aaischa Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 (upraveno) novej si muzes zkusit v dost prodejnach :) kdo ma maly packy asi bude za rozmery spokojenej :) starou si urco taky nekde muzes ochmatlat, bo pisni nekomu z Plzne a treba ti ukaze.. :) vydrz se urco da brat jako plus.. stara vydrzi 4 hodiny hrani v pohode, kdo ma moznost nabijet casto neresi, kdo to ma na cesty muze to pro nej bejt duvod proc poridit novou hraju vetsinou 2 hodky dene kdyz mam pracovni den tak po praci , takze mi vydrz staci ale ne kazdej to ma takhle jinak ber z druhy ruky, je jich po netu dost jenom chvili uzitejch jestli nechces stopro novinku, tak aukro, bazos... Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) To, že je v PS Plus opět ♥♥♥♥♥ fajn, ale že je středa 6.5. a pořád tam nejsou hry na stažení to už mě fakt...! Takže ne jen 6 v měsící, ale i čas, aby si člověk hlídal. To ♥♥♥♥♥ si totiž přeje zahrát manželka. Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Ani nemůžou protože zpravidla bejvá update storu někdy po 15h(stane se i krapet dřív). Kdysi to bylo dokonce až kolem 19h večer ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 No jo Japonci, taky asi začnu chodit do práce jak se mi zlíbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) To, že je v PS Plus opět ♥♥♥♥♥ fajn, ale že je středa 6.5. a pořád tam nejsou hry na stažení to už mě fakt...! Takže ne jen 6 v měsící, ale i čas, aby si člověk hlídal. To ♥♥♥♥♥ si totiž přeje zahrát manželka. To máš playstation první den? Již několik let probíhá update storu vždy ve středu odpoledne a nedělají ho Japonci, ale soudruzi v UK. Jinak od včerejška je tam už free Ether One. Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Jo, až teď jsem si zaplatil Ps Plus, kvůli hře Dust, kterou jsem si chtěl zahrát. Předtím jsem měl jen ty 14 denni verze, kdy jsem si právě stáhnul Dust. Z toho co teď vyjde mě bude asi bavit jen to Guacamale, či co to je a manželku ta spermie, nebo co to tam jezdí :) Každopádně minulý měsíc byl bídný, protože Never Alone herně byla blbost, to se na mě nezlobte. Jednoduché až amatérské a otřesné ovládání toho praku, co se týče příběhu a prolínání s tím dokumentem, tak to bylo úžasné a zatím nejlepší co zde bylo. Ale hra samotná těžký průměr. Když to srovnám třeba s konkurenčním Ori (podle mě spolu s Raymanem nejlepší plošinovka), nebo skvělé Indie Rpg Dust, nebo Oddworld (hrál jsem ale na PC) tak je to sakra rozdíl. O zbylých hrách z minulého měsíce ani radši nepíšu, protože to byly ultra sračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Lol, tak tohle je už fakt moc. Tak Guacamelee "komplet" edice jde dneska do pluska a čirou náhodou k němu po roce vychází i nový trofejový DLC... Tomu se říká dojení na vrcholové úrovni:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 přesně kvůli tý výdrži a lehkosti jsem chtěl tu novější, ale v obchodě se dá sehnat nejlevnější za 4200 + 5 her a 8GB karta Já mám obě Vity. Tu starší teď prodávám. Je pravda, že ta starší se dá sehnat celkem levně, kolem 2 tisíc v pohodě. Taky jsem to kupoval kvůli PS+ a na cesty. Ta OLED verze mi příjde taková bytelnější a líp se drží v ruce. Ale na tu novější se mi líp kouká a hlavně na ní mám ještě záruku. Když máš štěstí jako já, tak klidně koupíš na sbazaru měsíc starou (kupováno 10.4.15 u JRC) Vitu s 8 GB kartou a hrou za 2800 Kč, i s poštou. Ale nesmíš se bát a je to risk. Balík jsem otevíral pod dozorem přímo na poště a s telefonem v ruce. Novou bych si asi za ty peníze nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Bazos a osobni predani jsi li z vetsiho mesta, tak pripadne kousek dojeded a muzes vyzkouset atd v pohode :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Budu trosku OT, ale snad to nevadi. :) Kdyz mam udelanej pre-order a k uctu pridanou kreditku, tak nemusim davat "add funds", ale penize mi to automaticky strhne z kreditky, ze? Diky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 jo tak nejak by to melo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Na US storu se objevila hra AirMech Arena - je to Playstation Plus Exlusive pro PS4 a je zadarmo, na našem ani zmíňka - ale US Plusko nemám, jen české, takže mi to nejspíš nepůjde nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 udelej si us acc, dej 14dni ps plus trial gratis, a hraj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Já mám obě Vity. Tu starší teď prodávám. Je pravda, že ta starší se dá sehnat celkem levně, kolem 2 tisíc v pohodě. Taky jsem to kupoval kvůli PS+ a na cesty. Ta OLED verze mi příjde taková bytelnější a líp se drží v ruce. Ale na tu novější se mi líp kouká a hlavně na ní mám ještě záruku. Když máš štěstí jako já, tak klidně koupíš na sbazaru měsíc starou (kupováno 10.4.15 u JRC) Vitu s 8 GB kartou a hrou za 2800 Kč, i s poštou. Ale nesmíš se bát a je to risk. Balík jsem otevíral pod dozorem přímo na poště a s telefonem v ruce. Novou bych si asi za ty peníze nekoupil. takže se ti ta Slim líbí víc, co se týče displeje nebo jak to mám chápat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Chlapi nechcete se náhodou přesunout do správné sekce tam kde to má být a neřešit to tady? Už jste krapet OT... Jinak se taktéž omlouvám za mimotéma ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) ............ Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Ahoj pokud si založím nový účet na psn i na ps4 nový profil, můžu hrát tomb raidera co sem si koupil na starém profilu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Pokud ten stary profil mas porad v te Ps4 a je aktivovan jako primarni tak ANO, ale ten stary nesmis smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 díky za odpověd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 ahoj ještě jedna maličkost, pokud si hru na PS store koupím a zaplním celý harddisk můžu hru smazat a později ji znovu již bez placení stáhnout tak jak, to funguje na steamu u PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 (upraveno) Ano můžeš si jí opět stáhnout. Hra se ti automaticky přidá do download listu ;-) Hru stačí zakoupit jen jednou Upraveno Květen 15, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Hry na cerven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 potěší... celkem dobrej vyber :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Demo a kreslená kravina pro me k nicemu.Cekal bych uz nějakou tu startovní hru nebo nějaký Lego od společnosti co tvrdí ze ma nej konzoly na svete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 27, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Nooooo pánové tak dle mě opět výběr těch ,,lepších". MGS jsem chtěl koupit takže aspoň ten trošku potěší, ale upřímně další děs běs(zhruba na půl)... PS3 jakžtakž, ale ta Vita je snad jen špatnej vtip ne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.