budulinek Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Taky to tam mam pořád placený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 vzhledem k tomu jak to natahují jsem zvědavý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 taky ho vidim za 170 ale uz kolikrat me napadlo,ze bych ho koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Tak to mám pořádný pech, protože nedávno jsem to ve slevě koupil :-( Pokud sis ho koupil a vidíš ho tam free, tak to tam nejspíš vidíš free PS3/Vita verzi. Je to totiž cross-buy. Jinak Resogun můžu vřele doporučit, koupil jsem i season pass a nelituju. Návyková věc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Už by to mohli oznámit, právě mi vypršelo roční ps+ tak jestli má cenu kupovat zas na rok už tento měsíc :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Podle me melo vyjit neco jineho a kdyz xbox predstavil gold.tak musi spichnout narychlo cim to prebijou.ja jsem za killzone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=154157330&postcount=10965 Hry na obrázku jsou Lego Marvel Super Heroes ta druhá je octoded. Není to potvrzené [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 oh my god... :D jedno horsi jak druhy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Náhodou lego jsou dobrý hry :) lehký na platinu a pro hraní s holkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 http://i.imgur.com/194z17n.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 http://i.imgur.com/194z17n.png To už je mnohem lepší výběr beru všema deseti:) aby jste se ale potom krutě nedivily realitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Co se ještě hodně skloňuje je MGS:ground zeroes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Bral bych radši to lego než ty indie hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 jak se vam libil ten Tranzistor ? dcla me prekvapilo ze mi lidi rikali,ze se jim to libi.Ja to hral jen chvilku z nutnosti abych mel aspon nejakou trofej tam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 transistor ma super graifku hezkou hudbu ale soubojovej system to totalne domrd.l ... nedohral sem, ale jinak sem mu fakt fandil.. mam rad takovyhle hry... ale ty funkce atd.. to mi fakt nesedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Mne se Transistor moc libil, zatim dohrano jednou, nekdy v budoucnu to hecnu i podruhe. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Jak si daval ty bossfighty, tam nebyla zadna blokace protiutok proste tak me dycky rozdrtily :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 No, pomoci toho systemu zastavovani casu, kdy si muzes naplanovat utoky. Ted si nejsem jist, jestli to bylo na L2/R2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 to sem dycky naplanoval, jenze kdyz byl na tahu bos, tak me dycky voddelal :D driv nez ja jeho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 http://i.imgur.com/QZGSueU.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tak tomu nevěřím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tady něco k tomu: http://www.zing.cz/novinky/26077/sony-neni-pripravena-odhalit-nove-hry-pro-ps-plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Ani já abych pravdu rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 mario na vitu.. to by byla jizda :) nechame se prekvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 hahaha , prej HL 3 . Internet se tím slušně baví. Další info dle týdeníku blesku : Playstation Russia twitter promises that March IGC will be announced today Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.