mikas_cze Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Playstation Now: aktualizace Sorry za offtopic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Marvel lego by bylo fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tak už je to oficiální:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Sni dál :-) Já bych tipnul že na PS4 to bude Olioli2 a k tomu Chariot :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 chariota bych bral :))) rek bych ze jinej mesic se to tu toliko nediskutovalo :D no sony se musi bavit kdyz sleduje co kdo pise po netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 I kdyz je to asi lakava nabidka.tak obe hry mam a byl bych poradne nasranej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Ty už je máš a já je nechci :-) Jsme na tom podobně. Mám dlouhodobě pocit že Sony záměrně vždy čeká s čím se Microsoft vytáhne, aby je to případně nestálo moc peněz. Z diskuzí i zahraničních mám často dojem že lidi ty Indie hry nemají rádi, a už nic nečekají. Samotného by mě zajímalo, kolik na tom vydělají (rozuměj, mimo náklady a následný propad koupí). Kdyby to vydělávalo dost, tak logicky bych si pak řekl, že by se na tom mohl postavit velmi dobrý obchodní model o několika úrovních členství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 mrkvošrot se ted ale s tou larou vytah ne ? na narozky ted dava dvojnasob her.. nebo neco takovyho se psalo.. to co dostanou jako jednorazovej balik za plusko je pro indie devy prej dost dobra kupa penez... rozebiral to retro city rampage dev, a u neceho jiny to samy.. prej to hodi solidni prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tipuji že se dočkáme odhalení her i na duben. Už jednou to tady bylo (prosinec a leden) a hodně by tím zalepily huby :D pokud by ta nabídka za něco stála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 mrkvošrot se ted ale s tou larou vytah ne ? na narozky ted dava dvojnasob her.. nebo neco takovyho se psalo..to co dostanou jako jednorazovej balik za plusko je pro indie devy prej dost dobra kupa penez... rozebiral to retro city rampage dev, a u neceho jiny to samy.. prej to hodi solidni prachy Microsoft stejně jako Sony škudlí a dobré hry dávají jen na X360 (stejně jako Sony na PS3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 pravda, viz posledne thief Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tipuji že se dočkáme odhalení her i na duben. Už jednou to tady bylo (prosinec a leden) a hodně by tím zalepily huby :D pokud by ta nabídka za něco stála A dovedeš si představit, kdyby oznámili dva měsíce a stálo to za houno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 No to by bylo teda veselo :wohow: stačí sledovat komenty na playstation blogu u článků či u každého videa na playstation účtě na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 uplne ve me hrklo ze by tam dali TLOU...jen to ne,nejdriv bych to radsi prodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 TLOU neee to už mám. :) Já chci The order 1886!!!! :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 dneska asi nic no :wohow: hele tak zítra už to musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Neboj dočkáš se! :hide1::thumbup: Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem shark.sea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 První středa v měsíci pokud se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 tak maji docela velky delay dost se o tom pise. Momentalne v Japonsku oznamili tyto hry: PS4 Counterspy PS4 Oddworld: New ´N´ Tasty PS4 OlliOlli PS3 Blazblue Chronophantasma PSVita Toukinden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Tak to už raději to Lego. Než tyhle ptákoviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 o tom olliolli se mluvi,ze je to tak nejak na 100% ps4/ps3/vita. Tedka uz jen cekat jestli opravdu bude dle nemeckeho psn to Lego na ps4 a octodad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 PS4 Oddworld: New ´N´ Tasty wau sem s tim. Tak to by mi stacilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Tak pokud to bude i u nás, tak u mě sony ztrácí veškerou podporu. Já chci slíbený AAA hry a ne zase tohle! Ať jdou dohajzlu už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 at se na me nikdo nezlobi ale krome toho Oddword to je s*acka za s*ackou....kdyz vemu v potaz ze mame nextgen konzoli Kdyz jsem si porizoval PS4 tak jsem si rikal ze PS+ je plus protoe tam je Driveclub a asi vychazeji zajimave bonusy ale posledni dva mesice jsem lehce znechucen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 To je hnus!!! minuly mesic ♥♥♥♥♥iny a teď budou určitě zas! Od noveho roku mam plusko a zatim tam stalo zato tak jedině Infamous FL. Kupuji si plusko jen kvuli multiplayeru!! Za chvili vychazi Btf hardline tak budu muset prodlouzit plusko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.