Assassin Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Taky jsem zkusil ten mouse craft, teda já osobně ne, byl u mě synovec a vydržel u toho pár hodin sedět občas jsem to jedním okem sledoval a přišlo mi to jako švanda. Rozhodně to vyzkouším, jsem rád ze si platím plusko, protože tyhle hry jsou mimo mě a nakonec jsem za ně rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Zdarec, mám dotraz ohledně psn. Mám us učet na kterém hraji a cz učet na dlc apod a tak se chci zeptat jestli je nějaký problém kdybych si aktivoval psn na us učtu. Měl bych normálně mít možnost hrat multiplayer a stahovat měsíční hry zdarma ne? Radši se zeptát než abych udšlal nějakou blbost, ale předpokládám že by to mělo jít. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Vsetko ti pojde v pohode ako doteraz,okrem dlc. Tie stahuj stale na ceskom ucte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Jo díky. Proste psn aktivuji na us a když bych si chtěl koupit nějaké dlc tak na českém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 DLC z CZ storu ti dost pravděpodobně nebudou fungovat s hrama z US storu, kdybys chtěl dokupovat k nějaký pluskový hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Tak prý na srpen má být v GwG Ryse, tak uvidíme s čím se vytasí Sony..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 s nicim:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 asi s tím, co jsem psal před minulýma hrama, indiáni a pejčoviny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Očekávám indiány.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Co čekáte za překvapení? Tento měsíc mělo Gold taky vcelku pecka nabídku, SONY k tomu výročí a co dali? :-D Ano někteří opět budou rýpat co by člověk chtěl za cca 100,- měsíc, ale vzhledem k nabídce Mrkvosoftu by se mělo/mohlo Sony vzpamatovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Mrkvošrot se nečekaně snaží fakt fest. a to dlouhodobějc.. nu uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Je pravda, ze by meli vic snazit... Ale to nikdo asi nevlivni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 dnes jsem narazil na pekne udelany web s prehledem her zdarma na ps plus PS+ | List of all free games in PS+ http://psplusinfo.com/games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanSony Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Ahoj muzete me rict pokud bych chtel vyzkouset PS plus chce to po me udaje o plat.karte. Je moznost jej zkusit a nezadavt tyo citlive informace nekam do systemu? V pripadedobijecich kuponu - playstation Live Cards jdou pouzit na uziti PS plus uctu a nasledenm kupovani her apod bez uziti plat.karty? Jak funguje uziti ps live cards co musim mit za udaje abych ji mohl pouzit?[h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 ja vzdy zaplatim kartou...idealne zadam na PC a udaje hned zase smazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Kup si PS Plus je to v každým elektru a máš k tomu i krabičku nahradní na PS4 hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Zdarec, tak jsem tak procházel google a narazil jsem na toto: Ps4 Bedlam Zombie Vikings Ps4/Ps Vita Grim Fandango Remastered Ps4/Ps3 Resident Evil HD (I own this game already) Ps3 Watch Dogs Ps Vita Freedom Wars (This would be a good one here) http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/72178721 Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 No je to 2 týdny staré. Moc bych tomu nevěřil, ale nebylo by to špatný. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Zdarec, tak jsem tak procházel google a narazil jsem na toto:Ps4 Bedlam Zombie Vikings Ps4/Ps Vita Grim Fandango Remastered Ps4/Ps3 Resident Evil HD (I own this game already) Ps3 Watch Dogs Ps Vita Freedom Wars (This would be a good one here) http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/72178721 Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit ? :D narazil jsi na clanek na spekulace uzivatelu, techto veci je plny reddit atd. Vetsinou jsou to prani,ktera se nesplni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Watch Dogs bych bral na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 ;) ja spokojeny ;) na ps4 lara a limbo plus ps3 gow:a :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 ale jako jo, něco stáhnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 LIMBO LUXUS... ostatni opet shit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Prosím vás takový dotaz, aktuální nabídka PS+ her je platná do kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 29, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Do prvního úterý v novém měsíci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.