropske verzi jsem zatim necetl,ze by tedka mela byt sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 uvidíme jak to ohlásej pro EU O:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 tvuj prispevek ma nulovou hodnotu aka ♥♥♥♥♥ dle SONY bude aktivni sleva tento patek, takze proto se ta sleva objevovala az po rozkliknuti a ne jako vzdy predem. Takze jim to jenom blblo:D PSN members > Grab your 10% PlayStation Store discount Friday 23 tento patek cas na nakupy na us store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 ode dneska je sleva ve storu za vypadek behem Vanoc...Zkousel uz nekdo?Plati to jen pro jeden nakup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Platí to pro jeden nákup na účtu, tj. max 10 položek (víc se do košíku nevejde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Jaka je doba pro uplatneni slevy v kosiku ode dneska za vypadek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 tusim 3 dny a sleva se nevztahuje na ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.