pilulkin Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Protože ho mají všichni kamarádi a tys ho chtěl taky, viď?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 tady je to sranda.nejdriv hate ukazte nam hry.ukazte nam hry a pak hej vemte si je do pr....e a ja uz to platit nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Ty co brečí ohledně pluska neviděli tohle . Za mě MetalDivers,Hotline miami a shovel knight. Skvele hry a jeste k tomu cross-buy se slevou :3 // Nebo jen nechapou jak tyhle hry jsou AWESOME! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Já to platím právě pro ten obsah, online momentálně nevyužívám. Nevím proč je tady tak oblíbené slovíčko HATE v asi uniniverzálním použití, pro ty kdo ho používají a neví co to znamená je to česky nenávist. Pochybuji že někdo s PS4 nenávidí SONY :dots: Nabídka minulého měsíce mně skutečně dostala, jak psal CID, uvažoval jsem jestli to budu vůbec stahovat. Tento měsíc vypadá lépe, tak to komentovat dále již nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 p.s. zajimalo by me, jak tu nekdo psal jestli tu sou vsicky socky, tak co to podle nej je :D kdo dá neco pod 10tis za konzoli - coz pro vetsinu beznejch cechu i na lepsich pracovnich pozicich porad bude treba 1/3 nebo i 1/2 platu - coz neni vůbec málo, natoz treba kdyz maj i rodinu, nebo zenu doma s prckama atd.. tak pak kazda koruna bude dulezita :) slevy v plusku viz co psal Panther vypadaj dobre :) vim o nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 (upraveno) Taky to nechápu proč každej brečí. Ps+ používám asi 8měsíců. Ještě mám předplaceno na dva roky a vůbec mi to nevadí. Ty hry co jsou zdarma fakt hrát nebudu (Chvilku jen Injustice) ale zatim si je přidávám. Online hraju max diablo a fifu + občas koupím nějakou hru v akci, takže ps+ moc nevyužito. I tak jsem spokojen! Mám rád SONY a těch 90kč měsíčně fakt neřešim. Raději jsi jednou za měsíc koupim pořádnou hru sám! Upraveno Březen 5, 2015 uživatelem RakovinaRohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Včera jsem u Valiant Hearts strávil celý den, hodně dobrá hra, za tu stovku měsíčně to stálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Já jsem včera hrál dlouho OlliOlli, platinovka bude hodně těžká záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Nevím proč je tady tak oblíbené slovíčko HATE v asi uniniverzálním použití, pro ty kdo ho používají a neví co to znamená je to česky nenávist. Pochybuji že někdo s PS4 nenávidí SONY :dots: V kontextu této diskuze bych to nepřekládal jako nenávist, ale jako silnou nespokojenost. Někteří jedinci pak nebudou s nabídkou her spokojeni nikdy a budou se tu rozčilovat každý měsíc. Je to už taková jejich přirozenost. Někteří si pak neodpustí plivnutí jedovaté sliny při každé příležitosti. A to pak budou zřejmě ti "haters gonna hate". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Já jsem včera hrál dlouho OlliOlli, platinovka bude hodně těžká záležitost. To bylo i u jedničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 masakr dotáhnout oli oli, me to pripada strasne neprakticky ovladatelny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Ten skejťák mě včera docela dobře zabavil. Ovladání stačí chytit do ruky a je to dobrý, na profi kariéru z mé strany to ale nevidím :cheesygrin: Špióna jsem hrál chvíli, zatím tedy nechci hodnotit(jednou jsem se dost zasmál) na tu válečnou hru se nedostalo, ale vzhledem k tomu, že tématika je mi velice blízká a Child of light na stejném enginu se mi líbil, určitě mě to bude bavit. Abeho jsem nehrál ale to bude libovka, taková nostalgie. Tento měsíc parádní nadílka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Souhlas, nevím na co si lidi stěžujou, 4 super hry skoro "zadarmo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 masakr dotáhnout oli oli, me to pripada strasne neprakticky ovladatelny :) Na to ovládání jsem si taky pořádně nezvyknul. Hrozný :cheesygrin: Ale svým způsobem mě to baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Musím uznat že ty hry tento měsíc opravdu nejsou špatné a dokonce ten Valiant Hearts vynikající.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Lidi potrebuju poradit. Koupil sem si pres JRC online PSplusko. Prisel mi email s kodem. Ten kod sem na psku v psn zadal do redeem code a ted mi to uz asi 10 minit nacita a nic se neda delat. Neudelal sem neco zle? PS: Komenty typu ze uz je to tu 10krat napsane si prosim nechte. Hledal sem to ale nenasel tak chci jen radu od nekoho komu to nebude vadit napsat po 11. :D dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Zkus to zkontrolovat přes PC ;) pokud by to neukazovalo, že máš PS+ zadej to přímo v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 (upraveno) Sem fakt asi tele ale.... No PS plus aktivovane neni ale kde mam vlozit ten kod? Bud sem slepy nebo fakt blby :D EDIT: ok sem slepon uz to mam :D Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem kRenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 (upraveno) Jaj sry na PC to nejde :D měl jsem za to, že můžeš zadat libovolný kód a ono je to pouze na předplacenky. Mno nic tak jinak máš možnost to zadat na PS3/Vitě? EDIT: tak ten kód by měl jít zadat i teda pře web: account - redeem prepaid card /// hodilo mě to tam když sem na store kliknul na položku Redeem codes ;) Upraveno Březen 8, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kRenzi Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Jo jo dik moc za obetovany cas ;). Uz sem to nasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Tak dneska jsem odehral prvni kapitolu Valiant hearts a musim rict ze je to pecka :) Ubisoft by se mel zamerit na tyto hry a vysrat se na Assasiny apod nesmysly ktere mu stejne nejdou :) a Abe jako by mi bylo zase 13 a hral jsem na PS1 :) tento mesic musim rict.ze za me parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Valiant jsem si taky uzil az je z toho 100% trofeji :psp: Opravdu cupr hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Pekár Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Zdravim vas mám taký problém ked si chcem aktyvovať plusko a zadávam kod ale pri potvrdeni my zmeni malé písmenka za velke doteraz som plusko aktyvoval vždy normálne ale teraz to kvôli tomu nejde nevie niekto poradiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 A děláš to přes PSN z PS4 nebo přes web ? Včera jsem zadával jeden kod pro roční PS+ na webu a proběhlo to v pořádku. Po zadání kodu tam jen zmizely pomlčky a písmena zůstala velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) tedka to zadavani je fajn,protoze clovek muze davat velka ci mala a projde to Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.