Rabb1t Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Diky moc vsem.Uz to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Take dekuji za postup na stahnuti Never alone :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 ahoj, mam dotaz, kdyz stahnu never alone z pc a dam download to ps, hra se na ps stahne, ma u sebe ale zamek a nejde spustit (navede me to do ps store ale tam uz nejde nic udelat), nejaka rada? moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 udelej resrore licences v ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohell Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 díky díky, nakonec zafungovalo nejstarší pravidlo ze všech ... vypnout a zapnout konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Zdravíčko, mám dotaz. Kdysi jsem si v PS plus stáhnul hru Dust: An Elysian Tail. Nějakou dobu jsem plusko neměl a teď jsem si řekl, že si chci hru zahrát znova, tak si plusko koupím. Hru jsem, ale z Ps vymazal. Tak jdu do download listu, že ji nainstaluju a a pak si zakoupím plusko, ale píše mi to, že licence na hru už vypršela a mám si koupit hru na storu. Co to má být? Když si hru z pluska jednou stáhnu už mi má zůstat ne? Pochybuju, že když si koupím plusko, že mi to napíše něco jiného, protože to by určitě napsalo, že si mám koupit plusko a pak hru zase stáhnout. Nebo dělám něco špatně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 no podle me si musis prvne koupit to plusko a pak si tu hru stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 no podle me si musis prvne koupit to plusko a pak si tu hru stahnout No mám strach to risknout, protože jinak plusko moc extra nechci, ale tu hru bych si rád zahrál. Ale asi to risknu, snad to bude fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Myslím, že by jsi měl postupovat jak píše Manoust. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Když ti vyprší plusko, tak ti pluskový hry zmizí z DL, tudíž si je nemůžeš stáhnout. Po obnovení pluska je budeš v DL opět mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Hru by jsi měl pořad mít v Purchase History na Storu. Koukni tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Normalne pokud si hru stahoval alespon jednou mas ji v library / popr na storu . Pokud nemas Plusko ty hry furt mas ale nemuzes je spustit / hrat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 Díky jj když jsem zaplatil plusko už to jde, jen mě zarazilo, že mě to neodkázalo na plusko, ale do storu za normal cenu. Ještě dotaz, kde zjistím kdy mi plusko vyprší? Hledal jsem to, ale nikde nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 najed na hru a dej infomartion budes tam mit expired.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 PS Plus na maj : "Teraz sa však zdá, že hry unikli priamo nemeckému PS blogu a mali by to byť: Rayman Legends (PS4/PS3), Knack (PS4), Need For Speed Rivals (PS3), Shovel Knight (PS4/PS3/PSVita), Fruit Ninja (PSVita) a Asphalt Injection (PSVita)." ..... no dufam ze to bude pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 To by neznelo vubec spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Knacka beru vsemi deseti, jen skoda, ze Rivals nebudou i pro PS4. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Fake, Rayman není cross-buy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Proč fake, že neni cross-buy? rayman legends je ve verzich pro každou konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 To sice je, ale ještě se nestalo, že by dali stejnou hru na dvě platformy, pokud to nebyl cross-buy. Tenhle seznam bude tradičně zase jen něčí vlhkej sen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Asi jo, ale toho Knacka bych taky bral. Z těch indie her už je mi na blití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 ahoj mám dotaz...právě jsem si přes PS4 koupil PS+ na rok a nechtělo to po mě žádnou kartu...zadával jsem ji už jednou při tom 14 denním PS+ zdarma a pak jsem zakazoval ty automatické nové platby...je tedy možné že i přes to se to zaplatilo? musí se znovu zakázat ty platby? a dá se někde zjistit kolik dní mi pak ještě zbývá v tom členství? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 jj karta je ulozena dokud ji rucne nesmazes v nastaveni uctu, nebo prez web v account settings jinak plusko zistis jednoduse - prez web - accuont settings - services a u ps plus je do kdy plati, a taky tam muzes zrusit automatic renewal.. jinak priste doporucuju kupovat po netu kolem 1000kč / roční predplatny např elektro kamýk to ted mělo uz podruhy behem cca 3mesicu a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 Ona se ta karta tuším ihned uloží takže stačí ji jedinkrát zadat a je to. Pokud máš automatické prodlužování nebo platby zakázané nemělo by se to po tom roce opět prodloužit,ale radši mrkni přes net do účtu. Zjistit to jde přímo v nastavení účtu v konzoli, ale přesně nvm kde. Nejjednodušší je stáhnout PS+ hru a podívat se na info o ní a tam je uvedená expirace - konec PS+ na tvém účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2015 jj karta je ulozena dokud ji rucne nesmazes v nastaveni uctu, nebo prez web v account settingsjinak plusko zistis jednoduse - prez web - accuont settings - services a u ps plus je do kdy plati, a taky tam muzes zrusit automatic renewal.. jinak priste doporucuju kupovat po netu kolem 1000kč / roční predplatny např elektro kamýk to ted mělo uz podruhy behem cca 3mesicu a tak :) koukal jsem přes pořítač na účet a opět se to tam pak povolilo ty automatické platby..nedá se tam nastavit třeba nějaké heslo, když bych chtěl něco platit, tak abych to měl jištěné ještě zadáním hesla? stejně jako to mám třeba na telefonu na Google play, že se to musí potvrdit heslem...mohl bys poslat odkaz na to elektro? teď už to zřejmě zrušeit a vrátit nejde co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.