sx2000 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 ten skuuls of the shogun je peknej tezkej,mel sem ho na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Ahoj Kluci,neporadil by někdo kde se dá koupit nejlevněji roční ps+ členství US :-) Děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 U nás asi nic zajímavýho nebude. Spíš bych sledoval BestBuy, Amazon atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Zase nic moc. Proc uz nedaj neco kvalitniho. Lego serie je docela velka, tak by neco mohlo byt dano do Store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Tak hry už jsou dostupné přímo přes PS+ sekci v obchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 ty hricky no to je hnus, to bych nechtel ani na mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 MGS už mám déle zakoupené a upřímně považuji to za nejhorší koupi, ta hra mně prostě nebaví..., ale věřím že někoho bavit bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 cela mgs serie mi moc nepadla do oka.. ale je to asi dost individualni, uvidim jak me (ne)potesi tenhle díl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 některým by se nezavděčili i kdyby tam dali zaklínače 3 :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 některým by se nezavděčili i kdyby tam dali zaklínače 3 :-) :-) :-) Přesně tak. 100 lidí, 100 chutí. Dobrý hry si člověk musí kupovat sám a ne čekat až je dostane zadarmo. Většinou nedostane. Pevně věřím, že pokud by tam opravdu dali toho Zaklínače (klidně i jinou AAA hru), tak pořád se najde dost lidí, kterým se to líbit nebude, protože ne každý má rád ten žánr, stejně jako ne každý má rád třeba střílečky nebo sportovní hry. Čekat v dnešním světě, že každý dostane přesně to co si přeje a zadarmo je stejný jako čekat, že se naše generace dožije důchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 To dobre co vyslo na Ps4 jsem krom Bloodborne uz hral. Hry jako Knack, Killzone nebo Infamous ( to jsou ty co ja neberu jako dobre) si clovek koupi z bazarku nebo z druhe ruky za par stovek. Nevidim zadny duvod mit PS+ pokud clovek nehraje multiplayer. Osobne nestiham hrat velke hry natoz nake indie hry. Jedina vec co je na PS+ fajn je zalohovani na cloud. Akorat mi prijde ubohe za to platit za 2 gb mista nekde u nich na serveru. Kazda normalni spolecnost dava svuj cloud aspon par GB zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Nic moc zase ale mgs gz je fajn kedze zachvilu vyjde phantom pain. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mixam Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Ahoj, mám takový dotaz, když si zakoupím krabicově v někde v obchodě PlayStation Plus 365 Day Subscription, musím zadávat údaje bankovního účtu na aktivaci? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Na svém účtu jen zadáš kód, který je uvnitř nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mixam Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Na svém účtu jen zadáš kód, který je uvnitř nic víc To je fajn, jsem se obával, že to bude chtít i údaje účtu jako u zkušební verze, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 Ne a zbytečně necituj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2015 ty udaje se vyplatej ... dostanes 14day trial.. muzes tam dat treba platebku od uctu co nepouzivas nebo tak :)a pak ji smazat a mas 14 dni navic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Skusil som 14 days trial na japan store, stiahol hru a zapol na master ucte a hrať mi ide ale nenacitali sa trofeje neviete preco? To plus mi ukazuje na tom sub accounte kde mam ten ps plus japan ale neukazuje plus na master ucte ci to neni v tom.Mimochodom je to hra torquel .Prosim poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 no ten japan musis mit nastaveny jako primar aby ti to slo hrat z tveho uctu. Pokud ma japan plusko tak ty ho na svem uctu mit ukazane nebudes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2015 Diki uz to funguje.Jak som zostal nalogovany na tom podúčte tak mi nenacitali trofky tak som sa odlogoval a logol na master a naraz trofky nacitalo takze super.Najlepsie na tom je ze sa tam da robit ten trial nonstop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2015 U toho Metal Gear Solid 5 pokracuje ta hra jeste nejak v ramci ps+ po tom co ta holka vyskoci z toho vrtulniku ven? Protoze po skonceni titulek nwm proc mi zustava cerna obrazovka a musim hru vzdy vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2015 no pribehove ne, je tam pak jeste par vedlejsich misi v te stejne lokaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halus1468628713 Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Ja nevedel, ze je to demoverze a pak jsem na ty titulky, kratce po navratu z hospody, cumel jak puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Demoverze to technicky není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 Není to demoverze, spíš bych to přirovnal k tomu samému co bývalo Grant Tourismo 4 a 5 Prologue je to prostě menší hra za kterou bude následovat pokračování ale se stejnou číslovkou. Příběh bude ale navazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.