aaischa Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 do nedele, nevstahuje se ani na preordery.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) A na slevnene se taky nestahuje ??? Treba DC . Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 na slevneny jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 do nedele, nevstahuje se ani na preordery.. A jak k si k tomu závěru dosel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/01/23/get-10-psn-discount-code/ "To recap, some exceptions do apply, including subscriptions for PS Plus, Music Unlimited, rental video content, pre-orders and transactions made on PlayStation Store via the PS Vita, PlayStation TV or PSP content" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 Jednoduše, stačí číst blog playstationu. http://blog.eu.playstation.com/2015/01/23/get-10-psn-discount-code/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Ahoj tak jsem se docetl ze v unoru bude asi zdarma na ps plus hra Theif ale nevi se jestli na ps 3 nebo ps 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 dneska má být oznámení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 kdyby to nebyl crossbuy tak me to moc nepotěší :( viz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Oznámen únor: Na konzoli PlayStation 4 to bude řecká 2D řežba Apotheon, výborná akce Transistor :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Transistor me potesil, ale toho thiefa sem doufal ze daj na ctyrku. Skoda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 transistor pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Spokojenost. Na Apotheon jsem se hodně těšil, no a nakonec ho budu mít zdarma díky PS plus. Thief na PS3 taky fajn, i když jsem doufal, že bude na PS4. Transistor jsem zkoušel u známého a i když jsem si byl celkem jistý, že mě bude bavit, z nějakého důvodu mě nebavil. Ale dám mu ještě šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Únor o proti Lednu a Prosinci je nic moc.... Ale pořád lepší než drátem do oka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Ten Apotheon vypadá jakžtakž dobře. Transistor mě asi bavit nebude. Jak už psal někdo nademnou, oproti prosinci a lednu velká slabota. Doufám, že příští měsíc se dočkáme zase nějakýho áčkovýho titulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Apotheon vypada super; uz se tesim na ty zlaty trofeje ale ten Transistor bych nejradsi ani nestahoval, kdyz si predstavim ty silene dlouhy dialogy v podobných kravinach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlumík Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Ahoj dá se někde sehnat Playstation plus 365 levněji než za těch 1299kč? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 plzensky Globus 1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Prosim vas kdy se v obchode objevi hry na unor? Mam tam porad lednove...diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 První streda v měsíci se to mění . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Dekuji mnohokrat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 na to ze sem se na transistor puvodne dost tesil, tak realita me dost sklamala, vsecko fajne , grafika pekna ale ten soubojovej system je fakt divnej, a dost nepraktickej zadny blokovani utoku ... nesedlo mi to , škoda.. a pritom predchozi bastion od nich byl fajnovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Same here jeď Rogue legacy to je pařba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.z Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Včera jsem kupoval celoroční plus za 950 v Globusu v Plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Nevíte někdo jaký hry budou v březnu na PS+ ?Nebo dá se to někde zjistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.